Дијана Вукомановић

Шокирала Дијана Вукомановић: Мој глас за председника иде Вуку Јеремићу!

Курир 30.11.2016
Јеремић је у трци за генсека УН имао показну вежбу и његов резултат га је квалификовао да на председничким изборима у Србији буде један од фаворита. Бивша потпредседница СПС Дијана Вукомановић наговестила је да би на… »

Бивша потпредседница СПС-а подржала Вука Јеремића

Блиц 29.11.2016
Бивша потпредседница СПС-а, а сада независна посланица Дијана Вукомановић на свом твитер налогу практично је подржала Вука Јеремића, могућег кандидата за председника Србије. Вукомановићева, која од тренутка кад је напустила… »

Нове турбуленције у СПС-у

РТС 15.11.2016
Није јасно да ли је Дејан Бацковић поднео оставку на место директора Социјалистичке партије Србије. Шта је узрок турбуленција и зашто расту притисци на Ивицу Дачића? Прво је отишла Дијана Вукомановић. Па су укорени Новица… »

Победа Клинтонове усред Београда!

Курир 09.11.2016
БЕОГРАД - Хилари Клинтон је нова председница Америке, одлучили су гласови из Србије! Она је тесном разликом од свега 10 гласова у односу на републиканца Доналда Трампа изабрана на лажним изборима које је Амбасада САД… »

Зукорлић саставља технички клуб

Вечерње новости 26.10.2016
Скупштина би ускоро могла да добије групу састављену од самосталних посланика. Лидер БДЗ-а каже да разговара са шесторо "самосталаца" и очекује договор. СКУПШТИНА Србије могла би ускоро да добије нови посланички клуб. Лидер… »

Дијана тешила Санду због искључења!

Ало 23.10.2016
Ко ће најбоље разумети жену над којом је учињена неправда него жена! Самостална посланица Дијана Вукомановић је одмах по објављивању одлуке Председништва ДСС-а да је искључила и избрисала из евиденције Санду Рашковић… »

Дијана и санда не дају мандате: Самостални посланици уобичајени у светским демократијама

Курир 19.10.2016
БЕОГРАД - Тренд одласка у самосталне посланике одомаћио се у српском парламенту, па би сада, након Дијане Вукомановић (СПС) и Ђорђа Вукадиновића (ДСС), међу таквима могла да буде и још актуелна чланица ДСС Санде Рашковић… »

Жарко Обрадовић: СПС није уздрман одласцима

Вечерње новости 17.10.2016
Потпредседник социјалиста, о ситуацији у странци: Имамо одличне односе са нашим коалиционим партнерима из СНС. ПОСЛЕ одласка појединих чланова, као што су Дијана Вукомановић и Ненад Боровчанин, стање у СПС је редовно и нема… »

Дијани Вукомановић прекипело: Побегла сам из СПС због страха од нових батина

Курир 17.10.2016
Вукомановићева се поверила пријатељу да јој је постало мучно да одлази у централу партије јер се тамо више не осећа безбедно. Бивша председница Извршног одбора Социјалистичке партије Србије Дијана Вукомановић напустила је… »

Чије интересе заступају самостални народни посланици?

Радио 021 16.10.2016
Групи самосталних посланика у Скупштини од недавно се придружила и Дијана Вукомановић, а од те идеје није далеко ни Ђорђе Вукадиновић, коме је ново руководство ДСС-а поручило да га више не жели у свом посланичком клубу… »

Вести дана »