Милан Стаматовић

Циљ нам је победа у западној Србији!

Ало 03.03.2020
Јасно и отворено. Милан Стаматовић, лидер Здраве Србије, у интервју за „Ало!“ објашњава зашто је одлучио да учествује на предстојећим изборима. - Ако радите у општем интересу једне локалне самоуправе и њених грађана… »

Стаматовић: Ништа добро не може да се догоди на улици

Данас 29.02.2020
Председник Здраве Србије и општине Чајетина говори за Данас Тачно је да има проблема са слободом медија и условима за одржавање избора, али то је тако. Морамо да се изборимо за демократске и фер изборе, а то можемо само на… »

Да ли идеја бојкота губи смисао? Излазак на локалне изборе угрожава јединство опозиције

Блиц 25.02.2020
Двојица чланова Председништва Савеза за Србију, лидер Здраве Србије Милан Стаматовић и председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић одустали су од бојкота локалних избора. Док се очекује одлука председника општине… »

Формирана предизборна коалиција, ево како ће се звати

Ало 24.02.2020
Како сазнаје портал Топ Пресс вечерас је у Тополи постигнут договор о удружењу и заједничкој листи између Драгана Јовановића председника „Боље Србије“ и Милана Стаматовића председника „Здраве Србије“. Изборна листа… »

Пао договор: Јовановић и Стаматовић заједно на изборе, ево како ће се звати изборна листа

Топ пресс 24.02.2020
Топола, Чајетина – Како сазнаје портал Топ Пресс вечерас је у Тополи постигнут договор о удружењу и заједничкој листи између Драгана Јовановића председника „Боље Србије“ и Милана Стаматовића председника „Здраве… »

Две деценије пршутијаде у Мачкату: Проглашени овогодишњи победници

ПП медиа 15.02.2020
Чајетина – Овогодишња, 20. по реду смотра произвођача сувомеснатих производа Златиборског краја, популарна „Пршутијада “, свечано је отворена у петак у Мачкату. У присуству произвођача и многих посетилаца… »

Позива грађане да пријаве пребивалиште у "опозиционим" општинама? Скандалозна идеја Стаматовића

Србија данас 15.02.2020
Предлог осудио некадашњи председник ДС Драган Шутановац. Председник Здраве Србије, Милан Стаматовић, позвао је јуче заговорнике бојкота да промене пребивалиште и упишу се у "опозиционе општине" како би могли да гласају за… »

"Пријавите пребивалиште у општинама у којима опозиција има шансу да победи": Стаматовић због позива на бојкот "пресељава"…

Вечерње новости 15.02.2020
Председник Општине Чајетина позива опозиционе грађане да промене пребивалиште. Предлаже да се пријаве у Параћину, Шапцу, Чајетини, Старом граду... ПРЕДСЕДНИК Здраве Србије Милан Стаматовић позвао је јуче заговорнике… »

Стаматовић позвао заговорнике бојкота да на локалним изборима гласају за челнике опозиционих општина

Бета 14.02.2020
Председник Здраве Србије Милан Стаматовић позвао је данас заговорнике бојкота предстојећих избора да помогну општинама у којима је опозиција на власти тиме што ће пријавити пребивалиште у њима и гласати за изборне листе… »

Милан Стаматовић одговорио Обрадовићу: Уместо бојкота, гласајте за нас у опозиционим општинама

Глас Западне Србије 14.02.2020
Чајетина - Не тражите од нас да се, пред часно Сретење, лажно солидаришемо са остатком Србије и да наше општине и градове проглашавамо за декларативно слободне, јер смо ми нашу слободу већ изборили на претходним… »

Вести дана »