Дијана Вукомановић

"Нас је ипак више": Скупови широм Србије (ФОТО, ВИДЕО)

Б92 16.01.2018
Грађани су се окупили у више градова широм Србије како би одали пошту убијеном лидеру Грађанске иницијативе СДП Оливеру Ивановићу. Испред Храма Светог Саве у Београду дошли су представници опозиционих странака међу којима… »

Грађани одали пошту Ивановићу у Београду, Нишу, Новом Саду

Н1 Инфо 16.01.2018
Грађани у неколико градова у Србији одали су пошту убијеном председнику Грађанске иницијативе "Србија, демократија, правда" Оливера Ивановића. У Храму Светог Саве у Београду вечерас грађани пале свеће за Ивановића. Окупио… »

Широм Србије грађани одају пошту Оливеру Ивановићу

Прва 16.01.2018
Грађани се окупили су се у више градова широм Србије како би одали пошту убијеном лидеру Грађанске иницијативе СДП Оливеру Ивановићу. Испред Храма Светог Саве у Београду дошли су представници опозиционих странака међу… »

Грађани одају пошту Ивановићу на Светосавском платоу

Ало 16.01.2018
На Светосавском платоу испред и у Храму Светог Саве окупили су се вечерас грађани како би одали пошту лидеру Грађанске иницијативе Оливеру Ивановићу, убијеном јутрос у Косовској Митровици. Грађани пале свеће у Храму, а… »

Без посла у Србији остало 28 породиља: Отказ због рађања

Вести онлине 11.01.2018
Апел српских власти да жене у Србији више рађају као хладан туш полила је вест коју је обнародовала посланица Дијана Вукомановић да је 28 породиља које су радиле у АСГС, ћерки фирми већински државне компаније ЕР Србија… »

Д. Вукомановић: Отпуштено 28 породиља из ћерке фирме Ер Србије

Нови магазин 09.01.2018
Председница Форума жена Народне странке Дијана Вукомановић изјавила је данас да је 28 породиља колективно отпуштено из ћерке фирме Ер Србије, компаније АСГС и апеловала на председника државе, премијерку и министре да се… »

Дијана Вукомановић из Народне странке: Паника због кандидатуре Ђиласа

Курир 14.12.2017
БЕОГРАД - Чланица Председништва Народне странке Дијана Вукомановић изјавила је да је у Српској народној странци (СНС) избила паника због најаве Драгана Ђиласа да ће се кандидовати за градоначелника Београда. Дијана… »

Јеремић и Заев о унапређењу односа Србије и Македоније

Нови магазин 21.11.2017
Председник Народне странке Вук Јеремић састао се данас у Београду са македонским премијером Зораном Заевим са којим је разговарао о унапређењу билатералних односа Македоније и Србије, регионалној сарадњи и о очувању… »

(Курир ТВ) протестни скуп ПСГ на Тргу републике: Саша Јанковић: Уверени смо у победу ако буде спречена изборна крађа

Курир 20.10.2017
БЕОГРАД - У центру Београда на Тргу републике око 19 часова почео је протестни скуп под називом "Београд се воли, Београд се брани". Поред председника Покрета слободних грађана Саше Јанковића, скупу пирисуствују председник… »

Вукомановић: Народна странка ће умирити борбу деснице и левице

Данас 29.09.2017
* Боривоје Боровић: После 17 година поново сам у политици * Владимир Кецмановић: Нећу бити активан, али сам за НС * Санда Рашковић Ивић: Ускоро ћу одлучити да ли приступам. Сматрам да је Србији преко потребна нова партија… »

Вести дана »