Миљана Кулић

Потпуни преокрет, Миљана ће родити бебу! Саопштила коначну одлуку, а онда се обратила мами Марији

Блиц пре 4 сати
Миљана Кулић, која је у "Задрузи 4" затруднела са Лазаром Чолићем Золом, саопштила је синоћ током "Питања гледалаца" да су донели одлуку да она роди бебу. Иако се причао да ће Миљана ићи на киретажу, о чему је… »

"Акција" пред камерама и То у мамином кревету: Шта фали, опраћу постељину на 90 степени! (видео)

Мондо пре 3 сата
Миљана и Зола на тапету због секси сцена емитованих у Задрузи. Миљана и Зола на тапету због секси сцена емитованих у Задрузи Миљана Кулић поново је била звезда вечери у Задрузи - овог пута не због трудноће и одлуке да… »

Хаос у белој кући: Врела акција Миљане и Золе у Маријином кревету запалила цео Балкан! (видео)

Правда пре 6 сати
Гледаоце је синоћ највише занимао однос између Миљане Кулић и Лазара Чолића Золи, па је још једно питање било упућено њима. Да ли мислите да ће Марија желети да спава у кревету где сте ви имали односе? - гласило је… »

Миљана донела коначну одлуку! Одлучила да ли ће Золи родити дете, а онда настао хаос кад су открили где ће да живе!

Курир пре 5 сати
Миљана Кулић остала је по други пут у другом стању са Лазаром Чолићем Золом, а све је занимало да ли ће овога пута задржати бебу, будући да је у прошлом серијалу ишла на киретажу. - Да ли ти Зола служи само за интимне… »

Зола пресекао, па одлучио да ли ће Миљана родити дете! (фото/видео)

Ало пре 6 сати
Не могу да се сложе! Раскринкавање учесника било је синоћ на репертоару "Задруге", а једно од питања гледалаца било је на рачун Миљана Кулић Миљана Кулић - Да ли ти Зола служи само за интимне односе и зашто си са њим… »

Врела акција Миљане и Золе у Маријином кревету запалила цео Балкан! (фото/видео)

Ало пре 7 сати
Дошли у сукоб! Гледаоце је вечерас највише занимао однос између и Лазара Чолића Золи, па је још једно питање било упућено њима: Миљана Кулић Миљана Кулић - Да ли мислите да ће Марија желети да спава у кревету где… »

Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола постигли договор око бебе (ВИДЕО)

Вести онлине пре 19 сати
Након што је потврђено да је Миљана Кулић поново трудна, Лазар Чолић Зола донео је коначну одлуку, коју је саопштио Марку Јањушевићу Јањушу. Јањуша је занимало шта су одлучили, да ли ће Миљана задржати бебу… »

Зола донео одлуку: Ево да ли ће Миљана и он задржати бебу! (видео)

Курир пре 21 сат
Након што је потврђено да је Миљана Кулић поново трудна, Лазар Чолић Зола донео је коначну одлуку, коју је саопштио Марку Јањушевићу Јањушу. Јањуша је занимало шта су одлучили, да ли ће Миљана задржати бебу… »

Нема говора да Миљана задржи трудноћу: Марија Кулић никад није била суровија према ћерки! Зола и она нису способни!

Курир пре 2 дана
Марија Кулић не крије да је разочарана у Миљану, која је по трећи пут затруднела у ријалитију, а истакла је да једва чека да се врати у "Белу кућу" како би се суочила са ћерком. Иако је у први мах мислила да њена ћерка… »

Миљана Кулић поново трудна! Урадила тест који је показао да је у другом стању!

Курир пре 2 дана
Миљана Кулић поново је у другом стању! Наиме, она је јутрос урадила тест на трудноћу, који је показао да је трудна. Подсетимо, Миљана већ има сина Жељка, а у прошлој сезони ријалитија "Задруга" остала је у другом стању… »

Вести дана »