Ана Николић

Најавила за дан заљубљених, али... Ана Николић објавила део албума, послушајте нове песме! (видео)

Србија данас пре 10 дана
"Мирише" на хит... Живот Ане Николић је у протеклих пар година био веома турбулентан, нарочито на приватном плану. Растала се од супруга Стефана Ђурића Расте, борила са вишком килограма, али је ипак пребродила све и изашла… »

Лака победа: Србија у Токију брани олимпијску бронзу

Н1 Инфо пре 11 дана
Женска кошаркашка репрезентација Србије учествоваће на Олимпијским играма у Токију предстојећег лета – Србија је на квалификационом турниру у београдској хали Александар Николић резултатом 76:48 била боља од селекције… »

Погледајте како изгледа вила од пола милиона евра коју су градили Ана Николић и Раста! (фото)

Ало пре 12 дана
Чак 500 квадрата... Певачица Ана Николић и репер Стефан Ђурић Раста растали су се пре извесног времена, а оно што је многе интригирало јесте коме ће припасти вила од 500 квадрата коју су заједно почели да граде у Малом… »

Ту су хтели да живе: Ово је вила Ане и Расте! 500 квадрата од пола милиона евра! (фото)

Србија данас пре 11 дана
Није им се дало... Док су били у браку, Ана Николић и Стефан Ђурић Раста су започели са изградњом велелепне виле у Малом Мокром Лугу. Како се спекулисало, у близини виле је требало да се гради и фонтана, међутим комшије… »

Ево шта је с вилом у малом мокром лугу! Коштала их је пола милиона евра, а комшије и не памте кад су их виделе овде!

Курир пре 11 дана
Ана Николић и Стефан Ђурић Раста током брака планирали су да се преселе у Мали Мокри Луг. Ставили су ПВЦ столарију, било је почело зидање поткровља, причало се да праве фонтану, базен у дневном боравку... У вилу од 500… »

Кошаркашице Србије направиле корак ка Токију

Дневник пре 13 дана
БЕОГРАД: Кошаркашице Србије победиле су вечерас Нигерију 70:64 (21:22, 22:16, 16:12,16:11) у хали "Александар Николић" у Београду, у другом колу групе А квалификационог турнира за одлазак на Олимпијске игре у Токију… »

Кошаркашице Србије направиле корак ка Токију

Вести онлине пре 13 дана
Кошаркашице Србије победилие су Нигерију 70:64 (21:22, 22:16, 16:12,16:11) у хали „Александар Николић“ у Београду, у другом колу групе А квалификационог турнира за одлазак на Олимпијске игре у Токију. Ииабранице МАрине… »

Ана Николић послала јасну поруку свима који су је прозивали због вишка килограма, па се нашалила на свој рачун! (фото)

Ало пре 13 дана
Она нема проблем са шалама. Ана Николић све је оставила без даха својим новим физичким изгледом, а певачица је успела да се реши свих масних наслага које су се накупиле током трудноће. Како се наводи, Ана је успела да изгуби… »

Нови дечко Ане Николић био је са Радом, а познавао је и Ксенију Пајчин! Ево у каквој је вези био са покојном певачицом!

Ало пре 13 дана
Био је и у емотивној вези са познатом водитељком. Како су београдски медији раније пренели Ана Николић има новог дечка и то црногорског бизнисмена Бошка Буквића, који је раније био у емотивној вези са водитељком Радом… »

Нови дечко Ане Николић био је са Радом, а познавао је и Ксенију Пајчин!

Мондо пре 12 дана
Ево у каквој су вези Анин бизнисмен и покојна певачица. Ево у каквој су вези Анин бизнисмен и покојна певачица. Како су београдски медији раније пренели Ана Николић има новог дечка и то црногорског бизнисмена Бошка Буквића… »

Вести дана »