Дијана Вукомановић

Д. Вукомановић: Отпуштено 28 породиља из ћерке фирме Ер Србије

Нови магазин 09.01.2018
Председница Форума жена Народне странке Дијана Вукомановић изјавила је данас да је 28 породиља колективно отпуштено из ћерке фирме Ер Србије, компаније АСГС и апеловала на председника државе, премијерку и министре да се… »

Дијана Вукомановић из Народне странке: Паника због кандидатуре Ђиласа

Курир 14.12.2017
БЕОГРАД - Чланица Председништва Народне странке Дијана Вукомановић изјавила је да је у Српској народној странци (СНС) избила паника због најаве Драгана Ђиласа да ће се кандидовати за градоначелника Београда. Дијана… »

"СНС у паници због кандидатуре Ђиласа"

Б92 14.12.2017
Београд -- Чланица председништва Народне странке Дијана Вукомановић изјавила да је у СНС избила паника због најаве Драгана Ђиласа да ће се кандидовати за градоначелника. Дијана Вукамоновић је, гостујући на ТВ Наша, рекла… »

Јеремић и Заев о унапређењу односа Србије и Македоније

Нови магазин 21.11.2017
Председник Народне странке Вук Јеремић састао се данас у Београду са македонским премијером Зораном Заевим са којим је разговарао о унапређењу билатералних односа Македоније и Србије, регионалној сарадњи и о очувању… »

(Курир ТВ) протестни скуп ПСГ на Тргу републике: Саша Јанковић: Уверени смо у победу ако буде спречена изборна крађа

Курир 20.10.2017
БЕОГРАД - У центру Београда на Тргу републике око 19 часова почео је протестни скуп под називом "Београд се воли, Београд се брани". Поред председника Покрета слободних грађана Саше Јанковића, скупу пирисуствују председник… »

Вукомановић: Народна странка ће умирити борбу деснице и левице

Данас 29.09.2017
* Боривоје Боровић: После 17 година поново сам у политици * Владимир Кецмановић: Нећу бити активан, али сам за НС * Санда Рашковић Ивић: Ускоро ћу одлучити да ли приступам. Сматрам да је Србији преко потребна нова партија… »

Дијана летује у кањону Мораче!

Ало 11.08.2017
Дијана летује у кањону! Посланица Дијана Вукомановић прихватила је позив бившег страначког колеге Новице Тончева да дође у Сурдулицу, али и додала да ипак неће са њим у лов. - Захваљујем се колеги посланику Тончеву на… »

Дијана, ајмо у лов на дивљач!

Ало 09.08.2017
Новица зове Дијану у лов! Чим је новопечени потпредседник СПС-а Новица Тончев сазнао да је његова бивша партијска другарица Дијана Вукомановић вична у баратњу оружјем одмах јој је упутио џентлменски позив да заједно оду… »

Дијана и Ана заратиле због војне обуке!

Ало 08.08.2017
Рат посланица због војне обуке! Предлог министра одбране Александра Вулина да све жене у Србији млађе од 50 година прођу обуку за пружање прве помоћи и поступање у ванредним ситуацијама изазвао је жесток сукоб међу дамама… »

Дијана вукомановић о гашењу њузвика због притисака режима: Ућуткују се сви који противурече Вучићу, влада општи…

Курир 03.08.2017
Јавност у Србији огорчена је после гашења престижног магазина Њузвик Србија, који је престао да излази после вишемесечног медијског терора који се спроводи над Адрија медија групом, забраном оглашавања у нашим издањима… »

Вести дана »