Дијана Вукомановић

Због суспензије рада парламента, сваког уторка и четвртка постављаће питања Влади

Блиц 14.03.2017
Посланичка група "Нова Србија - Покрет за спас Србије" позвала је данас грађане да у што већем броју изађу на председничке изборе, а контролоре на бирачким местима да брижљиво чувају сваки глас. Представници те групе… »

Политичари, пошто реч?

Ало 09.03.2017
Бошко Обрадовић се пре само неколико година у Хиландару заклињао пред иконом Тројеручице да Двери никада неће постати политичка странка, да ће вечно остати покрет налик породици, да он никада неће бити председник… »

Три председничка кандидата на слави Нове Србије

Данас 26.02.2017
Нова Србија обележила је данас страначку крсну славу Светог Симеуна Мироточивог. Главне званице лидера НС Велимира Илића била су три председничка кандидата Вук Јеремић, Александар Поповић, кандидат ДСС и самостални кандидат… »

Не дај боже да ти спасаваш Србију!

Ало 18.02.2017
Ивица Дачић, министар спољних послова и лидер Социјалистичке партије Србије, јуче је жестоко оплео по Дијани Вукомановић, некадашњој најближој сарадници и председници посланичког клуба социјалиста у Народној скупштини… »

Дачић бесан, оплео по вукомановићевој: Дијана је моја измишљотина и мој експеримент

Србија данас 17.02.2017
Некадашњи сарадници заратили. Министар спољних послова Србије и лидер СПС Ивица Дачић данас је жестоко оплео по некадашњој најближој сарадници и председници посланичког клуба социјалиста у Народној скупштини Дијани… »

Дачић жестоко по некадашњој најближој сарадници: Дијана је моја измишљотина и мој експеримент!

Курир 17.02.2017
Министар спољних послова Србије и лидер СПС Ивица Дачић данас је жестоко оплео по некадашњој најближој сарадници и председници посланичког клуба социјалиста у Народној скупштини Дијани Вукомановић, рекавши да уколико… »

Вукомановић: Вучићева кандидатура исхитрена, а не Николићева

Блиц 16.02.2017
Чланица посланичког клуба "Нова Србије - За спас Србије" Дијана Вукомановић оценила је данас да је исхитрен потез у вези с кандидатуром за председничке изборе у Србији учинио Александар Вучић, а не Томислав Николић. Она је… »

Вукомановић: Николић није исхитрен, Вучић може да изгуби све

Н1 Инфо 16.02.2017
Исхитрен потез у вези са кандидатуром на председничким изборима учинио је Александар Вучић, а не Томислав Николић, сматра народна посланица посланичког клуба “За спас Србије – Нова Србија” Дијана Вукомановић. Она је у… »

Вучићева кандидатура исхитрена, а не Николићева

Бета 16.02.2017
Чланица посланичког клуба "Нова Србије - За спас Србије" Дијана Вукомановић оценила је данас да је исхитрен потез у вези с кандидатуром за председничке изборе у Србији учинио Александар Вучић, а не Томислав Николић. Она је… »

Милан Ћулибрк и Дијана Вукомановић гости Новог дана

Н1 Инфо 15.02.2017
У теми јутра Новог дана о председничкој трци, досадашњим кандидатима и предстојећој изборној кампањи говориће продуцент агенције Ројтерс, Јакша Шћекић и Милан Ћулибрк, главни уредник НИН-а. Актуелне теме о којима пише… »

Вести дана »