Лесковац

Панорама Лесковца са овог места подсећа на сцене из франшизе „Побеснели Макс“

Југмедиа пре 39 минута
Лесковачке надлежне службе могу и сваки дан, по сто пута, да чисте дивљу депонију на Хисару, а она ће поново нићи из пепела као Феникс на ободима наше малграђанштине. Од скора је склоњен и велики контејнер који је овде… »

Градоначелник представницима клубова: И ви играте најзначајнију улогу у васпитању и сазревању наше деце (видео)

Југмедиа пре 14 минута
Ви сте ти који својим успесима и врхунским резултатима проносите име нашег града и ван наше земље. Ви сте људи који, поред родитеља, васпитача и наставника, имате и играте најзначајнију улогу у васпитању и сазревању наше… »

За градоначелника Лесковца Ниш и није неки град: „На улазу затвор, на излазу лудница“

Нишке вести пре 31 минута
Међутим, први човек Лесковца говорећи о успесима спортских клубова, Народног музеја, али и о томе да је Лесковац постао седиште Академије струковних студија јужне Србије рекао је да су ти резултати такви „као да само… »

Бесплатан упис и радионице током зимског распуста у лесковачкој библиотеци

Југмедиа пре 57 минута
Бесплатан упис на период од три месеца, радионице брзог и мудрог читања, само неке од активности које Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, у току зимског распуста од 3. до 18. фебруара, организује за ученике… »

Промоција збирке песама о југу Србије у Грделици

Јужне вести пре 1 сат
Дела лесковачких песника посвећена југу Србије публика ће моћи да чује на промоцији зборника у петак 31. јануара од 18 сати у Дому културе у Грделици. Збирку У срцу југа урадили су песници Књижевног клуба Поезија 016 из… »

Лесковачко позориште спрема шест премијера, ангажоваће познате глумце, спремају турнеју

Југмедиа пре 3 сата
Шест премијерних комада очекује се у 2020. години на сцени Народног позоришта Лесковац у 2020. години, три на дечјој и три на вечерњој сцени. Од дела класичне књижевности до савременог драмског текста, од комедије до… »

Бољи посао - више новца: Ко каже да у Србији нема шта да се ради?

Каматица пре 4 сата
Компанија: Моравка ПРО д.о.о. Позиција: Референт набавке Услови: Виша или висока стручна спрема економског усмерења, минимум 2 године искуства на истим или сличним пословима, познавање енглеског језика, рад у МС Оффице… »

Акција добровољног давања крви у четвртак у Лесковцу

Јужне вести пре 4 сата
Сви који желе моћи ће добровољно да дају крв у четвртак, 30. јануара од 9 до 15 сати у просторијама Лесковачког културног центра. Из Црвеног крста, који организује акцију, позивају грађане да се одазову у што већем броју… »

Слаба понуда условила раст код ових врста воћа и неочекиван пад за следеће намирнице, а новац који треба издвојити за месо…

Ало пре 4 сата
Сазнајте први. На кванташкој пијаци у Београду поред слабе понуде воћа дошло је и до раста појединих цена. Скупљи су били ананас, грожђе бело, грожђе црно, лешник, мандарина. Нижа је била цена кивија и поморанџе у… »

Школама у Лесковцу ротаријанци донирали новац и опрему

Јужне вести пре 5 сати
Новац сакупљен на хуманитарном концерту који је Ротари клуб Лесковац организовао почетком децембра прошле године дониран је Музичкој школи "Станислав Бинички". Поред новца за Музичку школу, лесковачки ротаријанци донирали… »

Временска прогноза »

Лесковац »
среда
Облачно
Облачно
6 ˚C
четвртак
Могућ јак снег
Могућ јак снег
-1˚ / 3˚
петак
Делимично облачно
Делимично облачно
0˚ / 9˚

Вести дана »