Лесковац

Савез за Србију: Градоначелник Лесковца тргује утицајем у корист побратима који инкасира милионе и једини гради све могуће по…

Југ пресс пре 5 дана
ЛЕСКОВАЦ И на 38. седници скупштине Града Лесковца део опозиције није учествовао у раду. На конференцији за медије Јелена Спирић (Странка слободе и правде) је изнела своју оцену да се по ко зна који пут показује и доказује да… »

Цакић: Сагласност да се уговор за паркинг сервис уступи другој фирми незаконит, одборници већине ипак дали сагласност

Југ пресс пре 5 дана
ЛЕСКОВАЦ Одборник одборничке групе “За Лесковац заједно” Небојша Цакић упозорио је данас градоначелника Лесковца Горана Цветановића и одборничку већину, коју предводе СНС и СПС да је незаконита евентуална сагласност на… »

ПАРОХ САМ ПОРОДИО СУПРУГУ Добили Фотину, шесто дете

Југмедиа пре 5 дана
Ајде Господе, помози, Мајко Божија и сви свети, биле су речи које је парох Далибор Стефановић из Лесковца изговорио себи у браду када је изненада почео порођај његове супруге Тамаре, шести по реду за десет година. Молитва… »

Скупштина: Паркиралишта предата новооснованом предузећу „Паркинг и гараже“

Југмедиа пре 6 дана
Одборници већине у Скупштини Лесковца, коју предводи Српска напредна странка, дала је вечерас сагласност о уступању паркиралишта на газдовање новооснованом привредном друштву „Паркинг и гараже“ од од стране… »

Брига о паркиралиштима у Лесковцу поверена фирми старој месец дана, опозиција каже одлука противзаконита

Јужне вести пре 6 дана
Да се фирма којој је поверена брига о паркиралиштима у Лесковцу прода и њен уговор са Градом уступи фирми из овог града Паркинг и гараже која је основана пре месец дана, одлука је на коју су данас сагласност дали лесковачки… »

У лесковачкој Скупштини и о СНС слогану "за нашу децу", Цветановић подсећао шта је све први отворио

Јужне вести пре 6 дана
Да је уместо изградње мини голф терена у Лесковцу, која је најављена на јучерашњој седници Градског већа, боље деци обезбедити бесплатне ужине, сматра опозицони одборник Групе “За Лесковац заједно” Небојша Цакић. На… »

Члан Градског већа Божидар Вучковић псовао мајку одборнику ДС на ходнику скупштине града

Југ пресс пре 6 дана
ЛЕСКОВАЦ Одборник ДС у Скупштини града Лесковца Саса Стојановић рекао је, а то су чули и новинари, да му је члан Градског већа Божидар Вучковић, иначе председника Градског одбора Покрета социјалиста, на ходнику градске… »

На последњој седници Скупштине града мењали чланове Градског већа

Југ пресс пре 5 дана
ЛЕСКОВАЦ На данашњој, 38. седници Скупштине града Лесковца потврђен је мандат Радмили Пејковић Илић са изборне листе „Александар Вучић – Србија побеђује“. Она је на ово место именована након оставке Александра… »

О давању сагласности за уступање уговора опширније

Југ пресс пре 5 дана
ЛЕСКОВАЦ Најобимнију расправу изазавао је предлог Одлуке о давању сагласности привредном друштву „Метропаркингу“ доо Београд за уступање уговора о обављању комуналне делатности одржавања јавних простора за паркирање и… »

Цветановић: Ја сам визионар

Југ пресс пре 5 дана
ЛЕСКОВАЦ Градоначелник Лесковца Горан Цветановић је у реплици Драгану Савићу рекао „ја сам визионар и знам шта ће да буде у будућности. Ви, рецимо, не знате на којој листи ћете бити на наредним изборима, али ја вам кажем… »

Временска прогноза »

Лесковац »
среда
Претежно облачно
Претежно облачно
8 ˚C
четвртак
Јак снег
Јак снег
0˚ / 6˚
петак
Делимично облачно
Делимично облачно
1˚ / 7˚

Вести дана »