Косово

Гренел упозорио: Без напретка у дијалогу Србије и Косова америчке компаније неће инвестирати!

Србија данас пре 1 сат
Компаније, посебно америчке, које су жељне да послују на Косову и у Србији, очекују предвидљивост и стабилност, истиче специјални изасланик америчког председника Ричард Гренел за Тањуг и поручује да, у супротном, оне… »

Дачић: У фебруару одлука о заједничкој изборној листи са СНС

Глас Западне Србије пре 3 сата
Министар спољних послова Ивица Дачић оценио је јуче да посета америчког изасланика Ричарда Гренела Београду има позитиван предзнак, јер он сам више акценат ставља на економске теме. - То су корисне иницијативе и показују… »

Брутални напад Србије на 'мајку' Црну Гору

Ал Јазеера пре 3 сата
Послије неуспјеха и трагичних пораза у Хрватској, Босни и Херцеговини и на Косову, на ред је дошло 'друго око у глави'. Не стишавају се протести поводом усвајања новог Закона о слободи вјероисповијести и положају вјерских… »

Приштина све даље од формирања владе: Курти и Мустафа и даље без договора

Телеграф пре 3 сата
Прошло је 112 дана од избора, а приштинска влада још увек није формирана. Данас истиче неформални рок за договор о новој приштинској влади који је лидер Демократског савеза Косова (ДСК) Иса Мустафа, према незваничним… »

Политички аналитичар из Приштине позван у Хаг

Б92 пре 5 сати
Политички аналитичар из Приšтине Фатмир Ĺ ехоли добио је позив Специјалног суда у Хагу за ратне злочине бивше ОВК, јављају приштински медији. Ĺ ехоли је потврдио те наводе и рекао да ће се одазвати позиву суда. "Да… »

Политички аналитичар из Приштине позван у Хаг

Телеграф пре 16 сати
Упитан да ли је позван у својству осумњиченог или сведока, Шехоли је рекао да ће у Хагу бити разјашњено све. Политички аналитичар из Приштине Фатмир Шехоли добио је позив Специјалног суда у Хагу, јављају приштински… »

Дачић: Слика је промењена, Приштина мора да укине таксе

РТС пре 1 дан
Две поруке обележиле су посету америчког изасланика Ричарда Гренела, једна упућена Приштини да мора да укине таксе а Београду да треба да обустави кампању против независности Косова. Те две ствари нису поредиве и не могу да… »

Гренел: Договор о обнови железничког саобраћаја важан и за Србију и за Косово

Н1 Инфо пре 19 сати
Специјални изасланик председника САД за преговоре Београда и Приштине Ричард Гренел оценио је у изјави за агенцију АП да би споразум о обнављању железничког саобраћаја "између Србије и Косова био важан за обе државе"… »

Специјални суд за злочине ОВК позвао бившег посланика Скупштине Косова у Хаг

Данас пре 1 дан
Бивши посланик Скупштине Косова Емруш Џемајли објавио је да је добио позив Специјалног тужилаштва за злочине ОВК да сведочи у Хагу, пренео је данас портал Косово онлајн. „Шта мислим о Специјалним већима и начину на… »

Језиво! Снимак стравичне несреће из Ивањице: Пешака покосио ауто поред пута, возач одјурио са места! (узнемирујући видео)

Правда пре 24 сата
На узнемирујућем снимку забележена је саобраћајна несрећа у којој је у петак, 24. јануара тешко повређен пешак у насељу Сењак у Ивањици. Починилац је побегао са лица места. Како пише портал Инфолига Ивањица, у петак… »

Вести дана »