Дијана Вукомановић

Дијана Вукомановић о удару на амг: Вучићева хајка на Курир обиће му се о главу, сви морамо да се супроставимо цензури!

Курир 28.06.2017
Самостална посланица Дијана Вукомановић оценила је да методе обрачуна власти са "Адрија медија групом" показују нервозу, али и ригорозност Вучићевог режима. "Порески харач је свакако једна од најдрастичнијих мера. Док је у… »

Вукомановић осудила бруталан притисак на амг и Родића: Ова хајка ће се Вучићу вратити као бумеранг!

Курир 28.06.2017
Дијана Вукомановић, самостална посланица, осудила је бруталне притиске власти на Адрија медија групу и Александра Родића. "Методе обрачуна власти са Адрија медија групом показују нервозу, али и ригорозност Вучићевог режима… »

Нови "трансфер": Дијана Вукомановић прелази код Јеремића?

Правда 23.06.2017
Некадашња чланица СПС-а и народна посланица Дијана Вукомановић је спремна да се учлани у партију Вука Јеремића. Након што га је подржала на председничким изборима она је рада и да му помогне у стварању нове политичке… »

Дијана иде код Јеремића!

Ало 23.06.2017
Оде Дијана код Вука! Некадашња чланица СПС-а и народна посланица Дијана Вукомановић је спремна да се учлани у партију Вука Јеремића. Након што га је подржала на председничким изборима она је рада и да му помогне у… »

Јошка Броз: На сахрани мог деде било 38 шефова држава

Данас 22.06.2017
* Драган Шутановац: Сви гости су добродошли, али нити је време славља, ни време за поређења * Владимир Ђукановић: Наравно да је истицање свих који долазе важно * Дијана Вукомановић: Вучић лично је пре више од две… »

Дијана Вукомановић о претњи убиством александру родићу: Прорежимски таблоиди помажу слом катастрофалне власти против које…

Курир 16.06.2017
Јавност Србије ужаснута је најавом убиства председника Адриа медиа групе и Курира Александра Родића, која је објављена у недељнику Експрес, чији је власник Горан Веселиновић, кум Александра Вучића. Самостални посланик… »

Дијана Вукомановић: Стефановићу, не понашај се као политички комесар

Курир 13.06.2017
У Уставу јасно пише да у Србији нема цензуре Самостална посланица Дијана Вукомановић, осврнувши се на изјаву министра полиције Небојше Стефановића да је председник АМГ Александар Родић криминалац и рекеташ, иако се против… »

Протест у Скупштини: Вучић није њихов председник

Вести онлине 31.05.2017
Иако је грађане испред Скупштине Србије дочекао транспарент "Београд је за Вучића", чланови посланичког клуба "За спас Србије - Нова Србија" Санда Рашковић Ивић и Дијана Вукомановић ушетале су у зграду Скупштине са… »

Посланици са транспарентима ушетали у Скупштину (ФОТО)

Ало 31.05.2017
Посланице Дијана Вукомановић и Санда Рашковић Ивић у Скупштину су ушле "наоружане транспарентима". Новоизабрани председник Александар Вучић данас ће у Дому Народне скупштине положити заклетву. Испред зграде парламента… »

Рашковић Ивић: Опозициони посланици дискриминисани и на путовањима

Данас 05.05.2017
Мехо Омеровић, председник скупштинског Одбора за људска и мањинска права, представљаће парламент Србије на скупу "Прелазак са речи на дела у спречавању антисемитизма" који се одржава 15. маја у Берлину у организацији… »

Вести дана »