Лесковац

Четврто најтоплије лето у Новом Саду

Радио 021 пре 10 сати
Лето ове године је пето најтоплије лето у Србији са средњом температуром ваздуха 22,1 степен и друго најтоплије према минималној температури ваздуха, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Средња температура ваздуха… »

Скупљању потписа против уни[тавања градског парка у Лесковцу се придружили ДСС И ПСГ

Југ пресс пре 4 сата
ЛЕСКОВАЦ На платоу између некадашње Модне и Робне куће прикупљају се потписи за петицију против уништавања централног градског парка. Ову акцију иницирао се Савез за Србију – Лесковац, а прикључили су се и лесковачки… »

Бесплатни превентивни прегледи на југу Србије

Јужне вести пре 6 сати
Сви они који би желели да провере стање очију, срца или абдомена, моћи ће то да учине и без здравствене књижице на бесплатним превентивним прегледима у недељу, 22. септембра у Нишу, Пироту, Прокупљу, Лесковцу, Сврљигу… »

Милош Биковић открио да ће Новак Ђоковић играти у његовом новом филму!

Мондо пре 10 сати
Нови пројекат глумца и продуцента Милоша Биковића је о животу Николе Тесле, а једна улога намењена је Новаку! Нови пројекат глумца и продуцента Милоша Биковића је о животу Николе Тесле, а једна улога намењена је Новаку… »

Неопходно ми је узајамно поверење и слобода! Богдан Диклић отворио душу: Искључивост ни у послу не волим!

Курир пре 6 сати
Богдан Диклић овогодишњи је лауреат награде "Живојин Жика Павловић" коју Лесковачки интернационални фестивал филмске режије (ЛИФФЕ) додељује за афирмацију регионалне филмске уметности у свету. Награда је уручена на… »

Усред Лесковца се одвијала права драма! Блокирана раскрсница, а он непомично лежи!

Ало пре 42 минута
Ужас! На углу раскрснице лесковачких улица "Страхињића Бана" и "28 марта", а преко пута кинеског маркета у суботу око поднева изнемогли коњ који је вукао запрежна кола срушио се на улици и знатно узбудио присутне који су се… »

Мучење изнемоглог коња подигло и полицију и Лесковчане на ноге

Југмедиа пре 1 сат
Драма око изнемоглог коња који је, вукући запрегу колабирао и пао на раскрсници улица 28. Марта и Цара Лазара, траје већ два сата. На лицу места још су активисти „Лавијатана“ и полиција, а према последњој фотографији… »

Ужасан призор из Лесковца: Измучени коњ умире насред улице

Телеграф пре 2 сата
Снимак је згрозио и изнервирао кориснике друштвених мрежа. Ужасне сцене стижу са улица Лесковца. Удружење за заштиту животиња "Левијатан" објавило је потресан видео снимак измученог коња како лежи насред улице док га… »

Ово лето једно од најтоплијих у Србији, највиша температура забележена у Лесковцу

Југмедиа пре 5 сати
Лето ове године је пето најтоплије лето у Србији са средњом температуром ваздуха 22,1 степен и друго најтоплије према минималној температури ваздуха, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Највиша дневна температура… »

Богдан Диклић: Најдражији аплауз ми је био овај у Лесковцу на Лајфу

Југмедиа пре 5 сати
Доживео сам аплазе којих се радо сећам, награде које сам добијао и одлагао, снимање филмова памтим искључиво по атмосфери, а публику по аплаузима. Најдражи аплауз ми је онај од пре неки дан на отварању Фествала Лајф у… »

Временска прогноза »

Лесковац »
субота
Ведро
Ведро
13 ˚C
недеља
Делимично облачно
Делимично облачно
8˚ / 22˚
понедељак
Облачно
Облачно
13˚ / 22˚

Вести дана »