Аја Јунг

Одложено гостовање представе "Моје тело" на БФИ, плесни комад "Један" сутра у Народном позоришту

Блиц 23.09.2020
На 17. издању Београдског фестивала игре (БФИ) за сада се одлаже гостовање представе “"Моје тело"…” Компаније Оливијеа Дибое из здравствених разлога, објавила је оснивач и директор Аја Јунг на данашњој конференцији за… »

Аја Јунг: Трупа из Париза не долази из здравствених разлога

Нова 23.09.2020
Компанија Оливијеа Дибоа која је требало 26. септембра да затвори септембраско издање 17. Београдског фестивала игре, не долази у Србију из здравствених разлога, рекла је данас директорка манифестације Аја Јунг. Представа "Један"… »

"Лажна балерина и роб своје грамзивости": Министар Владан Вукосављевић у хит саопштењу испрозивао Ају Јунг, назвао је…

Блиц 23.09.2020
Страсти на релацији министар културе и јавног информисања Владан Вукосављевић - директорка Београдског фестивала игре "БФИ" Аја Јунг се не стишавају. Након што је Јунг изјавила "да ће министра памтити само по томе што је… »

Министар културе одговара директорки Београдског фестивала игре! Вукосављевић: Аја Јунг је опседнута мојом личношћу!

Курир 23.09.2020
На констатацију директора Београдског фестивала игре Аје Јунг да ће актуелни министар културе остати упамћен по томе што је у службени аутомобил уградио фрижидер реаговао је Владан Вукосављевић. Он је на њен рачун изнео… »

Као у треш народњаку - министар културе Ају Јунг назвао трагикомичним лабудом слепљених крила

Ноизз 22.09.2020
Министар културе Владан Вукосављевић користи званичне канале комуникације за препуцавање са Ајом Јунг и саопштење које јој је маестрално саставио засмејава целу Србију. Вукосављевић је у саопштењу Министарства употребио… »

Брука: Министар Вукосављевић уградио фрижидер у службени ауто, то је једино по чему ће га памтити!

Курир 22.09.2020
Србија ће ускоро добити нову владу, а највероватније и новог министра културе, јер упућени у политичка дешавања кажу да Владан Вукосављевић готово сигурно неће остати на челу тог ресора. Директорка Београдског фестивала… »

Комад из Аргентине у Србији видело више од 700 људи ФОТО

Нова 21.09.2020
Представу трупе из Аргентине "Ун Поио Ројо", која је изведена у оквиру 17. Београдског фестивала игре, видело је више од 700 људи, саопштено је из дирекције фестивала. “Представу је гледало 283 посетилаца у Београду, и 428 у… »

Италијани због карантина одложили наступе на Фестивалу игре

Нова 18.09.2020
Наступи компанија Силвије Грибауди (Венеција) и Алесандра Шјаронија (Анкона) на 17. Београдском фестивалу игре одложени су због обавезног карантина по повратку из Србије у Италију, саопштила је данас на конференцији за новинаре… »

Почео Београдски фестивал игре: Од игре се не одустаје ФОТО

Нова 12.09.2020
Представом "Пасионарија" кореографа Маркоса Мороа, у извођењу трупе "Ла Веронал" из Барселоне, вечерас је у "Мадлениануму" почео 17. Београдски фестивал игре. – Да нам је неко прошле године у ово време рекао да ћемо 17… »

Аја Јунг: Стигла прва страна трупа у Србију после изолације

Нова 10.09.2020
Стигло је 18 чланова шпанске трупе "Ла Веронал" и велики шлепер са сценографијом, јутрос су почеле техничке припреме за сутрашње извођење комада "Пасионарија" Маркоса Мороа у "Мадлениануму". Доказали смо да нема… »

Вести дана »