Фед куп

Вранеш за “Новости”: Ана и Јелена су потребне Србији

Вечерње новости 09.06.2020
Ови турнири које Новак и Јанко организују су феноменална ствар и за нашу државу, али и за српски тенис - прича некадашњи селектор ФЕД куп репрезентације. БЕОГРАДСКУ публику у викенду који је пред нама очекује прави тениски… »

Одржан први турнир из серије ТСС Тоур 2020.

Телеграф 05.06.2020
Пехаре је финалистима уручио председник Тениског савеза Србије Мр Мирко Петровић. Завршен је први од шест сениорских турнира ТСС Тоур 2020. који ће овог лета бити одржани широм Србије. У Новом Саду на теренима ТК Меридиана… »

ТСС: Титуле за Милојевића и Радановићеву

Б92 04.06.2020
Завршен је први од шест сениорских турнира ТСС Тоур 2020. који ће овог лета бити одржани широм Србије. У Новом Саду на теренима ТК Меридиана учешће у првом ТСС Тоур такмичењу за сениорке И сениор продефиловало је 58… »

Кренуо ТСС Тоур, прве титуле Дејани Радановић и Николи Милојевићу

Моззарт спорт 04.06.2020
У Новом Саду на теренима ТК Меридиана учешће у првом ТСС Тоур такмичењу за сениорке и сениоре продефиловало је 58 тенисерки и 83 тенисера. Завршен је први од шест сениорских турнира ТСС Тоур 2020. који ће овог лета бити… »

ТСС тоур 2020 - Дејани и Николи прве титуле!

Спортске.нет 04.06.2020
Завршен први турнир од шест колико ће се играти. Завршен је први од шест сениорских турнира ТСС Тоур 2020. који ће овог лета бити одржани широм Србије. У Новом Саду на теренима ТК Меридиана учешће у првом ТСС Тоур… »

Династија Даниловић - после Предрага и Олге, Србији дала још једног члана државне репрезентације (фото)

Ало 02.06.2020
Друштвене мреже су се усијале. Породица Даниловић "прети" да постане најспортскија у Србији. Легендарни Предраг Даниловић је са кошаркашком репрезентацијом остварио огромне успехе, а његова старија наследница Олга иде ка… »

Александра Крунић: Новакова идеја је потенцијално добро решење за АТП, али морамо раздвојити ствари

Моззарт спорт 19.05.2020
Српска Фед куп репрезентативка и чланица ВТА савета играчица појаснила шта је хтела да каже у јучерашњој изјави. Већ искусна српска Фед куп репрезентативца Александра Крунић подигла је мало прашине у свету тениса након… »

Епидемија одложила бројне манифестације и у Краљеву: „Маглич фест“ у септембру

Вечерње новости 06.05.2020
Није одржана ни традиционална планинарско-туристичка манифестација „Нарцису у походе“ на оближњим Столовима, док је „Маглич фест“, како је то на свом фејсбук профилу објавила Туристичка организација. КРАЉЕВО –… »

Мари: Многи подржавају спајање АТП и ВТА

Н1 Инфо 02.05.2020
Британски тенисер Енди Мари подржао је предлог Роџера Федерер да се споје мушки и женски тениски турови и истакао да велики број његових колега сматра да би то био позитиван корак напред за тенис. АТП је основан у септембру… »

Ролан Гарос је мртав! Када он каже ово, онда стварно боли! Тенисери у великој паници

Блиц спорт 23.04.2020
Јаник Ноа, први човек француског Дејвис и Фед куп тима сматра да се Ролан Гарос ове године неће играти због пандемије корона вируса Челници јединог гренд слема на шљаци су померили почетак за 20. септембар, али Ноа сматра да… »

Вести дана »