Дијана Вукомановић

Вукомановић: Подржавам кандидатуру Јеремића

Бета видео 15.01.2017
БЕОГРАД - Независна посланица Дијана Вукомановић рекла је да је у Миксер хаус здошла у својству градјанке и народне посланице како би подржала кандидатуру Вука Јеремића.… »

Јеремић у недељу објављује кандидатуру?

РТВ 13.01.2017
БЕОГРАД - Бивши министар спољних послова Србије Вук Јеремић у недељу би требало да саопшти да ће се кандидовати на председничким изборима у Србији, објавио је Данас. Он ће то вероватно саопштити на скупу у београдском… »

Јеремић у недељу објављује кандидатуру?

Недељник 13.01.2017
Јеремића, наводи лист у издању од петка, подржавају Борис Тадић, Санда Рашковић Ивић, могуће и Саша Радуловић и Бошко Обрадовић, као и Мирослав Алексић, Душан Петровић, Дијана Вукомановић, ДЈорђе Вукадиновић… »

Данас: Јеремић у недељу објављује кандидатуру

Мондо 12.01.2017
Бивши министар спољних послова Србије Вук Јеремић у недељу би требало да саопшти да ће се кандидовати на председничким изборима у Србији, објавио је лист "Данас". Фото: МН Пресс/архива Он ће то вероватно саопштити на… »

Данас: Јеремић у недељу објављује да ће бити председнички кандидат

Нови магазин 12.01.2017
Бивши министар спољних послова Вук Јеремић требало би да у недељу најави да ће се кандидовати на изборима за председника Србије, сазнаје београдски лист "Данас". Јеремића, наводи лист у издању од петка, подржавају Борис… »

"Данас": Јеремић у недељу објављује да ће бити кандидат

Б92 12.01.2017
Београд -- Бивши министар спољних послова Вук Јеремић требало би да у недељу најави да ће се кандидовати на изборима за председника Србије, сазнаје лист "Данас". Јеремића, наводи лист у издању од петка, подржавају Борис… »

Дијана "опседнута" Вуком Јеремићем!

Ало 09.01.2017
Ивицу заменила Вуком! Дијана Вукомановић, бивша функционерка социјалиста и актуелна самостална посланица, не пропушта прилику да искаже своју подршку бившем шефу дипломатије и потенцијалном председничком кандидату Вуку… »

Вукомановић: Молеру, мани се политике Ђукановић: Копаш по Вуковој задњици

Курир 27.12.2016
Вукомановићева и Ђукановић наставили да се вређају на Твитеру због текста у Куриру у којем је посланик СНС оптужио колегиницу из Скупштине да је улизица. Након што је премијеру Александру Вучићу директно гурнула прст у… »

„Дијана копа по Вуковој задњици”

Ало 26.12.2016
Посланици Владимир Ђукановић и Дијана Вукомановић заратили су на друштвеној мрежи Твитер. „Предлажем да колега Ђукановић покаже колика је ‚звер‘ и да се добровољно пријави да на селу цепа дрва за сиромашне“… »

Велики заокрет: Дијана Вукомановић пљује по Вучићу због мигова

Правда 25.12.2016
Вукомановићева је на Твитеру написала поруку директно на рачун премијера Александар Вучића, а власт је оптужила да је бестидна. Независна посланица и бивша висока функционерка СПС Дијана Вукомановић преко ноћи се… »

Вести дана »