Иван Ивановић

Ђус занемео због Груове смрти! Отишао код његовог оца, а недавно је ово рекао о реперу!

Ало 10.09.2019
Не може да се помири са тим. Јавност је шокирана и потресена вешћу да је репер Далибор Андонов Гру трагично настрадао јуче возећи кајт на Дунаву. Његова породица је неутешна, а у њихов стан на Видиковцу пристижу… »

Андрија и Анђелка - 113. епизода - Како Андрија подноси Анђелкину популарност?

Прва 10.09.2019
Каријера сексперта Анђелке кренула је узлазном путањом. Шта Анђелка има да каже о сексу гостујући у „Вестима“, „Спортском дневнику“ и „150 минута“? Како Андрија подноси Анђелкину популарност? Зашто се другари… »

На Српској листи двоје блиских сарадника Оливера Ивановића

Југ пресс 06.09.2019
МИТРОВИЦА Медју кандидатима за посланике Српске листе у Скупштини Косова је , сем Ксеније Божовић, још један блиски сарадник убијеног Оливера Ивановића, Светислав Јокић. На овој листи је седамнаест кандидата. Носилац листе… »

Српска листа предала листу кандидата за посланике за изборе на Косову

Инсајдер 06.09.2019
Српска листа (СЛ) предала је данас листу кандидата за посланике на превременим изборима на Косову. Списак 17 кандидата, на којем су и поједини представници Грађанске иницијативе Слобода, демократија и правда убијеног Оливера… »

Траже накнаду од Тончевљевог хотела због отказивања дебате у последњи час

Јужне вести 05.09.2019
Опомену пред утужење нишком хотелу “Нев цити”, који је у власништву Новице Тончева, упутио је Институт за европске послове, јер тврде да је прекршен уговор о одржавању дебате о слободи медија. Вече пре одржавања све… »

Ухапшен председник СНП Наши: Због ове акције против власти спроведен код тужиоца! (видео)

Правда 03.09.2019
Председник СНП Наши Иван Ивановић ухапшен је данас испред Општине Аранђеловац након што је на улазна врата изручио кесу са ђубретом. Ивановић је то учинио у знак протеста јер камиони комуналног предузећа испуштају… »

Буди ми силан и добро ми стој: О чему заправо пева Џони Штулић у чувеном хиту Балкан?

Луфтика 01.09.2019
Мало је бендова који се двадесет и кусур година од престанка рада могу похвалити толиким бројем поштовалаца као што могу Џони Штулић и група Азра. Много мистерија остало је иза овог бенда, много неоткривених детаља и много… »

Звезда није једини наш представник: У Лиги шампиона говориће се српски

Курир 30.08.2019
Двоцифрен број наших фудбалера, не рачунајући играче Црвене звезде, наступаће у најјачем клупском европском такмичењу ове сезоне. Дилеме више нема - у Лиги шампиона причаће се на српском! Наша земља у наредној сезони… »

7 људи о својим ожиљцима и поучним причама иза њих

Луфтика 28.08.2019
Док сам размишљала о исповестима ових 7 храбрих људи, сетила сам се јапанске уметности, Кинтсуги. Наиме, када се нешто разбије, спаја се, не баца се у ђубре. Јапанци крпе стару керамику златом, сребром или платином. Њихова… »

Прича купача који се није домогао мора, већ само два градска базена

Луфтика 23.08.2019
Нисмо сви те среће да смо током летњег одмора успели да се докопамо неке од морских дестинацја. Они који не стигну до слане воде често се одлучују за неке од базена. Ово је прича о једном таквом случају и о два базена – не… »

Вести дана »