Фед куп

Дубл поново донео радост: Србија прошла у плеј-оф

Моззарт спорт 08.02.2020
Крунић и Стојановић славиле против Јуван и Зиданшек. Поново дубл за радост! Женска тениска репрезентација Србије пласирала се у плеј-оф Евро-афричке зоне Фед купа. После победа над Луксембургом и Шведском, изабранице… »

Одговор Стојановић за 1-1, одлука у дублу

Б92 08.02.2020
Тенисерке Србије изједначиле су на 1:1 против Словеније у борби за пласман у плеј-оф квалификација Светске групе ФЕД купа. Србији је поен донела Нина Стојановић победом над Тамаром Зиданшек 6:4, 7:5. Стојановић је остварила… »

Тенисерке Србије преокретом до плеј-офа!

Б92 08.02.2020
Тенисерке Србије играће у плеј-офу квалификација Светске групе ФЕД купа после победе над Словенијом укупним резултатом 2:1. Одлучујући поен Србији донео је дубл у саставу Александра Крунић - Нина Стојановић тријумфом над… »

ФЕД куп: Преокрет Србије за пласман у плеј-оф

РТВ 08.02.2020
ЛУКСЕМБУРГ - Женска тениска репрезентација Србије победом против Словеније 2:1 пласирала се данас у плеј-оф квалификација Светске групе ФЕД купа. Одлућујући поен за Србију обезбедио је дубл, у ком су Александра Крунић и Нина… »

ФЕД куп: Преокрет Србије за пласман у плеј-оф

Дневник 08.02.2020
ЛУКСЕМБУРГ: Женска тениска репрезентација Србије победом против Словеније 2:1 пласирала се данас у плеј-оф квалификација Светске групе ФЕД купа. Одлучујући поен за Србију обезбедио је дубл, у ком су Александра Крунић и Нина… »

Фед куп: Репрезентација Србије у плеј-офу Светске групе 2021.

Хот спорт 08.02.2020
Велики успех направила је српска женска тениска репрезентација која је победила Словенију и стигла до плеј-офа. Фед куп селекција Србије у разигравању за пласман у плеј оф квалификација Светске групе 2021. савладала је тим… »

ПРЕОКРЕТ - Србија у плеј-офу!

Спортске.нет 08.02.2020
Женска тениска репрезентација Србије пласирала се данас у у плеј-оф квалификација Светске групе Фед купа, пошто је са 2:1 победила селекцију Словеније. Одлучујићи бод Србији донеле су Александра Крунић и Нина Стојановић које… »

Фед куп: Српкиње у баражу после преокрета и победе против Словеније

Вечерње новости 08.02.2020
Наше тенисерке ће у априлском баражу покушати да се домогну последњег круга квалификација за Светску групу који је на програму у фебруару наредне године. СРПСКА Фед куп репрезентација пласирала се у плеј-оф квалификација… »

Србија: У плеј-офу ФЕД купа! Тенисерке после велике драме савладале Словенију!

Блиц спорт 08.02.2020
Тенисерке Србије пласирале су се у плеј-оф квалификација Светске групе ФЕД купа победом над Словенијом након преокрета са 2:1. Пресудни, трећи поен дошао је након тријумфа у дублу и над Кајом Јуван и Тамаром Зиданшек са 6:4… »

Сјајан преокрет наших девојака: Победа српских тенисерки за пласман у плеј-оф! (видео)

Курир 08.02.2020
Женска тениска репрезентација Србије пласирала се данас у у плеј-оф квалификација Светске групе Фед купа, пошто је са 2:1 победила селекцију Словеније. Одлучујићи бод Србији донеле су Александра Крунић и Нина Стојановић које… »

Вести дана »