Еуросонг

Сања Вучић у паници "Сва сам се потприштила, јаој мајко мила"!

Ало пре 8 сати
Огласила се из карантина. Чланицу састава "Хуррицане", Сању Вучић , шира јавност упознала је 2016. године, када нас је представљала на Евровизији песмом "Гоодбие", с којом је заузела 18. место, а прави бум направила је с… »

Уместо Евросонга, понуђен нови програм - за уједињење Европе у борби против короне! (видео)

Србија данас пре 15 сати
Уз песму је све лакше... Уместо отказаног Евросонга, алтернативни телевизијски шоу жели да уједини Европу у време пандемије коронавируса на дан када је требало да се одржи велико финале. Програм "Еуропе Схине а Лигх"т према… »

Посебан евровизијски програм уместо „Евросонга“ у Ротердаму

РТС пре 1 дан
Европска радиодифузна унија је у сарадњи са холандским јавним сервисом који је требало да организује овогодишњу „Песму Евровизије“ у Ротердаму потврдила да је у припреми нови програм који ће се емитовати 16. маја уместо… »

"Трудиле смо се, а на: Крају..." Чланице Хуррицане-а откриле како ће реаговати ако не буду представљале Србију на Евровизији…

Блиц пре 2 дана
Сања Вучић, Ивана Николић и Ксенија Кнежевић сумирају утиске различитих емоција које су искусиле у само неколико дана, од победе на Беовизији до отказивања Евровизије. - Нараво да смо се разочарале јер смо вредно радиле… »

Дворана у којој је требало да буде Евросонг постаје болница

Дневник пре 2 дана
АМСТЕРДАМ: Концертна дворана Ахој у Ротердаму, у којој је у мају требало да буде одржано овогодишње такмичење за Песму Евровизије, биће претворена у болницу за оболеле од корона вируса у Холандији. Руководство дворане… »

Мериле смо која је највише разочарана! Огласиле се девојке из групе Хуррицане: Ово нико није знао!

Курир пре 2 дана
Ивана Николић, Сања Вучић и Ксенија Кнежевић, чланице групе Хуррицане која је требало да представља Србију на Евровизији, сумирале су утиске и различите емоције које су искусиле у само неколико дана - од победе на… »

Овде је требало да се одржи Евровизија! А сада ће се ту лечити оболели од короне! Ево како

Курир пре 2 дана
Концертна дворана Ахој у Ротердаму, у којој је у мају требало да буде одржана " Евровизија", биће претворена у болницу за оболеле од корона вируса у Холандији. Руководство дворане саопштило је данас да је почело постављање… »

Пандемија једну звезду Евровизије тотално трансформисала, а ево шта се догодило са осталим певачима које волите!

Ало пре 2 дана
Док чекамо нове звезде престижног музичког такмичења, погледајмо шта раде оне добро познате свима! Након што се неколико недеља разматрала алтернатива за одржавање овогодишњег такмичења Евровизије, организатори су… »

Пре 30 година Италијом се орило „Уједињена, уједињена Европо“, а данас се пева сасвим друга песма

Спутник пре 4 дана
Победа чувене песме италијанског певача Тото Кутуња на песми Евровизије одржаној у Загребу 1990. године била је важна политички. Европа је кренула у успон заједно са јаком Италијом. Данас се поново и због коронавируса… »

Блиц Супер ТВ на свим киосцима: Хуррицане о отказивању Евровизије, Боки Перић о завршетку Војне Академије, а естрада о…

Блиц пре 5 дана
Данас уз "Блиц" можете прочитати низ ексклузивних прича у "Супер ТВ" додатку! Чланице групе "Хуррицане" отворено причају о отказивању овогодишње Евровизије и представљању Србије на овом такмичењу догодине. Боки Перић… »

Вести дана »