Горњи Милановац

Ловци из Дружетића сваке године обележавају сећање на свог колегу

Глас Западне Србије пре 18 дана
Горњи Милановац - Некада треба случајно свратити и на гробље, и нећете веровати баш тамо можете научити праву лекцију шта значи бити добар човек у овоземаљском животу. ГЗС… »

Саобраћајна несрећа у Брђанима, настрадао мушкарац (65)

Морава инфо пре 18 дана
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ – Шездесетпетогодишњи мушкарац настрадао је у саобраћајној несрећи која се догодила данас, у атару села Брђани, код Горњег Милановца. Мушкарац је возио аутомобил на локалном путу, изгубио је контролу… »

Тешка несрећа код Горњег Милановца - возач погинуо

Б92 пре 18 дана
Горњи Милановац -- Возач аутомобила "фиат пунто" погинуо је данас у саобраћајној несрећи у атару села Брђани, код Горњег Милановца, преносе медији. Како наводе, 65-годишњи возач је изгубио контролу над возило, слетео са… »

Возач погинуо у саобраћајној несрећи код Горњег Милановца

Глас Западне Србије пре 18 дана
Горњи Милановац - Возач аутомобила "фиат пунто" погинуо је данас у саобраћајној несрећи у атару села Брђани, код Горњег Милановца, преносе медији. Како наводе, 65-годишњи возач је изгубио контролу над возило, слетео са… »

Возач погинуо у саобраћајној несрећи код Горњег Милановца

РТВ пре 18 дана
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - Возач аутомобила "фиат пунто" погинуо је данас у саобраћајној несрећи у атару села Брђани, код Горњег Милановца, преносе медији. Како наводе, 65-годишњи возач је изгубио контролу над возило, слетео са… »

Хуманитарни концерт Биље Крстић и “Бистрика“ за оздрављење мале Анике Манић

Морава инфо пре 19 дана
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ – Биља Крстић и “Бистрик” у оквиру даље подршке акцији “За Аникин дуг и леп живот” у недељу, 8. новембра 2020. године, у Београду испред радње Х&М у Кнез Михаиловој улици, у 15 сати одржаће… »

Отворено и 200 радних места: Горњи Милановац добио први шоп-парк

Вечерње новости пре 19 дана
ГОРЊИ Милановац је добио први "Шоп-парк" са 22 продајна објекта светских компанија, вредан осам милиона евра. Од идеје до свечаног отварања су протекле само две и по године, а посао је добило 200 овдашњих људи. - Није било… »

Драма због које ће лалатовић бити љут: Војводина испустила два гола у финишу - Горњи Милановац издржао и ово!

Мондо пре 20 дана
Узбудљива утакмица на "отварању" суперлигашког кола! Узбудљива утакмица на "отварању" суперлигашког кола! Фудбалери Металца и Војводине одиграли су вечерас узбудљив реми (3:3) у Горњем Милановцу, у првој утакмици 14. кола… »

Војводина у надокнади испустила победу у Горњем Милановцу

РТВ пре 20 дана
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - Фудбалери Металца и Војводине одиграли су нерешено 3:3 у првом мечу 14. кола Линглонг Суперлиге Србије. Металац и Војводина одиграли су веома узбудљив меч, препун шанси и голова на обе стране. Посебно… »

Краљеви ремија и надокнаде: Партизанова деца укочила Војводину, Горњи Милановац одолева 14 месеци

Моззарт спорт пре 20 дана
Металац укочио Војводину после три везане победе – 3:3. Краљеви ремија су и ово издржали. Дошао је пре месец дана Партизан у Горњи Милановац, водио и није победио. Дошла је и Војводина, била убедљивија од црно-белих… »

Вести дана »