Лесковац

Informacije o koronavirusu:
Zavod za javno zdravlje Leskovac
ul. Maksima Kovačevića br. 11, 16000 Leskovac
064/864-8825
064/864-8815
064/839-2405

Народна странка Лесковац поводом годишњице НАТО бомбардовања

Југ пресс пре 4 дана
ЛЕСКОВАЦ Народна странка Лесковац одаје почаст свим невиним жртвама НАТО бомбардовања Савезне Републике Југославије уз аманет да се злочин никада не заборави! Бомбардовање Савезне Републике Југославије, које је почело на… »

Седница Штаба за ванредне ситуације за две реченице и наредбу

Југ пресс пре 4 дана
ЛЕСКОВАЦ На 20. сединици Градског штаба за ванредне ситуације директорка лесковачког Завода за јавно здравље Александра Николић известила је о тренутној епидемиолошкој ситуацији у Лесковцу и казала да је јуче потврђен први… »

Фирме раде са смањенин интензитетом

Југ пресс пре 4 дана
ЛЕСКОВАЦ „Фирме не раде као што је уобичајено, имају смањен бор радника и раде мањим интензитетом“ назначио је градоначелник Горан Цветановић и појаснио да неке фирме, попут ДЦП Хемигала морају да испоручују… »

Читаоци питају, из лесковачке Топлане кажу да греју и ноћу

Југ пресс пре 4 дана
ЛЕСКОВАЦ Звало нас је виша читалаца који тврде да ноћас нису имали грејање у Лесковцу иако је најављено да ће све топлане да греју 24 сата. Лесковачку Топлану смо питали да греју станове 24 сата? Ово је одговор. Градски… »

Ко даје медијима у Лесковцу информације, командант Штаба за ванредне ситуације каже да “није овлашћен”

Југ пресс пре 4 дана
ЛЕСКОВАЦ На питање новинара ЈУГпресса како се медијима преносе информације о вирусу корона , с обзиром да је више новинара звало директорку ЗЗЈЗ и директора Опште болнице и да нико није хтео да се јави и да каже шта се… »

Докторка и труднице

Југ пресс пре 4 дана
ЛЕСКОВАЦ На питање ЈУГпресса да је докторка с којом је био заражени у контакту, барем по тврдњама људи, наводно укључена у водјење великог броја трудноћа и да ли су и колико труднице угрожене, Цветановић је рекао ”… »

Регистрован први оболели у Лесковцу, још троје сумњиво

Југ пресс пре 4 дана
ЛЕСКОВАЦ Забележен је први регистровани случај оболелог од вируса ЦОВИД-19 у Лесковцу, рекао је данас градоначелник лесковца Горан Цветановић. Пацијент је хоспитализован у Служби за инфективне болести Опште болнице Лесковац… »

Лесковчанин са вирусом корона пребачен у Ниш, чекају се резултати за још троје

Југмедиа пре 4 дана
Тест је показао да је пацијент са Инфективног одељења Опште болнице у Лесковцу заражен вирусом корона, како је јуГмедиа објавила синоћ, и пребачен је у Клинички центар Ниш, а резултати узорка послати су за још троје… »

Још једна компанија на југу Србије гаси производњу, на одмору 1.200 радника

БизЛифе пре 4 дана
Фото: Пиксабаи Након нишког и прокупачког Леонија, због евентуалног ширења вируса корона, у наредном периоду рад обуставља и Геокс у Врању, а од следеће недеље неће радти ни Аутостоп и Џинси у Лесковцу, пишу Јужне… »

“Аутостоп” привремено затворио погоне у Лесковцу и Бојнику, “Фалке” не ради од следеће недеље

Јужне вести пре 4 дана
Иако је требало да привремено затворе погон у петак, 27. марта, радници фабрике за производњу патосница и пресвлака за ауто-седишта Аутостоп у Лесковцу и Бојнику на посао не иду од прошлог петка. Производња ће бити затворена… »

Вести дана »