Дијана Вукомановић

Јеремић ушао у парламент: Скупштина добила нови посланички клуб

Курир 04.02.2017
Петоро парламентараца формирало посланичку групу која подржава бившег шефа дипломатије. Посланици који подржавају председничку кандидатуру Вука Јеремића формирали су посланички клуб За спас Србије - Нова Србија. Шефица… »

Вукомановић: Вучић ће бити највећи губитник избора

Н1 Инфо 04.02.2017
Бивша висока функционерка Социјалистичке партије Србије, а сада самостална посланица Дијана Вукомановић, оценила је да ће премијер Александар Вучић бити највећи губитник предстојећих председничких избора, јер ће се… »

Формиран посланички клуб "За спас Србије"

РТВ 03.02.2017
БЕОГРАД - У Скупштини Србије данас је формиран нови опозициони посланички клуб "За спас Србије" чији ће председник бити бивша председница и посланица Демократске странке Србије (ДСС) Санда Рашковић Ивић. У посланичком… »

СПС тражи да Дијана Вукомановић врати мандат

Бета 03.02.2017
Социјалистичка партија Србије оценила је данас да новоформирани посланички клуб у парламенту представља скуп појединаца различитих политичких и идеолошких ставова који су напустили своје политичке идеје и програме.  "Медју… »

Клуб За спас Србије без заједничке идеје ко ће да је "спаси"

Н1 Инфо 03.02.2017
У Скупштини Србије формиран је нови посланички клуб “За спас Србије – Нова Србија”, међу којима су и три члана дојучерашње владајуће коалиције - Дијана Вукомановић, Мирослав Маркићевић и Горан Пекарски. Шеф… »

СПС тражи да Дијана Вукомановић врати мандат

Студио Б 03.02.2017
Социјалистичка партија Србије оценила је данас да новоформирани посланички клуб у парламенту представља скуп појединаца различитих политичких и идеолошких ставова који су напустили своје политичке идеје и програме. „Медју… »

Рашковић Ивић представља нови посланички клуб

РТВ 02.02.2017
БЕОГРАД - Самостална посланица Санда Рашковић Ивић потврдила је вечерас агенцији Бета да ће сутра у Скупштини Србије бити представљен нови опозициони посланички клуб. Она није наводила детаље, већ само да ће посланички… »

Рашковић Ивић представила нови посланички клуб

Бета 02.02.2017
У Скупштини Србије данас је формиран нови посланички клуб "За спас Србије" чији ће председник бити бивша председница и посланица Демократске странке Србије Санда Рашковић Ивић. У посланичком клубу су и Дјордје… »

Сазнајемо: Јеремић сутра добија свој посланички клуб, представнике добија и Јанковић

Блиц 02.02.2017
Кандидат за председника Србије Вук Јеремић већ од сутра би могао да има свој посланички клуб у Скупштини Србије, и то без избора! Како "Блиц" сазнаје, шест самосталних посланика у парламенту ће формирати своју посланичку… »

Дачић је желео Јеремића у СПС-у

Политика 02.02.2017
Ружићева реторика почиње да личи на реторику Јуловог министра за информисање Горана Матића, који је пред пад Милошевића у свему видео завере и заверенике. Мене у СПС нису учланили ни Ивица Дачић, ни Бранко Ружић… »

Вести дана »

Туск: Препоручићу ЕУ да одобри продужење Брегзита

Вечерње новости пре 1 сатјош 11 повезаних

Милојевић: Треба нам више самопоуздања

Вести онлине пре 8 сатијош 11 повезаних

Лавров: Турска офанзива у Сирији ближи се крају

Дневник пре 43 минутајош 7 повезаних