Ким Џонг Ун

Ким Џонг Ун наредио рушење хотела на Дијамантској планини: "Ово је папазјанија"

Б92 23.10.2019
Пјоњанг -- Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун наредио је рушење јужнокорејских хотела и других туристичких објеката на Дијамантској планини. Хотели на планини познатој као Кумганг у Северној Кореји се руше зато што Сеул не… »

Ким багерима креће на јужнокорејско насеље: Било је симбол помирења, али се севернокорејском лидеру није свидело због једне…

Курир 23.10.2019
Севернокорејски председник Ким Џонг-ун одлучио је да багерима уништи један од симбола ионако лабаве сарадње са суседима на југу. Туристичко насеље на планини Кумганг, отворено 1998. године како би охрабрило становнике… »

Нестаје симбол сарадње две Кореје: Ким Џонг Ун наредио рушење на познатој планини

Телеграф 23.10.2019
Комплекс на планини Кумганг, на истоку Северне Кореје, изграђен је деведесетих година. У изградњи су учествовале јужнокорејске компаније. Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун наредио је демолирање свих хотела и других објеката… »

Ким руши симбол односа Севера и Југа

Спутник 23.10.2019
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун наредио је рушење јужнокорејских хотела и других туристичких објеката на Дијамантској планини, познатој као Кумганг у Северној Кореји, зато што Сеул не жели да настави са својим… »

Ким побеснео у туристичком рају! Наредио да се демолира пола планине, а разлог ће разбеснети моћне људе!

Ало 23.10.2019
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун наредио је рушење јужнокорејских хотела и других туристичких објеката на Дијамантској планини, познатој као Кумганг у Северној Кореји, зато што Сеул не жели да настави са својим… »

Фотке Ким Џонг Уна на белом коњу су благо

Ноизз 17.10.2019
Северна Кореја, једно од последњих упоришта тоталитарног комунизма, земља је немилосрдне диктатуре Ким Џонг Уна. Људи овде живе у первертираном систему где слобода индивидуе не постоји ни у назнакама. Замислите само… »

Ким Џонг-Ун: Врховни вођа Северне Кореје јаше по светој планини

BBC News 16.10.2019
Фотографије Кима Џонга-Уна како језди на белом коњу по планини Паекту покренуле су лавину коментара. Лидер Северне Кореје Ким Џонг-Ун попео се на највишу планину у земљи на коњу, преносе севернокорејски државни медији… »

Ким јаше белог коња по корејској светој планини

Дневник 16.10.2019
ЛОНДОН: Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун попео се данас, јашући на белом коњу, на планину Пекту, највишу у земљи која има велики симоболичан значај за династију Ким. У серији фотографија које је објавила државна… »

Ким на белом коњу са свете планине поручио Америци: Наше страдање прераста у гнев (фото)

Спутник 16.10.2019
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун попео се данас, јашући на белом коњу, на Пекту, највишу планину у земљи која има велики симболичан значај за династију Ким. У серији фотографија које је објавила државна агенција КЦНА… »

Вођа Северне Кореје ухваћен на делу! Нико није очекивао да то тако добро ради! (видео)

Ало 16.10.2019
Многи му завиде. * Фотографије Кима Џонга-Уна како језди на белом коњу по планини Паекту покренуле су лавину коментара * Лидер Северне Кореје Ким Џонг-Ун попео се на највишу планину у земљи на коњу * Ову вест су пренели… »

Вести дана »