Иван Ивановић

4 и по мушкарца са Иваном Ивановићем: Епизода 03

Нова пре 15 дана
Водитељ Иван Ивановић и његова екипа Срђаном Динчић, Слободан Лока Нешовић, Бане Раичевић и Драган Илић и овог пута су у емисији "4 и по мушкарца" говорили о разним актуелним темама и дешавањима у земљи. Ивановић… »

Бивши тренер Партизана у преговорима за клупу Напретка

Б92 пре 16 дана
Крушевачки напредак тражи новог тренера чији ће циљ бити опстанак у Суперлиги. Напредак је после десет кола претпоследњи на табели са пет бодова (гол разлика 6:18), колико има и последња Мачва. "Чарапани" су на пет… »

Ђус добио ћерку сташу! Репер сав исцепан славио и наздрављао, а ево ко му је певао на увце целу ноћ

Курир пре 16 дана
Репер Иван Ивановић Ђус постао је отац. Његова супруга Данијела на свет је донела ћеркицу, којој су дали име Сташа. Њему је на слављу певала његова сестра Мина Костић, а репер је био сав исцепан, баш како то налажу… »

Репер Ђус добио ћерку: Славио до зоре, сав исцепан, певала позната певачица, а ево које име је дао наследници

Блиц пре 16 дана
Репер Иван Ивановић Ђус добио је друго дете, а синоћ је уз песму прослављао рођење наследнице. Супруга репера Ђуса, Данијела, на свет је донела ћеркицу, којој су родитељи дали име Сташа. На слављу је певала Ђусова… »

Напредак пронашао тренера: Стевановић поново у српском фудбалу

Вечерње новости пре 16 дана
ГОРАН Стевановић је сео на клупу Напретка из Крушевца и тако се после десет година вратио у српски фудбал. Драган Ивановић је поднео оставку после пораза од Металца (1:2) у 9. колу Суперлиге, против Звезде екипу је водио… »

Ђус добио друго дете! Славио до јутра, сав исцепан, а ево које име је наследница добила

Телеграф пре 16 дана
Порођај је прошао у најбољем реду, а мама и беба осећају се добро. Репер Иван Ивановић Ђус (38) добио је друго дете са изабраницом Данијелом, а девојчици су поносни родитељи дали име Сташа. Репер је поводом рођења… »

Ђус добио ћеркицу: Поносни тата се исцепан веселио целу ноћ, док му је он певао на увце! (видео)

Мондо пре 16 дана
Ево које име је репер изабрао за мезимицу. Ево које име је репер изабрао за мезимицу. Репер Иван Ивановић Ђус постао је тата по други пут. Његова супруга Данијела се породила и на свет донела девојчицу, којој су дали име… »

Бивши тренер Партизана на клупи Напретка

Нова пре 17 дана
Горан Стевановић, некадашњи тренер Партизана и човек који је као фудбалер оставио веома дубок траг играјући за црно-беле, нови је тренер Напретка из Крушевца. Стевановић је на клупи наследио Драгана Ивановића који је водио… »

Напредак има новог тренера: Легенда Партизана се вратила у српски фудбал

Курир пре 17 дана
Горан Стевановић, некадашњи тренер Партизана и човек који је као фудбалер оставио веома дубок траг играјући за црно-беле, нови је тренер Напретка из Крушевца. Драган Ивановић је водио тим, али је имао слаб почетак… »

Плави Стевановић нови тренер Напретка

Моззарт спорт пре 17 дана
Крушевачки клуб пронашао шефа. Време промена у Крушевцу. После нове управе Напредак је добио и новог тренера, пошто се Горан Стевановић после 10 година враћа у српски фудбал. Како МОЗЗАРТ Спорт сазнаје, некадашњи тренер… »

Вести дана »