Дијана Вукомановић

Гласачи СПС неће гласати за Вучића

Ало 17.03.2017
Посланица посланичке групе "Нова Србија - Покрет за спас Србије" Дијана Вукомановић изјавила је данас да то што Социјалистичка партија Србије (СПС) на предстојећим педседничким изборима нема свог кандидата "озбиљно… »

Вукомановић: Стално користим прилику да се обратим јавности

Бета видео 17.03.2017
БЕОГРАД - Посланица Нове Србије- Покрет за спас Србије Дијана Вукомановић рекла је да је због суспендовања скупштине искористила прилику да се на овај начин обрати јавности.… »

Вукомановић: Није спроведена експропријација приватне имовине

Бета видео 17.03.2017
БЕОГРАД - ``Тумачење закона говори да уколико није спроведен или поступак експропријације приватне имовине, односно одузимања у јавном интресу самим тим приватни власници неће имати право на било какву надокнаду, а поготово не… »

Вукомановић: Влада донела аутентично тумачење закона

Бета видео 17.03.2017
БЕОГРАД - Посланица Нове Србије- Покрет за спас Србије Дијана Вукомановић истакла је да владајућа вечина је у последњим данима децембра донела аутентично тумачење којим се мења Закон о експропријацји. и укаже да… »

Конференција за новинаре тима Вука Јеремића

Бета видео 17.03.2017
БЕОГРАД - Конференција за новинаре тима председничког кандидата Вука Јеремића. Говорили су посланица Дијана Вукомановић и Јеремићев портпарол Никола Јовановић. (покривалице)… »

Због суспензије рада парламента, сваког уторка и четвртка постављаће питања Влади

Блиц 14.03.2017
Посланичка група "Нова Србија - Покрет за спас Србије" позвала је данас грађане да у што већем броју изађу на председничке изборе, а контролоре на бирачким местима да брижљиво чувају сваки глас. Представници те групе… »

Политичари, пошто реч?

Ало 09.03.2017
Бошко Обрадовић се пре само неколико година у Хиландару заклињао пред иконом Тројеручице да Двери никада неће постати политичка странка, да ће вечно остати покрет налик породици, да он никада неће бити председник… »

Три председничка кандидата на слави Нове Србије

Данас 26.02.2017
Нова Србија обележила је данас страначку крсну славу Светог Симеуна Мироточивог. Главне званице лидера НС Велимира Илића била су три председничка кандидата Вук Јеремић, Александар Поповић, кандидат ДСС и самостални кандидат… »

Не дај боже да ти спасаваш Србију!

Ало 18.02.2017
Ивица Дачић, министар спољних послова и лидер Социјалистичке партије Србије, јуче је жестоко оплео по Дијани Вукомановић, некадашњој најближој сарадници и председници посланичког клуба социјалиста у Народној скупштини… »

Дачић бесан, оплео по вукомановићевој: Дијана је моја измишљотина и мој експеримент

Србија данас 17.02.2017
Некадашњи сарадници заратили. Министар спољних послова Србије и лидер СПС Ивица Дачић данас је жестоко оплео по некадашњој најближој сарадници и председници посланичког клуба социјалиста у Народној скупштини Дијани… »

Вести дана »