Ким Џонг Ун

САД понудиле Северној Кореји наставак преговора у децембру

Спутник пре 29 дана
Северна Кореја је данас саопштила да су САД предложиле наставак нуклеарних преговора у децембру, како би Трампова администрација понудила прихватљив договор за спас разговора, док се приближавају крајњем року који је поставио… »

Пјонгјанг поставио рок: Америка покушава да убеди Северну Кореју да се врати преговорима

Блиц 10.11.2019
САД "веома активно" настоје да убеде Северну Кореју да се врати преговорима, изјавио је данас јужнокорејски саветник за националну безбедност Чунг Еуи-јонг, у тренутку када се ближи истек рока који је Пјонгјанг поставио… »

Пјонгјанг: Шансе за нормализацију односа са САД све мање

Вести онлине 08.11.2019
Севернокорејски дипломата Џо Чол-су изјавио је да је шанса за нормализацију односа са Сједињеним Америчким Државама све мања и додао да Пјонгјанг очекује од Вашингтона да предузме неке кораке у вези са тим. – Дали смо… »

Северна Кореја најбруталније увредила јапанског премијера: Он је идиот и негативац!

Курир 07.11.2019
Северна Кореја назвала је јапанског премијера Шинзоа Абеа "идиотом" пошто је критиковао недавну војну пробу ове земље. У изјави приписаној званичнику министарства спољних послова, Абе је описан као "идиот и негативац" који је… »

Новак добио фигурицу која врши велику нужду, а и Ердоган, Макрон, Ким Џонг Ун…

Вести онлине 07.11.2019
Нашем тениском асу указана почаст да буде каганер – глинена фигурица као дар којим се у иберијској традицији слави Божић. Веровање је да каганер (дефекатор од дефекација – избацивање измета) доноси срећу, а то што… »

Америка и Енглеска биће земља пролетерска: Шокантни подаци истраживања показали да велики број грађана САД подржава…

Курир 05.11.2019
Сензационални резултати социолошког истраживања америчког фонда Меморијалних жртава комунизма (ВЦМЦ) спроведеног у америчкој јавности. Наиме, према резултатима недавног истраживања о претњама модерном свету, чак 36 одсто… »

Наставак преговора Северне Кореје и САД до децембра

Б92 04.11.2019
Северна Кореја и САД могле би да одрже још један круг преговора на радном нивоу већ средином новембра како би убрзали напредак пре истека рока до краја године. Сматра јужнокорејски посланик Ли Еун-џае. Рок је одредио… »

Блиндирана грдосија: Мистериозни воз Ким Џонг Уна: Споља скроман, а изнутра пршти од луксуза (видео)

Блиц 02.11.2019
Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун на своја ретка путовања ван земље увек иде великим, препознатљивим теретним возом зелене боје. Блиндирана грдосија већ деценијама привлачи пажњу јавности, још из времена док се њом возио… »

Отпоран на метке:Мистериозни воз Ким Џонг Уна деценијама уназад крије тајне! Једна ствар је строго забрањена!(видео)

Правда 02.11.2019
Већ нам је познато да севернокорејски вођа Ким Џонг-ун путује искључиво возом, али је мало ко успео да завири у његову унутрашњост., многе приче се везују за тај зелени воз. Није познато колико је и када Ким користио воз… »

Завирите у превозно средство у ком је умро отац корејског владара... Мистериозни воз Ким Џонг Уна деценијама уназад крије…

Ало 02.11.2019
Већ нам је познато да севернокорејски вођа Ким Џонг-ун путује искључиво возом, али је мало ко успео да завири у његову унутрашњост., многе приче се везују за тај зелени воз. Није познато колико је и када Ким користио воз… »

Вести дана »