Дијана Вукомановић

Дачић жестоко по некадашњој најближој сарадници: Дијана је моја измишљотина и мој експеримент!

Курир 17.02.2017
Министар спољних послова Србије и лидер СПС Ивица Дачић данас је жестоко оплео по некадашњој најближој сарадници и председници посланичког клуба социјалиста у Народној скупштини Дијани Вукомановић, рекавши да уколико… »

Вукомановић: Вучићева кандидатура исхитрена, а не Николићева

Блиц 16.02.2017
Чланица посланичког клуба "Нова Србије - За спас Србије" Дијана Вукомановић оценила је данас да је исхитрен потез у вези с кандидатуром за председничке изборе у Србији учинио Александар Вучић, а не Томислав Николић. Она је… »

Вукомановић: Николић није исхитрен, Вучић може да изгуби све

Н1 Инфо 16.02.2017
Исхитрен потез у вези са кандидатуром на председничким изборима учинио је Александар Вучић, а не Томислав Николић, сматра народна посланица посланичког клуба “За спас Србије – Нова Србија” Дијана Вукомановић. Она је у… »

Вучићева кандидатура исхитрена, а не Николићева

Бета 16.02.2017
Чланица посланичког клуба "Нова Србије - За спас Србије" Дијана Вукомановић оценила је данас да је исхитрен потез у вези с кандидатуром за председничке изборе у Србији учинио Александар Вучић, а не Томислав Николић. Она је… »

Милан Ћулибрк и Дијана Вукомановић гости Новог дана

Н1 Инфо 15.02.2017
У теми јутра Новог дана о председничкој трци, досадашњим кандидатима и предстојећој изборној кампањи говориће продуцент агенције Ројтерс, Јакша Шћекић и Милан Ћулибрк, главни уредник НИН-а. Актуелне теме о којима пише… »

Прозивка: Бивша колегиница Дијана социјалистима (не) недостаје

Курир 13.02.2017
Посланик СПС Дејан Раденковић окачио је јуче на Твитеру стару фотографију потпредседника СПС Бранка Ружића и Дијане Вукомановић уз поруку „Примопредаја извршена успешно. Можда, ипак, пре рока“. Дијана Вукомановић… »

Партије напустило 14 парламентараца: Никад више самосталних посланика!

Курир 07.02.2017
Иако је актуелни сазив парламента формиран пре око пола године, чак 14 посланика "успело" је да скине дрес странке са чије листе су ушли у скупштинске клупе решени да наступају (не)зависно. Њих петоро - Санда Рашковић… »

Ја сам је измислио, а она ме издала: Дачић оштро о новој Јеремићевој партнерки

Правда 05.02.2017
Ивица Дачић јој поручује да је издајник и подсећа је да је гласала за Александра Вучића којег такође напада! Бивша председница Извршеног одбора СПС-а која је сада отворено држи страну председничког кандидата Вука… »

Ружић: Дијана је старлета, фали јој метла

Курир 05.02.2017
Вукомановићева поново напала потпредседника социјалиста, за кога је рекла да је нарцис, на шта јој он није остао дужан. Тек пошто се ушушкала у нов посланички клуб опозиције, бивша потпредседница СПС Дијана Вукомановић… »

Дачић: Дијана, све сам ти дао, а издала си ме!

Ало 05.02.2017
Лети перје на све стране! Бивша председница Извршеног одбора СПС-а која је сада отворено држи страну председничког кандидата Вука Јеремића Дијана Вуконановић осула је жестоку паљбу по својим дојучерашњим пријатељима… »

Вести дана »