Краљево

Informacije o koronavirusu:
ul. Slobodana Penezića br. 16ž, 36000 Kraljevo
064/8855-006
064/88-55-001

Након првог смртног случаја у Краљеву још два оболела лица : Чекају се налази за још 15 особа

РИНА пре 1 дан
Краљево - Епидемиолошка слика на територији града Краљева је промењена у последња два дана и за сада на подручју овог града има пет евидентираних оболелих лица.Од узорака узетих 3. априла, два су позитивна, једно лице је… »

Краљево: Преминуо нулти пацијент од последица вируса корона

Дневник пре 1 дан
КРАЉЕВО: Према информацији из Клиничког центра Крагујевац - Инфективне клинике, првозаражени вирусом корона са територије града Краљева преминуо је, саопштено је на званичном сајту Краљева. Како се наводи, у питању је… »

Марко Ђурић: Студентски дом у Зубином Потоку се адаптира за импровизовану болницу

Вечерње новости пре 1 дан
Директор Канцеларије за КиМ навео је да је ова Канцеларије донирала санитетско возило Здравственом центру Гњилане док је УНИЦЕФ донирао медицинску опрему КБЦ у Северној Митровици и Дому здравља у Грачаници. Наводећи да су у… »

Антонијевић: на Инфективној клиници у Северној Митровици смештено је осам пацијената

Бета видео пре 18 сати
СЕВЕРНА МИТРОВИЦА - “Што сте здравственог стања пацијената тиче на Инфективној клиници у Северној Митровици смештено је осам пацијената, три пацијента су транспортована у Ниш, један у Београд и 13 пацијената са лакшом… »

Ево ко је нулти пацијент из Краљева који је преминуо од корона вируса: Живео је у Холандији, у Србију дошао из Белгије

Србија данас пре 19 сати
Према најновијим резултатима, укупан број особа са територије града Краљева код којих је регистрован нови коронавирус сада је четири, јер је јуче једна особа преминула. Мушкарац из Краљева, први пацијент из овог града код… »

Припадница чачанске полиције међу новозараженима короном

Морава инфо пре 23 сата
ЧАЧАК – Међу новозараженима вирусом корона у Чачку је и припадница Полицијске управе у том граду. Њој је позитиван налаз на ковид-19 потврђен јуче, заједно са старијом женом из Чачка и још једном особом из Горњег… »

Изгубио битку: Преминуо "нулти пацијент" из Краљева у КЦ Крагујевац

иКрагујевац пре 24 сата
Мушкарац из Краљева, први пацијент из овог града код којег је потврђен корона вирус, преминуо је на Инфективној клиници у Крагујевцу где је био хоспитализован, саопштено је из Градског Штаба у Краљеву. Мушкарац је дошао у… »

Трећи круг дезинфекције: Спречавање ширења заразе у Краљеву

Вечерње новости пре 1 дан
Укупно 30 припадника Цивилне заштите, распоређених у 15 тимова, у сарадњи са овдашњим Јавно комуналним предузећима „Водовод“ и „Чистоћа“, у време такозваног полицијског часа у недељу ујутро обавили су… »

Две жене из Чачка позитивне на коронавирус

Морава инфо пре 1 дан
ЧАЧАК – Коронавирус потврђен је код још две особе из Чачка и једне из Горњег Милановца, саопштено је из Радног тима за праћење ширења вируса. Овакви резултати добијени су на основу 33 узорка који су били послати на… »

"Нулти пацијент" преминуо у Краљеву

Прва пре 1 дан
Према информацији из Клиничког центра Крагујевац - Инфективне клинике, првозаражени коронавирусом са територије града Краљева преминуо је. Како се наводи у саопштењу на званичном сајту Краљева, у питању је нулти пацијент у… »

Вести дана »