Евровизија

Пре 30 година Италијом се орило „Уједињена, уједињена Европо“, а данас се пева сасвим друга песма

Спутник пре 7 сати
Победа чувене песме италијанског певача Тото Кутуња на песми Евровизије одржаној у Загребу 1990. године била је важна политички. Европа је кренула у успон заједно са јаком Италијом. Данас се поново и због коронавируса… »

Блиц Супер ТВ на свим киосцима: Хуррицане о отказивању Евровизије, Боки Перић о завршетку Војне Академије, а естрада о…

Блиц пре 1 дан
Данас уз "Блиц" можете прочитати низ ексклузивних прича у "Супер ТВ" додатку! Чланице групе "Хуррицане" отворено причају о отказивању овогодишње Евровизије и представљању Србије на овом такмичењу догодине. Боки Перић… »

Хуррицане у четири зида: Девојке су нам се јавиле из изолације, а на крају су и запевале

Телеграф пре 1 дан
Девојке се надају да ће РТС ипак њих послати следеће године на Евровизију, на којој су требале ове године да наступе. Екипа Телеграф ТВ започела је формат " Јетсет у четири зида" у којем разговарамо са личностима са наше… »

Весна Ђогани показала шта ради током ванредног стања, а снимак оца Невене Божовић у изолацији ће вам измамити осмех…

Блиц пре 3 дана
Певачица Весна Ђогани поделила је са јавношћу шта то ради за време изолације, а на овај начин покушала је да подстакне друге да буду физички активни за време ванредног стања. Веснина колегиница Невена Божовић је, с… »

Невена Божовић показала слику са венчања коју је дуго крила од јавности! (фото)

Ало пре 5 дана
Јуче на Младенце поделила са фановима тренутак среће. Прошлогодишња представница Србије на "Евровизији" Невена Божовић поделила је са својим пратиоцима фотографију која јој је посебно драга, а коју досад нисмо имали прилике… »

Невена Божовић за Младенце показала слику са венчања коју је дуго крила од јавности, овај моменат са мужем ће памтити цео…

Блиц пре 6 дана
Прошлогодишња представница Србије на "Евровизији" Невена Божовић поделила је са својим пратиоцима фотографију која јој је посебно драга, а коју досад нисмо имали прилике да видимо. Невена је, наиме, на свој Инстаграм профил… »

Огласиле се наше представнице Евросонга из изолације! Ево која од њих је највећи паничар

Ало пре 6 дана
Квалитетно користе слободно време. Чланице групе Хуррицане Сања Вучић, Ивана Николић и Ксенија Кнежевић огласиле су се за емисију ''Премијера - Викенд специјал'' из изолације, након што је пре неколико дана донета одлука… »

Преминуо Кени Роџерс, легенда кантри музике

Јужне вести пре 7 дана
Гетти Имагес Роџерс је продао више од 100 милиона плоча. Легенда америчке кантри музике Кени Роџерс преминуо је у 81. години. Представник породице је саопштио да је Роџерс „преминуо у миру, природном смрћу, у… »

Ураганке више не певају исту песму! Организатори Евровизије донели важну одлуку након отказивања такмичења због короне

Курир пре 7 дана
Евровизија је требало да се одржи од 12. до 15. маја у Ротердаму, међутим услед пандемије коронавируса ово музичко такмичење је отказано. Организатори су тако обавестили јавност да ће исти извођачи моћи да наступе… »

Разматра се алтернатива за „Песму Евровизије“

РТС пре 7 дана
Европска мрежа јавних сервиса тренутно тражи алтернативу да се „Песма Евровизије“ одржи, али не у форми такмичења већ у другачијем формату. ЕБУ је саопштила да је дирнута реакцијом обожавалаца због тешке одлуке да се… »

Вести дана »