Ангела Меркел

Не сме да се заборави ко су злочинци, то смо ми - Немци (фото/ВИДЕО)

Ало пре 9 дана
Немачка канцеларка Ангела Меркел стигла је у Меморијал Аушвиц-Биркенау у Пољској, најзлогласнији нацистички логор, први пут откако је дошла на власт. Немачка канцеларка Ангела Меркел посетила је данас, по први пут у… »

На месту злочина: Ангела Меркел посетила Аушвиц!

Правда пре 9 дана
Немачка канцеларка Ангела Меркел стигла је данас у посету Меморијалу Аушвиц-Биркенау, некадашњем немачком нацистичком концентрационом логору, први пут откако је пре 14 година дошла на власт. По доласку на ово најмрачније… »

Сјећање на српске злочине неодвојиво од српског идентитета

Ал Јазеера пре 9 дана
Може ли уопште бити написан овај наслов, а да нема негативних, провокаторских или ратнохушкачких конотација? Може ли уопште бити написан овај наслов, а да нема негативних, провокаторских или ратнохушкачких конотација… »

Меркел посетила Аушвиц: Немачка ће заувек бити одговорна за нацистичке злочине

Радио 021 пре 8 дана
Одговорност за то је део „нашег националног идентитета", рекла је немачка канцеларка. АФП Канцеларка Ангела Меркел посетила је Аушвиц први пут откако је на функцији и рекла да ће Немачка заувек сносити одговорност за… »

Меркел посетила Аушвиц: Немачка ће заувек бити одговорна за нацистичке злочине

BBC News пре 8 дана
Одговорност за то је део „нашег националног идентитета", рекла је немачка канцеларка. Канцеларка Ангела Меркел посетила је Аушвиц први пут откако је на функцији и рекла да ће Немачка заувек сносити одговорност за… »

Меркел посетила Аушвиц: Немачка ће заувек бити одговорна за нацистичке злочине

Б92 пре 8 дана
Одговорност за то је део "нашег националног идентитета", рекла је немачка канцеларка. Канцеларка Ангела Меркел посетила је Аушвиц први пут откако је на функцији и рекла да ће Немачка заувек сносити одговорност за нацистичке… »

Меркел посетила Аушвиц: Немачка ће заувек бити одговорна за нацистичке злочине

Јужне вести пре 8 дана
АФП Канцеларка Ангела Меркел посетила је Аушвиц први пут откако је на функцији и рекла да ће Немачка заувек сносити одговорност за нацистичке злочине. Одговорност за то је део „нашег националног идентитета", рекла је… »

„Ово људски ум не може да схвати“: Меркелова први пут у Аушвицу

Спутник пре 8 дана
Немачка канцеларка Ангела Меркел посетила је данас, по први пут у 14-огодишњем мандату на челу немачке владе, бивши концетрациони логор Трећег рајха у Аушвицу и истакла да оно што се догодило у Аушвицу људски ум не… »

Меркел први пут у Аушвицу

Недељник пре 9 дана
Фото: Тањуг-АП Немачка канцеларка Ангела Меркел стигла је у нацистички логор Аушвиц, симбол холокауста и први пут прошла кроз врата логора изнад којих стоји нацистичка порука “Арбеит мацхт фреи” (“Рад ослобађа”). С… »

Јутро - Петак, 6. децембар - Србији недостаје 8.000 професионалних возача: До када ће моћи да их мењају пензионери?

Прва пре 9 дана
Добро јутро Србијо! У наредна четири сата гледаћете: НЕ ЉУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ 1. "Витки за само седам дана", "15 килограма мање за две недеље", "чудесни детокс"- само су од неких наслова који нас бомбардују из медија. Шта треба… »

Вести дана »