Фед куп

„Загревање“ против Грузинки

Данас 06.02.2019
Женска тениска репрезентација Србије данас стартује у ФЕД купу Мечом са Грузијом, женска тениска селекција Србије данас почиње учешће у овогодишњем Фед купу, а до краја турнира Б групе у енглеском граду Бат очекују је… »

Ивана и Олга за 2:0

Вести онлине 06.02.2019
Фед куп репрезентација Србије повела је против Грузије 2:0 у првој рунди И групе евро-афричке зоне. У првом мечу у енглеском граду Бат наступила је Ивана Јоровић и убедљиво савладала Маријам Болквадзе 6:3, 6:1. У другом мечу… »

Србијо, навијај за нас: Чланице Фед куп тима после победе над Грузијом послале снажну поруку

Курир 06.02.2019
Дуел Фед куп тимова Србије и Грузије завршен је победом наше репрезентације од 2:1. После тријумфа Олге Даниловић и Иване Јоровић у синглу, поен Грузији донео је дубл. Јоровић и Даниловић изгубиле од грузијског пара… »

Тенисерке Србије победиле Грузију

Студио Б 06.02.2019
Женска тениска репрезентација Србије победила је Грузију са 2:1 у првом дуелу Б-групе евро-афричке зоне Фед купа. После два меча у синглу Србија је повела са 2:0, пошто су Ивана Јоровић и Олга Даниловић забележиле победе у… »

ФЕД куп: Јоровићева и Даниловићева за победу Србије над Грузијом

РТС 06.02.2019
Тенисерке Ивана Јоровић и Олга Даниловић донеле су победу Србији против Грузије у дуелу у британском Бату у Б групи евро-афричке зоне ФЕД купа. Прво је Јоровићева савладала Маријам Болквадзе са 6:3, 6:1, да би Даниловићева… »

Фед куп: Српске тенисерке боље од Грузије, следећа је Турска

Курир 06.02.2019
Женска тениска репрезентација Србије победила је Грузију са 2:0, у свом првом дуелу евро-афричке зоне Фед купа. Ивана Јоровић и Олга Даниловић су забележиле победе у синглу над Мариам Болквадзе и Екатерином Горгодзе, са по… »

Јоровић и Даниловић за јаку предност Србије над Грузијом

Ало 06.02.2019
Тенисерке Ивана Јоровић и Олга Даниловић донеле су победу Србији против Грузије у дуелу у британском Бату у Б групи евро-афричке зоне ФЕД купа. Прво је Јоровић савладала Маријам Болквадзе 6:3, 6:1, да би Даниловић… »

ФЕД куп: Јоровић и Даниловић за победу Србије над Грузијом

РТВ 06.02.2019
БЕОГРАД - Тенисерке Ивана Јоровић и Олга Даниловић донеле су победу Србији против Грузије у дуелу у британском Бату у Б групи евро-афричке зоне ФЕД купа. Прво је Јоровић савладала Маријам Болквадзе 6:3, 6:1, да би Даниловић… »

Српкиње кренуле силовито: Рутинска победа тенисерки Србије (фото)

Србија данас 06.02.2019
Турска следећи противник. Женска тениска репрезентација Србије победила је Грузију у првом колу Прве групе евро-афричке зоне Фед купа у Бату (Велика Британија). Ивана Јоровић је донела први поен Србији (6:3, 6:1 против… »

Фед куп: Српкиње спремне за мечеве

Дневник 05.02.2019
Фед куп такмичење И групе Евро-афричке зоне у коме се налази и селекција Србије стартује у среду а противник је селекција Грузије, потом Турска па Хрватска. Селекцију Србије представљаће: Александра Крунић, Олга Даниловић… »

Вести дана »