Фарма

Крст у кући домаћинској

Вести онлине пре 37 минута
Узбрдо, низбрдо – лепе шуме, леп пашњак, лепа клисура, још лепша литица. Лепо и мочило, тј. „дем“. Сад су сви „демови“ пуни воде, те ти се мили да их погледаш. Трава буја, расте на увојке. Фарме препуне стоке. И… »

Веселиновић: Вучићу, затвори Задругу и Фарму, уместо што затвараш пољопривреднике

Бета пре 2 дана
Председник Покрета за преокрет и један од оснивача Савеза за Србију (СзС) Јанко Веселиновић изјавио је да је 'ван памети' да се због епидемије ратари онемогућавају да раде на њиви, где немају никакве контакте са другим… »

Легендарни боксер пронашао начин да заради новац после банкрота: Тајсоново царство марихуане од милион долара

Вечерње новости пре 2 дана
Идемо даље. Желим да удвостручим производњу. Мислим да можемо и боље од овог - изјавио је чувени "Гвоздени Мајк" Бивши вишеструки шампион света у боксу Мајк Тајсон успео је да упркос заради од 200 милиона долара… »

Потпуна трансформација: Душица Јаковљевић друга жена на почетку каријере и сад, процените сами

Блиц пре 1 дан
Водитељка Душица Јаковљевић данас скоро да не може да прође улицом а да је неко од пролазника не заустави јер води један од најгледанијих формата. Она је последњих неколико година домаћица ријалитија "Задруга" на Пинку, а… »

Тако То раде српски домаћини! Пчелар из Ужица смислио како да се захвали кинеским стручњацима (видео)

Србија данас пре 2 дана
Јовићи поручују да је сада неопходно јачање имунитета и солидарности. Желећи да се захвали кинеским лекарима који су дошли да помогну Србји у борби против корона вируса, једна пчеларска фарма из Ужица послала је пакете… »

Јовићи се овако захвалили лекарима из Кине: Напунили тегле медом, запаковали срцима па послали амбасади у Београд

Курир пре 2 дана
УЖИЦЕ - Желећи да се захвали кинеским лекарима који су дошли да помогну Србји у борби против корона вируса, једна пчеларска фарма из Ужица послала је пакете меда и препарата у кинеску амбасаду, а спрема и препарат за… »

Све трансформације Душице Јаковљевић на једном месту: На почетку каријере била је потпуно друга жена (фото)

Ало пре 1 дан
Процените сами. Водитељка данас скоро да не може да прође улицом а да је неко од пролазника не заустави јер води један од најгледанијих формата. Она је последњих неколико година домаћица ријалитија а пре тога је водила и… »

Тајсоново царство марихуане од милион долара

Спортски журнал пре 2 дана
Имао сам две операције и након њих сам користио марихуану. Она би отклонила сву бол, на коју лекови које су ми лекари давали нису деловали - рекао је Тајсон. Бивши вишеструки шампион света у боксу Мајк Тајсон успео је да… »

Мајк Тајсон - од боксерског шампиона, преко банкрота до царства марихуане!

Мондо пре 2 дана
Успео је да заради и потроши 200.000.000 долара, али је поново стао на ноге. Сада месечно зарађује између 500.000 и 1.000.000 долара! Успео је да заради и потроши 200.000.000 долара, али је поново стао на ноге. Сада месечно… »

Зарадио од бокса 200 милиона и банкротирао: Сада Тајсон зарађује и до милион долара месечно од овог занимања...

Курир пре 2 дана
Бивши вишеструки шампион света у боксу Мајк Тајсон успео је да упркос заради од 200 милиона долара банкротира, али се неколико деценија касније преусмерио на узгајање канабиса у медицинске сврхе од чега месечно зарађује… »

Вести дана »