Ена Попов

(Фото) да ли се сећате њих? Ово су најпознатији парови из ријалитја о којима су медији брујали

Курир 25.04.2017
Од емитовања првог ријалитија програма у Србији, границе које су њихови учесници прелазили померале су се из годину у годину све више и више. Последњи срушени табу јесте трудноћа. Александра Суботић остала је у другом… »

Овако се смеше само маме: Ена Попов објавила фотографију која би разнежила и најтврђа срца (ФОТО)

Стори 21.04.2017
Шармантна водитељка ужива у најлепшим данима свог живота: тек што је њена мезимица Рија напунила две године, њена млађа сестра је дошла на свет... Ена Попов данас живи праву породичну бајку. И у другој трудноћи је… »

Ена Попов данас ужива као посвећена мама и никад није била лепша, а пре брака је била црвенокоса бомба

Блиц 11.04.2017
Водитељка Ена Попов поносна је мама Рије и Миле, а с времена на време сети се себе пре породичног живота. Погледајте на Инстаграм-у Ена је поделила фотографију од пре неколико година, на којој је ватрена црвенокоса. Она је у… »

Да ли вам се допада? Ена Попов потпуно променила имиџ и похвалила се овим умећем

Блиц 05.04.2017
Ена Попов је на Дан заљубљених добила ћеркицу Милу, а тренутке из њиховог живота свакодневно дели на друштвеним мрежама. Погледајте на Инстаграм-у Тако је сада показала нову фризуру, али и да се добро сналази у кухињи и то… »

Топ 10 цица домаћих ријалитија: Ово су најлепше такмичарке популарних шоу програма!

Курир 31.03.2017
Више од десет година, ријалити програми у Србији су најгледанији и имају убедљиво највећи број гледалаца. Један од разлога због чега су ријалитији интересатни свакако су лепе девојке. Представљамо вам 10 најлепших цица које… »

"Слатке муке": Ена Попов је мама две мале девојчице а ово је њен највећи проблем

Блиц 28.03.2017
Водитељка Ена Попов породила се други пут на дан заљубљених и добила ћерку Милу. Погледајте на Инстаграм-у Ена и њен изабраник Ненад чанак имају и старију ћерку Рију, а Ена је на Инстаграму поделила кроу какве муке пролази… »

Напокон их је обе показала: Ово су ћеркице Ене Попов! (фото)

Србија данас 21.03.2017
Неодољиве су. Давно је прошло време када смо Ену Попов гледали у ријалити шоу "Велики брат", где је, најблаже речено била прави мали зврк. Данас је она остварена мајка и супруга, а рекло би се да највише ужива у овој првој… »

Прошло је месец дана откад је дошла на свет: Ена Попов ПРВИ ПУТ показала ћеркицу Милу (ФОТО)

Стори 20.03.2017
Популарна водитељка и поносна мама двеју девојчица тренутно ужива у најлепшем периоду свог живота... Некадашња учесница ријалитија Велики брат и једна од наших најатрактивнијих водитељки Ена Попов почетком фебруара… »

Ена Попов коначно показала своје ћерке (фото)

Свет 19.03.2017
Водитељка и бивша учесница ријалитија Ена Попов ужива у породичном животу, далеко од скандала, па тако чак ни на друштвене мреже не воли често да поставља фотографије својих ћерки Миле и Рије. Ена је прво дете родила… »

(Фото) дуго их је крила од јавности: Ена Попов коначно показала ћерке!

Курир 19.03.2017
Водитељка и бивша учесница ријалитија "Велики брат", Ена Попов коначно је показала како изгледају њене ћерке. Ена се у улози мајке остварила у 2015. године, када је родила прву ћерку Рију, чије је фотографије понекад и… »

Вести дана »