Лесковац

Кошаркаши “Здравља” поражени и трећи пут

Југ пресс пре 3 дана
ЛЕСКОВАЦ На гостовању у Крагујевцу кошаркаши „Здравља“ доживели су и трећи пораз за редом у овогодишњем првенству. Боља од њих је била екипа „Радничког“, резултатом 90:82 (21:20, 18:23, 24:19, 27:20). Утакмица… »

Установа за одрасле и старије прославила 55 година рада

Југ пресс пре 3 дана
ЛЕСКОВАЦ Свечаном академијом у Камерној сали Лесковачког културног центра Установа за одрасле и старије Лескова обележила је 55 година постојања. Директорка центра Гордана Савић је, захваљујући пријатељима и сарадницима на… »

Од силине ударца испао из аутомобила: Хорор несрећа у Лесковцу: Хтео да претекне колону, па се закуцао у бандеру

Блиц пре 4 дана
Двадесеттрогодишњи младић из Дрводеље тешко је повређен и у бесвесном стању превежен у Ургентни центар Опште болнице Лесковац у саобраћајној незгоди која се десила пола сата након поноћи у Светоилијској улици у овом… »

Дебата о безбедности новинара и новој медијској стратегији

Југ пресс пре 4 дана
ЛЕСКОВАЦ Пословно удружење асоцијације локалних и независних медија „Локал прес“ и мисија ОЕБС-а у Србији организовали су у Лесковцу дебату на тему „Безбедност новинара у локалним срединама“, као и предлогу за доношење… »

Тајна прича куће са фасадом анђела: Желео је дом у којем ће ширити потомство, а онда му је умро син

Телеграф пре 3 дана
Попадијина соба постоји и дан данас у овој кући у Лесковцу. Једна од најлепших приземних кућа у Лесковцу, која се налази у Светоилијској улици, са главама, како многи тврде анђела, који красе фасаду, и данас привлачи пажњу… »

“Београдски трио” изводио дела Ивана Јевтића

Југ пресс пре 3 дана
ЛЕСКОВАЦ Концерт камерне музике композитора Ивана Јевтића, чија је дела изводио „Београдски трио“, одржан је у свечаној сали града Лесковца а организовао га је ЛКЦ-а . Ово је део концертне турнеја која подразумева… »

Исплаћена последња рата спортским клубовима и организацијама

Југмедиа пре 3 дана
Спортским клубовима и организацијама, који су право на финансирање и суфинансирање стеклу путем програмског финансирања истих, јуче је исплаћена последња рата у износу од 5.134.000 динара. Овим је исплаћена целокупна сума… »

Све о правилној исхрани са докторима Небојшом Димитријевићем и Горданом Долић

Југмедиа пре 3 дана
Гојазност је и Србији приближно иста као и у другим, пре свега западним земљама, а прекомерне телесне масе нису поштеђена ни деца”, каже за Југмедиу доктор Небојша Димитријевић из Опште болнице Лесковац, субспецијалиста… »

Докторки Габријели Стојковић признање за изванредне резултате из области кардиологије

Југмедиа пре 3 дана
На 22. конгресу Удружења кардиолога Србије са међународним учешћем које се одржава на Златибору од 17. до 22. октобра, докторки кардиологије из Опште болнице Лесковац Габријели Стојковић, уручено је признање Удружења… »

Обишли старе, болесне и социјално угрожене

Југмедиа пре 3 дана
Град Лесковац у сарадњи са Општом болницом и Домом здравља наставио је са акцијом првентивних лекарских прегледа по околним селима, а данашњу акцију подржао је Центар за социјали рад чији су стручни радници обишли 15… »

Временска прогноза »

Лесковац »
среда
Ведро
Ведро
20 ˚C
четвртак
Делимично облачно
Делимично облачно
12˚ / 23˚
петак
Ведро
Ведро
11˚ / 21˚

Вести дана »