Миљана Кулић

Зола признао да му се отворило треће око после Миљаниног насртаја и да примећује девојке, Кулићева почела да грца у…

Пресс пре 3 сата
Наредни гост у емисији радио "Амнезија" био је Лазар Чолић Зола, који је пре тога од водитеља Банета Чолака и Боре Сантане наручио песму за своју цимерку из собе за изолацију. То је била песма "Промјена", коју изводи Амар… »

Миљана Кулић променила лични опис због Золе! ВИше не личи на себе! (видео)

Ало пре 6 сати
Опа! Лазар Чолић Зола јуче је током гостовања у емисији радио "Амнезија" испричао да му се после насртаја Миљане Кулић на њега отворило "треће око". Како је Зола испричао, он је због тога почео да примећује друге… »

"Због овога ме је Бог казнио са три: Ћерке..." Отац Миљане Кулић шокирао нацију

Блиц пре 17 сати
Отац ријалити звезде Миљане Кулић, Синиша, причао је о томе како је његова жена својевремено прекинула трудноћу, а онда је додао нешто што је шокирало Србију. - Марија је била на киретажи још док смо се забављали… »

Миљана Кулић у кревету код Бојана Ђукића! (ВИДЕО)

Свет плус пре 1 дан
После флертовања са Мирком Гаврићем, са којим се чак држала за руке и играла током журке, и Николом Орозовићем ког је покушала да пољуби и рекла му како што пре жели да заборави Лазара Чолића Золу, Миљана Кулић у… »

Волим те, мама би волела да јој будеш зет! Миљана прибила Орозовића уз стуб како би га пољубила, он гутао кнедле: Смири се…

Пресс пре 23 сата
Миљана Кулић позвала је пред зору Николу Орозовића да јој прави друштву у дворишту. Док је уживала у конзумирању цигарете, Миљана је пришла овом цимеру у намери да га пољуби. Фото:пинк Све време она је са њим флертовала… »

"Око ми је било затворено": Кулићева плаче као киша! Зола испричао шта се десило после Миљаниног ударца, једно ће…

Блиц пре 18 сати
Лазар Чолић Зола истакао је данас да ударац који је добио од Миљане Кулић сматра добрим, јер му је њена песница отворила очи за многе ствари. Све време Миљана је слушала задругарски радио и плакала у пабу, у неверици шта… »

Марија пребила Миљану због золе?! Мајка и ћерка направиле хаос: Попила таблету за смирење па навалила!

Курир пре 1 дан
Марија Кулић ишамарала је Миљану када је сазнала да је имала секс с Лазаром Чолићем Золом непосредно после абортуса. "Марија не може да поднесе Миљанино понашање и често је грди. Кад су пред камерама, контролише се и… »

Чупала је за косу и урлала: Марија пребила Миљану када је сазнала за секс са Золом након абортуса

Телеграф пре 1 дан
Ни таблета за смирење није могла да смири бесну Марију. Марија Кулић направила је прави скандал и наводно ишамарала Миљану Кулић, након што је сазнала да је имала интиман однос са Лазаром Чолићем Золом непуних пар сати… »

Марија је абортирала мушко дете, па ме Бог казнио са 3 ћерке: Синиша Кулић шокирао нацију, ни жену није поштедео!

Курир пре 22 сата
Отац ријалити звезде Миљане Кулић, Синиша Кулић причао је о томе како је његова жена ишла на абортус, а онда додао нешто што је шокирало Србију. "Марија је била на киретажи још док смо се забављали. Абортирала је… »

Прошетајте кроз Нови Сад у духу Игре престола (ВИДЕО)(ФОТО)

Екапија пре 24 сата
Љубитеји популарне серије Игра престола (Гаме оф Тхронес) имали су прилику да на Салону урбанизма, који је одржан у Нишу у организацији Удружења урбаниста Србије, виде пројекат младих аниматорки из Новог Сада. "Игра престола… »

Вести дана »