Дијана Вукомановић

Вукомановић: Реконструкција владе инфузија за пролонгирање трајања

Данас 04.04.2018
Посланица Народне странке Дијана Вукомановић рекла је за Н1 да та странка није још добила измењени предлог Драгана Ђиласа о формирању савеза. Говорећи о реконструкцији владе, она је оценила да је то начин да се да инфузија… »

Вукомановић: Реконструкција - сапуница, да влада продужи век

Н1 Инфо 04.04.2018
Посланица Народне странке Дијана Вукомановић рекла је да та странка није још добила измењени предлог Драгана Ђиласа о формирању савеза. Говорећи о реконструкцији владе, она је оценила да је то начин да се да инфузија влади… »

Бошко Јакшић у Новом дану о односу Вашингтона и Москве

Н1 Инфо 03.04.2018
О односу Вашингтона и Москве у теми јутра говориће спољнополитички коментатор листа Политика Бошко Јакшић. Штампу ће листати Дијана Вукомановић из Народне странке. Какав је данас однос Вашингтона и Москве? Да ли је… »

Прозивка на твитеру: Дијана Вукомановић поставила "ватрени твит" о Борку Стефановићу, твитераши јој поручили: Угаси профил!

Блиц 29.03.2018
Функционерка Народне странке Дијана Вукомановић на свом "Твитер" налогу поставила је данас видео клип говора Борка Стефановића о синдикатима и социјалдемократији, током којег се огласио противпожарни аларм. Вукомановићева је у… »

Јеремићеви праве свој клуб у Скупштини БГ

Мондо 11.03.2018
Одборници Народне странке који су у нови сазив Скупштине Београда ушли на листи Драгана Ђиласа "Београд одлучује, људи побеђују", имаће засебни клуб у градском парламенту, пишу "Вечерње новости". Фото: Мондо/Горан… »

СНС: Нетачни подаци о броју гласача

Данас 06.03.2018
Београдски одбор Српске напредне странке саопштио је данас да нису тачни подаци о броју уписаних бирача у Земуну и Новом Београду које је пласирала ЦРТА, а јавности их представила Дијана Вукомановић. Како се наводи у… »

СНС: Лажни подаци ЦРТЕ о броју бирача у Земуну и НГБ

Б92 06.03.2018
Београд -- Градски одбор СНС у Београду, саопштио је да су лажно представљени подаци посматрачке мисије ЦРТА о броју уписаних бирача у Земуну и на Новом Београду. "Због истинитог и објективног информисања грађана, важно је… »

Посланици о београдским изборима, поплавама, Руском центру и убиству Оливера Ивановића

Блиц 06.03.2018
Прва седница редовног заседања парламента почела је посланичким питањима, а тема су били локални избори у Београду - неправилности на бирачким местима и финансирање кампање, а посланици су тражили одговоре и о убиству… »

О чему су посланици Скупштине Србије прво причали?

Вести онлине 06.03.2018
Прва седница пролећног заседања парламента почела је посланичким питањима, тема су били локални избори у Београду - неправилности на бирачким местима и финансирање кампање Драгана Ђиласа, а посланици су тражили одговоре… »

Седница скупштине Србије Посланици о београдским изборима, пореклу новца, поплавама, руском центру

Вечерње новости 06.03.2018
На првој седници парламента теме су локални избори у Београду, неправилности на бирачким местима, финансирање кампање Ђиласа, убиство Оливера Ивановића, превенција од поплава. Прва седница пролећног заседања парламента… »

Вести дана »