Ена Попов

Не смета јој стомак: Наша певачица у 8. месецу трудноће изашла у провод! (фото)

Србија данас 18.12.2016
Да ли јој је то баш требало? Викенди су одувек били резервисани за луде ноћне проводе. Ипак, никада не бисмо помислили да би се једна трудница у поодмаклој трудноћи усудила на један такав подвиг. Међутим, некадашња певачица… »

Ена Попов једва чека да се породи!

Ало 17.11.2016
Певачица и водитељка Ена Попов је већ шест месеци у другом стању, а беба би на свет требало да стигне у фебруару. Она и њен супруг Ненад Чанак су у фебруару прошле године постали родитељи мале Рије, а млада певачица са… »

Ена пред порођај заспала са играчкама

Ало 06.11.2016
Како се заиграла са наследницом, Ена је и заспала окружена гомилом играчака, док јој је на грудима спавала ћерка. Водитељка Ена Попов и Ненад Чанак у фебруару прошле године постали су родитељи мале Рије, а та породица ће… »

Ена Попов: У породици проналазим смисао живота

Стори 25.10.2016
Атрактивна Новосађанка је по други пут у другом стању, а чини се да су јој живот са изабраником Ненадом и наследница Рија помогли да спозна истинске животне вредности. Шармантна водитељка Ена Попов, која се прославила… »

Да ли ће и друга ћеркица понети несвакидашње име: Ена Попов открила како ће крстити Ријину сестру (ФОТО)

Стори 14.10.2016
С обзиром на то да се одлучила за поприлично несвакидашње име за ћерку, креаторка је открила и да ли ће и другом детету дати необично име. Бивша ријалити звезда, а данас водитељка и креаторка, Ена Попов, по други пут је… »

Некадашња учесница Великог брата одговорила на критике због необичног имена ћеркице

Блиц 13.10.2016
Ена Попов подстакла је бурне реакције када је прошле године открила да је својој ћеркици дала име Рија. Некадашња певачица и учесница "Великог брата" са супругом Ненадом Чанком сада чека друго дете, и открива како се… »

Муж ми помаже у свим кућним пословима

Ало 13.10.2016
Ена Попов, певачица и водитељка, чак и у петом месецу трудноће нема проблем да стане на штикле и, како сама тврди, уопште јој не сметају. Њој је ово други пут да је у благословеном стању, а нада се да јој то неће бити… »

Диван дан: Ена Попов прославила 30. рођендан!

Свет 10.10.2016
Водитељка Ена Попов прославила је 30. рођендан у кругу најмилијих. Бивша ријалити звезда свој диван дан прославила је са ћеркицом Ријом и супругом Ненадом Чанком који су јој помогли да одува свећице на торти, а Ена је ове… »

Рија је имала посебно изненађење за маму: Овако је Ена Попов прославила 30. рођендан (ФОТО)

Стори 10.10.2016
Ово је сигурно најлепши поклон који је прелепа Ена добила за свој рођендан... Популарно ТВ лице данас пролавља рођендан и то у друштву најближих, свог изабраника Ненада и њихове ћеркице Рије. Ена је недавно објавила лепе… »

Трудна Ена Попов прославила 30. рођендан

Ало 10.10.2016
Ена Попов прославила је 30. рођендан у кругу најуже породице. Ени су ћеркица Риа и изабраник Ненад Чанак помогли да одува свећице, а некадашња водитељка поделила је своју срећу са остатком света. - Мутна је свака слика… »

Вести дана »