Дијана Вукомановић

Вукомановић: Вучић ће бити највећи губитник председничких избора

Блиц 04.02.2017
Бивша висока функционерка Социјалистичке партије Србије (СПС) а сада самостална посланица Дијана Вукомановић оценила је да ће премијер Александар Вучић бити највећи губитник предстојећих председничких избора, јер ће се… »

Јеремић ушао у парламент: Скупштина добила нови посланички клуб

Курир 04.02.2017
Петоро парламентараца формирало посланичку групу која подржава бившег шефа дипломатије. Посланици који подржавају председничку кандидатуру Вука Јеремића формирали су посланички клуб За спас Србије - Нова Србија. Шефица… »

Вукомановић: Вучић ће бити највећи губитник избора

Н1 Инфо 04.02.2017
Бивша висока функционерка Социјалистичке партије Србије, а сада самостална посланица Дијана Вукомановић, оценила је да ће премијер Александар Вучић бити највећи губитник предстојећих председничких избора, јер ће се… »

Формиран нови посланички клуб "За спас Србије"

Радио 021 03.02.2017
У Скупштини Србије данас је формиран нови посланички клуб "За спас Србије" чији ће председник бити бивша председница Демократске странке Србије Санда Рашковић Ивић. У посланичком клубу су и Дјордје Вукадиновић и бивша… »

СПС тражи да Дијана Вукомановић врати мандат

Бета 03.02.2017
Социјалистичка партија Србије оценила је данас да новоформирани посланички клуб у парламенту представља скуп појединаца различитих политичких и идеолошких ставова који су напустили своје политичке идеје и програме.  "Медју… »

Формиран нови клуб у Скупштини: Нисмо посланици Вука Јеремића

Телеграф 03.02.2017
Рашковић Ивић је рекла да ће то бити опозициони посланички клуб. У Скупштини Србије данас је формиран нови посланички клуб “За спас Србије – Нова Србија”, чија ће председница бити Санда Рашковић Ивић, која каже… »

СПС тражи да Дијана Вукомановић врати мандат

Студио Б 03.02.2017
Социјалистичка партија Србије оценила је данас да новоформирани посланички клуб у парламенту представља скуп појединаца различитих политичких и идеолошких ставова који су напустили своје политичке идеје и програме. „Медју… »

Новости: Нови посланички клуб, Јеремић улази у Скупштину

Нови магазин 02.02.2017
Скупштина Србије би могла да добије нову посланичку групу преко које ће кандидат за председника Вук Јеремић без избора практично ући у парламент, пишу Вечерње Новости у издању од четвртка. У току су договори да се под… »

Рашковић Ивић представила нови посланички клуб

Бета 02.02.2017
У Скупштини Србије данас је формиран нови посланички клуб "За спас Србије" чији ће председник бити бивша председница и посланица Демократске странке Србије Санда Рашковић Ивић. У посланичком клубу су и Дјордје… »

Сазнајемо: Јеремић сутра добија свој посланички клуб, представнике добија и Јанковић

Блиц 02.02.2017
Кандидат за председника Србије Вук Јеремић већ од сутра би могао да има свој посланички клуб у Скупштини Србије, и то без избора! Како "Блиц" сазнаје, шест самосталних посланика у парламенту ће формирати своју посланичку… »

Вести дана »