Дијана Вукомановић

Заокрет: Дијана Вукомановић пљује по Вучићу због мигова

Курир 25.12.2016
Вукомановићева је на Твитеру написала поруку директно на рачун премијера Александар Вучића, а власт је оптужила да је бестидна. Независна посланица и бивша висока функционерка СПС Дијана Вукомановић преко ноћи се… »

Јеремић спојио Дијану и Санду?

Вечерње новости 24.12.2016
Независни посланици и странке почели формирање велике коалиције уочи старта председничке трке. СТРАНКЕ, покрети и посланици, који су пре неколико дана започели формирање Велике народне коалиције за председничке изборе, а… »

Велика народна коалиција ујединила Дијану и Санду

Политика 23.12.2016
Циљ формирања новог политичког савеза је подршка заједничком кандидату опозиције на председничким изборима. Нема чекања. Сви за једног. А тај један за народ, а не за страначке клике. Овај твит Јанка Веселиновића могао би… »

Започето стварање велике народне коалиције

Данас 21.12.2016
Састанком политичких представника започето је формирање велике народне коалиције за председничке изборе, саопштено је из Покрета за преокрет Јанка Веселиновића, који је био и домаћин скупа. Између осталих, састанку су… »

Откривамо: Чабаркапа и Заграђанин добили пуномоћје да заступају СПС; Дачић: Ја сам тај који заступа СПС

Блиц 21.12.2016
Ђорђе Чабаркапа, досадашњи заменик председника Извршног одбора СПС, и функционер Владан Заграђанин јуче су добили пуномоћје да заступају странку, сазнаје "Блиц". Поједини саговорници нашег листа из редова социјалиста… »

Прекомпоновање: Чабаркапа и Заграђанин добили пуномоћје да заступају СПС

Курир 21.12.2016
БЕОГРАД - Ђорђе Чабаркапа, досадашњи заменик председника Извршног одбора СПС, и функционер Владан Заграђанин јуче су добили пуномоћје да заступају странку. Поједини саговорници из редова социјалиста сматрају да би ово… »

Рашковић Ивић: Волела бих да нам се придружи Дијана Вукомановић

Данас 19.12.2016
*Нећу бити на челу покрета и питање је да ли покрет уопште треба да има свог "вођу" Покрет за спас Србије који ћемо ускоро основати биће интелектуално политичко удружење које ће неговати идеје националног и… »

Вукомановић није више шефица делегације у ПС ОЕБС

Данас 16.12.2016
Дијана Вукомановић, бивша посланица СПС није више шефица делегације у Парламентарној скупштини ОЕБС-а ,а смењена је и са места заменика члана Парламентарног одбора за стабилизацију и придруживање и члана Одбора за… »

Дијана Вукомановић на захтев СПС није више шефица делегације у ПС ОЕБС

Радио 021 16.12.2016
Бивша посланица СПС Дијана Вукомановић није више шефица делегације у Парламентарној скупштини ОЕБС и заменик члана Парламентарног одбора за стабилизацију и придруживање, одлучила је данас Скупштина Србије. Њено… »

На предлог СПС Вукомановићева остала без две функције

Б92 16.12.2016
Бивша посланица СПС Дијана Вукомановић није више шеф делегације у Парламентарној скупштини ОЕБС-а. Такође, она је остала и без функције заменика члана Парламентарног одбора за стабилизацију и придруживање, одлучила је… »

Вести дана »