Македонија

Амбасадори словенских земаља положили венце на споменик Ћирилу и Методију у Београду

РТВ пре 2 дана
БЕОГРАД - Дан словенске писмености и културе данас је у Београду обележен полагањем венаца на Споменик апостолима Ћирилу и Методију у истоименом парку. Венце су положили амбасадори и представници амбасада словенских земаља у… »

У Северној Македонији почео продужени полицијски час

Слободна Европа пре 2 дана
У Северној Македонији је у 11 сати почео продужени полицијски час, који ће трајати до уторка у 5 сати ујутру. Муслимански верници су јутарње сате Рамазанског бајрама искорстили за молитве у џамијама које, према препорукама… »

Код комшија извршена прва трансплатација срца од преминулог донора

Вечерње новости пре 2 дана
Помоћ Стајића фамилији Емилије Диниве чији органи спашавају три живота. СКОПЉЕ ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА На Клиници за кардиохирургију државног Клиничког центра у Скопљу у ноћи између петка и суботе успешно је изведена прва… »

Потврђено, Звезда тражила нападача у Италији, ово је његов одговор!

Спортске.нет пре 2 дана
Сад више нема разлога да се било шта крије... Почетком прошлог лета, пре скоро годину дана, у италијанским и домаћим медијима писало се о интересовању Црвене звезде за тадашњег нападача Палерма Илију Несторовског… »

Бразил на другом месту у свету по броју заражених, у Северној Македонији продужен полицијски час

Инсајдер пре 2 дана
У пандемији новог коронавируса умрло је најмање 342.295 људи у свету, а забележено је више од 5.327.680 заражених у 196 земаља и територија, објавила је Агенција Франс. До данас се сматра да је најмање 2.066.300 излечено… »

Код комшија прва трансплантација срца од преминулог донатора: "Овим смо исписали историју"

Б92 пре 2 дана
На Универзитетској клиници за државну кардиохирургију у Скопљу успешно је урађена прва трансплантација срца у Северној Македонији од преминулог донатора. Донатор срца је преминула 43-годишњакиња, а срце је пресађено… »

Положени венци на Споменик апостолима Ћирилу и Методију: Присуствовао и руски амбасадор (фото)

Србија данас пре 2 дана
Ово је дан који се обележава у знак сећања доласка двојице просветитеља у Велику Моравску. Дан словенске писмености и културе данас је у Београду обележен полагањем венаца на Споменик апостолима Ћирилу и Методију у… »

Несторовски: Удинезе спреман за наставак, било је разговора са Звездом… Никада се не зна

Хот спорт пре 2 дана
Фудбалер Удинезеа и македонски репрезентативац Илија Несторовски говорио је у разговору за ‘Арена спорт’ о интересовању Црвене звезде. Играч рођен 1990. године у Прилепу говорио је наставку серије А, као и бројним другим… »

Пише Миленко Васовић: Мали је оправдао моје неповерење

Нова пре 2 дана
У једној телевизијској емисији рекао сам да не бих српском министру финансија поверио да ми причува новчаник. Више ме нису звали са дотичне телевизије. Није ми жао, и даље остајем при изреченој тврдњи. Уместо да… »

На Дан словенске писмености, венци на споменик Ћирилу и Методију /видео/

Спутник пре 2 дана
Полагањем венаца на споменик апостолима Ћирилу и Методију, творцима првог словенског писма, данас је у Београду обележен Дан словенске писмености и културе. У близини споменика Вуку Караџићу, реформатору српског језика, у… »

Вести дана »