Иван Ивановић

"Вече са Иваном Ивановићем“ и "Утисак недеље" најгледанији и у новој сезони

Н1 Инфо 23.09.2019
Емисије "Утисак недеље" и "Вече са Иваном Ивановићем" су и на почетку нове сезоне најгледанији формати у својим слотовима емитовања, показују мерења ТВбеат, најмодернијег система мерења гледаности који се користи на… »

Ивановић: Имам посао из снова, да будем ја и да људима поправљам живот

Н1 Инфо 20.09.2019
Пред нову, 11. сезону емисије "Вече са Иваном Ивановићем" Иван Ивановић је у Новом дану рекао да су гошће прве епизоде Маја Николић и Наташа Миљковић, које су од јесени прешле на телевизију Нова С. Истиче да увек има… »

Лига шампиона - Месијева потера за Роналдом

Спортски журнал 17.09.2019
Барселона гост Дортмунда, Аргентинац нову сезону почиње са великим мотивом. И ове сезоне у Лиги шампиона гладаћемо наставак трке за најбољег стрелца елитног такмичења свих времена. Срби у Лиги шампиона Душан Тадић… »

У првих шест месеци ухапшено више од 100 људи због утаје пореза

Радио 021 15.09.2019
За првих шест месеци ове године 104 људи је ухапшено због утаје пореза, што је дупло више него у истом периоду прошле године, наводи се на порталу Пореске управе. Пореска полиција поднела је више од 650 кривичних пријава… »

Поједите све мрвице са стола: Животна лекција патријарха Павла коју сви треба да упамтимо

Луфтика 14.09.2019
Патријарх Павле нам је, својим понашањем и мудрим речима оставио толико много животних лекција и мудрих мисли које морамо научити. Једна од њих је и чувена анегдота о томе како је патријарх Павле на вечери код тадашњег… »

Екипа из краја испричала невероватну причу о Груу! Вриштали су и дозивали га, а он би онда одрадио један шмекерски потез…

Ало 14.09.2019
Читава Србија оплакује губитак репера! Пре 5 дана је најпознатији српски репер Далибор Андонов Гру трагично изгубио живот у 46. години, током вожње кајта. Сахрањен је на гробљу Орловача уз песму "Ја без тебе не могу да… »

У Београду освануо графит посвећен Груу, па откривено какву понуду је репер одбио пред смрт

Блиц 13.09.2019
Гру ће остати заувек у срцима и сећању многобројним пријатељима који су га обожавали, а у знак сећања на све оно што су проживели и доживели са њим, идеје да се репер никада не заборави не престају. Наиме, Иван… »

За пола године откривено 65 предузећа за прање пара

Каматица 13.09.2019
Иван Ивановић координатор у Сектору пореске полиције каже да се та предузећа не оснивају као и друга регуларна привредна друштва у циљу пословања, обављања делатности и стицања профита већ са преварним намерама. Она… »

Ђус у Груову част: "Тебра, ово је твој град!" ФОТО / ВИДЕО

Б92 13.09.2019
Почаст трагично настрадалом реперу Далибору Андонову Груу одао је његов колега Иван Ивановић Ђус. Он је заједно са Смоке Мардељаном, Дејхуом, Марком Ђуровским и Виктором Савићем учествовао у цртању графита посвећеном… »

Гру никада неће бити заборављен! Освануо графит посвећен трагично преминулом реперу! Другарима срце да препукне! (фото)

Курир 13.09.2019
Далибор Андонов Гру остаће заувек у срцима и сећању многобројним пријатељима који су га обожавали, а у знак сећања на све оно што су проживели и доживели са њим, идеје да се репер никада не заборави не престају. Наиме… »

Вести дана »