Горњи Милановац

Страшна брука, српски клубови прекршили минут ћутања: Једини на свету, због бизарног разлога нису одали пошту Марадони

Блиц спорт пре 5 сати
Утакмица Металца и у Горњем Милановцу једина је овог викенда која није почела минутом ћутања због смрти . Фудбалски савез Србије је добио допис о обавези да се то деси, што и није било неопходно јер се претходних дана цео… »

Стигли резултати анализе 592 узорка из Моравичког округа, све озбиљнија ситуација у Лучанима

Морава инфо пре 10 сати
ЧАЧАК, ЛУЧАНИ, ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ, ИВАЊИЦА – Према подацима Завода за јавно здравље, у Моравичком округу потврђено је још 257 случајева заразе коронавирусом, сазнаје Морава инфо. Ковид-19 је потврђен код 126 особа из… »

Велики корак напред у туристичкој понуди планине Рудник: Завршена прва фаза радова на Визиторском центру, почиње изградња…

РИНА пре 1 дан
Горњи Милановац - Прва фаза радова на изградњи Визиторског центра је завршена. Одрађени су груби грађевински радови на изградњи подрума и приземља објекта. Укупна вредност изведених радова је 10,428.408 динара. За другу… »

У Прањанима се увелико шију маске и скафандери за извоз, али и за домаће тржиште

Глас Западне Србије пре 1 дан
Горњи Милановац - Конфекција Рудник, погон у Прањанима, добила је новог власника, након што је запала у дугове. Ова конфекција препуштена зубу времена зарастала је у коров, а иста судбина задесила је и погон у селу Прањани… »

У Прањанима се шију маске и скафандери за домаће тржиште и за извоз

Топ пресс пре 1 дан
Горњи Милановац – Конфекција Рудник, погон у Прањанима, добила је новог власника, након што је запала у дугове. Ова конфекција препуштена зубу времена зарастала је у коров, а иста судбина задесила је и погон у селу Прањани… »

Грађевинска сезона на Руднику у пуном јеку

Глас Западне Србије пре 1 дан
Горњи Милановац - Прва фаза радова на изградњи Визиторског центра је завршена. Одрађени су груби грађевински радови на изградњи подрума и приземља објекта. Укупна вредност изведених радова је 10,428.408 динара. За другу… »

Преминуо Ранко Трифуновић, привредник и иноватор у дрвној индустрији

Глас Западне Србије пре 1 дан
Чачак / Горњи Милановац – Након краће болести, условљене ковид инфекцијом, у 78. години живота премино је Ранко Трифуновић, творац и власник фирме „Трифуновић“. Рођен је 1943. године у селу Прањани, засеок… »

ИН МЕМОРИАМ: Ранко Трифуновић, привредник и иноватор у дрвној индустрији

Морава инфо пре 1 дан
ЧАЧАК, ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ – Након краће болести, условљене ковид инфекцијом, у 78. години живота премино је Ранко Трифуновић, творац и власник фирме “Трифуновић“. Рођен је 1943. године у селу Прањани, засеок Катрићи… »

Пропали гигант поново захуктао производњу: У фабрици конфекције на Сувобору шију се скафандери и заштитне маске, које се…

РИНА пре 1 дан
Горњи Милановац – Када је некадашњи гигант бивше Југославије, конфекција „Рудник“ отишла на добош, хиљаде радника остало је без посла, а пропали су и зарасли у коров фабрички погони који су се налазили на сеоском… »

У болници у Чачку умрло шест особа, хоспитализована 201

Нова пре 1 дан
У болници у Чачку од последица заразе коронавирусом умрло је шест пацијената, а 201 особа је хоспитализована. На свим одељењима у оквиру Опште болнице Чачак, која су претворена у ковид одељења, како је јавио РТС… »

Вести дана »