Косово

"Све ће бити разјашњено у Хагу": Политички аналитичар из Приштине добио позив Специјалног суда за злочине ОВК

Блиц пре 2 дана
Политички аналитичар из Приштине Фатмир Шехоли добио је позив Специјалног суда у Хагу, јављају приштински медији. Шехоли је потврдио те наводе и рекао да ће се одазвати позиву суда. - Да, истина је да сам примио позив од… »

Политички аналитичар са Косова позван у хаг: Фатмир Шехоли одбио да се изјасни да ли је сведок или осумњичени!

Србија данас пре 2 дана
Политички аналитичар из Приштине Фатмир Шехоли добио је позив Специјалног суда у Хагу, јављају приштински медији. Шехоли је потврдио те наводе и рекао да ће се одазвати позиву суда. - Да, истина је да сам примио позив од… »

Фатмир Шехоли позван у Хаг

РТС пре 1 дан
Политички аналитичар из Приштине Фатмир Шехоли добио је позив Специјалног суда у Хагу, јавља телевизија "Кљан Косово", а преноси "Газета Експес". Шахоли је потврдио те наводе и рекао да ће се одазвати позиву Суда. "Да… »

„Фудбалска репрезентација Косова има реалне шансе да се пласира на Европско првенство“

Вести онлине пре 1 дан
Генерални секретар Фудбалског савеза Косова Ерол Саљиху изјавио је у интервјуу за Косово Онлајн да репрезентација има реалне шансе да се пласира на Европско првенсто 2020.године, али и истакао да не би требало мешати политику и… »

Од последица грипа у Приштини преминула педесетогодишња жена

Б92 пре 1 дан
На клиници за инфективне болести Клиничко универзитетског центра Косова у Приштини од последица грипа преминула је педесетогодишња жена, јавља КТВ. Преминула је после деветодневног лечења, пише КосовоОнлине. Смрт жене је… »

Косовски полицајац напао жену, гурнуо је на тло да би је спречио да рашири заставу Србије на мосту

Вечерње новости пре 1 дан
Припадник Косовске полиције у јужној Косовској Митровици спречио је жену српске националности да рашири заставу Србије на мосту. Припадник Косовске полиције у јужној Косовској Митровици спречио је жену српске националности… »

Аналитичари: Вучић јасно поручује да не подлеже притисцима

Студио Б пре 1 дан
Састанак председника Вучића и специјалног изасланика председника САД за преговоре Београда и Приштине Ричарда Гренела и даље у центру пажње. На Гренелову изјаву да Косово мора да укине таксе, а Србија да обустави кампању… »

"Решити проблем Косова САД или никад": Гренел је од Трампа добио јасан задатак о ком се причало иза затворених врата у…

Блиц пре 1 дан
Специјални саветник Доналда Трампа Ричард Гренел добио је задатак да по хитном поступку реши питање Косова, а ако у томе не направи битан помак после најновијих разговора у Београду и Приштини, Америка ће се највероватније… »

Косовски полицајац спречио жену да рашири заставу Србије на мосту: Након гурања пала је на под

Телеграф пре 1 дан
Неки од корисника друштвених мрежа написали су да је жена покушала да рашири заставу уз повике "Косово је Србија" Припадник Косовске полиције у јужној Косовској Митровици спречио је жену српске националности да рашири… »

Велимир Ераковић за правду: Ђукановић полудео, уводи ванредно стање уз помоћ НАТО-а!

Правда пре 1 дан
Да су информације које вам преносимо тачне до детаља ,потврђују данашње наредбе Управе полиције у Црној Гори. Пошто су обични полицајци почели да се понашају непослушно, одбијају наређења и бјеже са посла тражећи… »

Вести дана »