Дијана Вукомановић

Санда Рашковић Ивић: Ово није посланички клуб Вука Јеремића

Нови магазин 03.02.2017
У Скупштини Србије данас је формиран нови опозициони посланички клуб "За спас Србије" чији ће председник бити бивша председница и посланица Демократске странке Србије (ДСС) Санда Рашковић Ивић. У посланичком клубу су и… »

Окупили се самостални посланици Вукадиновић: Ово је опозициони, а не клуб Вука Јеремића

Курир 03.02.2017
Нови опозициони посланички клуб "За спас Србије" представљен је данас тачно у подне на конференцији за медије у холу Народне скупштине. Поменути клуб чине Санда Рашковић Ивић, бивша посланица и председница Демократске… »

Формиран нови клуб у Скупштини: Нисмо клуб Вука Јеремића

Н1 Инфо 03.02.2017
У Скупштини Србије формиран је нови посланички клуб “За спас Србије – Нова Србија” који чине Санде Рашковић Ивић, Славиша Ристић, Ђорђе Вукадиновић, Дијана Вукомановић, Мирослав Маркићевић и Горан Пекарски. Ово… »

Рашковић Ивић представила нови посланички клуб

Бета 02.02.2017
У Скупштини Србије данас је формиран нови посланички клуб "За спас Србије" чији ће председник бити бивша председница и посланица Демократске странке Србије Санда Рашковић Ивић. У посланичком клубу су и Дјордје… »

Сазнајемо: Јеремић сутра добија свој посланички клуб, представнике добија и Јанковић

Блиц 02.02.2017
Кандидат за председника Србије Вук Јеремић већ од сутра би могао да има свој посланички клуб у Скупштини Србије, и то без избора! Како "Блиц" сазнаје, шест самосталних посланика у парламенту ће формирати своју посланичку… »

Рашковић Ивић представља нови посланички клуб

РТВ 02.02.2017
БЕОГРАД - Самостална посланица Санда Рашковић Ивић потврдила је вечерас агенцији Бета да ће сутра у Скупштини Србије бити представљен нови опозициони посланички клуб. Она није наводила детаље, већ само да ће посланички… »

Дачић је желео Јеремића у СПС-у

Политика 02.02.2017
Ружићева реторика почиње да личи на реторику Јуловог министра за информисање Горана Матића, који је пред пад Милошевића у свему видео завере и заверенике. Мене у СПС нису учланили ни Ивица Дачић, ни Бранко Ружић… »

Новости: Нови посланички клуб, Јеремић улази у Скупштину

Нови магазин 02.02.2017
Скупштина Србије би могла да добије нову посланичку групу преко које ће кандидат за председника Вук Јеремић без избора практично ући у парламент, пишу Вечерње Новости у издању од четвртка. У току су договори да се под… »

Већ данас могуће формирање новог посланичког клуба у Скупштини Србије

Радио 021 02.02.2017
Скупштина Србије би већ од данас могла да добије нову посланичку групу преко које ће кандидат за председника Вук Јеремић без избора практично ући у парламент. Како пишу "Новости", у току су договори да се под истим… »

Вук Јеремић прави посланички клуб?!

Ало 02.02.2017
Скупштина Србије би већ данас могла да добије нову посланичку групу преко које ће кандидат за председника Вук Јеремић без избора практично ући у парламент, пишу Вечерње Новости. У току су договори да се под истим… »

Вести дана »