Лесковац

Бугарска донирала здравственим установама у Србији 300 медицинских сетова

Данас пре 2 дана
Амбасадор Бугарске Радко Влајков уручио је данас у Нишу пакете са 300 заштитних медицинских сетова директорима и представницима здравствених установа са југа Србије и из Панчева. Медицинске сетове које чине заштитна одећа… »

Мали најавио доношење нових мера

Југ пресс пре 3 дана
ЛЕСКОВАЦ Министар финансија Синиша Мали рекао је данас у Лесковцу да ће убрзо Влада Србије домети нове мере које за циљ имају подршку запошљавању. Он је рекао и да се “чине напори” да се реши проблем уласка српске… »

Мали о субвенцијама за пољопривреднике, дугу Србије и продаји Здравља

Југ пресс пре 2 дана
ЛЕСКОВАЦ На питање новинара ЈУГпресса када ће бити враћене на раније стање субвенције регистрованим пољопривредним произвођачима, које тренутно износе 5.000 по хектару и које су некада износиле 12.000 динара, министар… »

Министар Синиша Мали са привредницима и у Лесковцу

Југмедиа пре 2 дана
У склопу посете југу Србије министар финансија у Влади Србије Синиша Мали представио је лесковачким привредницима мере које је српска влада предузеле у време пандемије и оне које планира убууће с циљем да привреду одржаи… »

Министар Мали оптимиста и на југу Србије: Свет прогнозира пад српског БДП-а, он каже бићемо на нули

Јужне вести пре 2 дана
Да су мере Владе Србије за помоћ привреди биле благовремене и на прави начин дефинисане, рекао је министар финансија Синиша Мали приликом посете привредницима у Врању, Сурдулици и Лесковцу. Министар тврди да ће Србија по… »

Одређена бирачка места и боја листића за изборе

Југ пресс пре 2 дана
ЛЕСКОВАЦ На седници Градске изборне комисије усвојена је одлука о броју бирачких места на територији Гарда Лесковца, којих ће бити, као и ранијих година, 195. Новост је што се досадашња два бирачка места, која су се налазила… »

На страначкој конференцији за новинаре у СНС представљали резултате борбе против короне

Југ пресс пре 2 дана
ЛЕСКОВАЦ Савет за здравство Српске напредне странке Лесковац одржао је конференцију за медије на коме су говорили о стању од почетка пандемије у Лесковачкој ковид-болници. Предраг Ивановић, шеф одборничке групе СНС-а, је… »

У Лесковцу до данас од корона вируса умрло десеторо људи

Југмедиа пре 2 дана
Четворо њих пре формирања цовид болнице и шесторо до данас, саопштио је директор лесковачке цовид болнице доктор Драган Јовановић у просторијама Српске напредне странке у овом граду. Он је на конференцији за новинаре Савета… »

Четворо новооболелих од короне у Лесковцу

Јужне вести пре 2 дана
Према последњим подацима градског Штаба за ванредне ситуације, регистровано је четворо новооболелих од короне у Лесковцу, а од почетка епидемије је оболело 475 људи. Према речима градоначелника Горана Цветановића, у… »

Спортистима исплаћена друга рата из буџета Лесковца

Југмедиа пре 2 дана
Спортским клубовима и организацијама који су право на финансирање и суфинансирање стекли путем конкурса за програмско финансирање исплаћена друга рата у износу од 12 милиона и 320 хиљада динара, саопштено је.… »

Временска прогноза »

Лесковац »
петак
Претежно облачно
Претежно облачно
15 ˚C
субота
Пљускови
Пљускови
14˚ / 22˚
недеља
Пљускови
Пљускови
13˚ / 22˚

Вести дана »