Иван Ивановић

Ђус добио ћеркицу: Поносни тата се исцепан веселио целу ноћ, док му је он певао на увце! (видео)

Мондо пре 21 дан
Ево које име је репер изабрао за мезимицу. Ево које име је репер изабрао за мезимицу. Репер Иван Ивановић Ђус постао је тата по други пут. Његова супруга Данијела се породила и на свет донела девојчицу, којој су дали име… »

Бивши тренер Партизана на клупи Напретка

Нова пре 21 дан
Горан Стевановић, некадашњи тренер Партизана и човек који је као фудбалер оставио веома дубок траг играјући за црно-беле, нови је тренер Напретка из Крушевца. Стевановић је на клупи наследио Драгана Ивановића који је водио… »

Напредак има новог тренера: Легенда Партизана се вратила у српски фудбал

Курир пре 22 дана
Горан Стевановић, некадашњи тренер Партизана и човек који је као фудбалер оставио веома дубок траг играјући за црно-беле, нови је тренер Напретка из Крушевца. Драган Ивановић је водио тим, али је имао слаб почетак… »

Плави Стевановић нови тренер Напретка

Моззарт спорт пре 22 дана
Крушевачки клуб пронашао шефа. Време промена у Крушевцу. После нове управе Напредак је добио и новог тренера, пошто се Горан Стевановић после 10 година враћа у српски фудбал. Како МОЗЗАРТ Спорт сазнаје, некадашњи тренер… »

Вече са Иваном Ивановићем: Гости Р. Зеленовић и Б. Цвејић

Нова пре 22 дана
Популарни водитељ Иван Ивановић, у новој епизоди своје култне емисије "Вече са Иваном Ивановићем", угостио је дугогодишњег директора Југословенске кинотеке Радослава Зеленовића и глумца Бранка Цвејића:… »

Чиваво, јесам ли антисемита сваки пут кад нападнем оне који мрзе Србе и Србију?!

Ало пре 23 дана
Дмитровић брутално одговорио Ивановићу! Ратко Дмитровић, новинар и публициста, огласио се на свом Твитер налогу, а тема је и овог пута била Иван Ивановић. "Размислите, ако Иван Чивава Ивановић у емсију позове и благодари… »

Схаркс, Снакес & Планес објавили “Рђави обарач”

Балкан Роцк пре 23 дана
Схаркс, Снакес & Планес су објавили сингл и спот “Рђави обарач“, који је чекао студијску верзију шест година. Мислимо да ова година поседује довољно мрака у себи како би испратила песму на адекватан начин, рекао је бенд… »

Ратко Дмитровић брутално одговорио Ивану Ивановићу!

Ало пре 24 дана
Дмитровић брутално одговорио Иванвићу! Ратко Дмитровић послао је жесток одговор водитељу Ивану Ивановићу. - Јављају, опет ме напао Иван Ивановић, @вецеиван, звани Чивава. Шта је сада? Антисемитизам. Опет. Слаба машта. А… »

Иван Ивановић мазнуо квиз, па га продао за 53.400 евра!

Ало пре 25 дана
Ни мањег човека ни већег преваранта, речи су којима водитеља Ивана Ивановића описују сви који су имали (не)срећу да с њим имају било каква посла. Ивановић је преварио блиског сарадника Душана Булића и квиз који је овај… »

Вихорно крило, дриблер, пакер: Партизану стиже појачање са Алпа - играч какав се чекао (видео)

Србија данас пре 27 дана
Одличан фудбалер. Имена потенцијалних повратника у Партизан нису тајна (Милош Јојић, Светозар Марковић и Иван Обрадовић), али постоје и фудбалери које црно-бели желе и увелико преговарају како би их ангажовали. Клуб из… »

Вести дана »