Лазаревац

У току реконструкција Улице др Ђорђа Ковачевића у Лазаревцу

Екапија пре 14 дана
У току је реконструкција Улица доктора Ђорђа Ковачевића у Лазаревцу, навео је на свом Фејсбук налогу заменик градоначелника Београда Горан Весић, подсетивши да ово није прва улица у Лазаревцу која је реконструисана. - Ова… »

На вратима виле Парова се појавила заносна плавуша! Палчица занемела када ју је видела!

Ало пре 15 дана
Откривена страшна истина! У вилу "Парови" сниноћ се уселио Нинџа (о коме ре ради можете ), али је дошла и нова такмичарка која је све оставила без даха. Ево шта је она рекла о себи: - Ја сам Сања Спасојевић, долазим из… »

Барби ушла у парове, а једна учесница пребледела: Њих две радиле су заједно и делиле дечка?! (фото)

Курир пре 16 дана
Нова учесница ушла је у ријалити и већ привукла пажњу мушкараца, па је открила о себи непознате детаље. "Ја сам Сања Спасојевић, долазим из Лазаревца, имам 18 година. Слободна сам. Самостална сам и бавим се певањем као и… »

Три предузећа оштетио за 2,4 милиона динара

РИНА пре 18 дана
Краљево - Припадници Министарства унутрашњих послова у Краљеву ухапсили су В.С. (39) из Београда због постојања сумње да је извршио кривична дела превара или превара у покушају, наводи се у саопштењу. Сумња је да је он… »

Лажно се представљао као комерцијалиста, присвојио 2,4 милиона динара: Ухапшен преварант из Краљева

Вечерње новости пре 18 дана
Због сумње да је починио кривична дела преваре и преваре у покушају, полиција је ухапсила В.С. (39). КРАЉЕВО – Због сумње да је починио кривична дела преваре и преваре у покушају, припадници Министраства унутрашњих… »

Времеплов: Погинуо Димитрије Туцовић

РТВ пре 18 дана
НОВИ САД - На данашњи дан 1914. године, на Враче брду недалеко до Лазаревца у Првом светском рату, у Колубарској бици, погинуо је као резервни официр Димитрије Туцовић, вођа социјалистичког покрета у Србији. Иако је био… »

Само возила до 3,5 тона кроз пешачку зону: Камиони тежи од прописаног дању не могу да саобраћају прометним улицама

Вечерње новости пре 18 дана
Пропис се односи на територију централних општина, док су Барајево, Сопот, Гроцка, Лазаревац, Обреновац и Сурчин изузети. ИЗМЕЊЕНА одлука о снабдевању услужних објеката, које ће моћи да се врши од 20.00 до 7.00 наредног… »

Нови Пазар ремизирао на Градском стадиону у мечу против Колубаре

Санџак пресс пре 19 дана
Фудбалери домаћег Новог Пазара и Колубаре из Лазаревца одиграли су данас 0:0, у утакмици 20. кола Прве лиге Србије. Пазар је створио више шанси, а утисак је да је судија Немања Гајдобрански пропустио да за ту екипу досуди два… »

Нови Пазар ремизирао на Градском стадиону у мечу против Колубаре

ИндексОнлине пре 20 дана
НОВИ ПАЗАР – Фудбалери домаћег Новог Пазара и Колубаре из Лазаревца одиграли су данас 0:0, у утакмици 20. кола Прве лиге Србије. Пазар је створио више шанси, а утисак је да је судија Немања Гајдобрански пропустио да за ту… »

За децу до 12 година улаз у среду бесплатан! Уз рекордну посету до пласмана у наредну фазу! (фото)

Ало пре 20 дана
Специјални гости КК Партизан НИС на утакмици против Ритаса, биће малишани из Косовске Митровице, Чачка, Црвенке и Лазаревца, за које је клуб припремио посебна изненађења. У среду, 20. новембра, Партизан ће од 20 часова… »

Вести дана »