Милош Теодосић

Вучић: Хвала Теодосићима што су уложили новац у Србију

Спортски журнал пре 31 дан
Председник Србије Александар Вучић заједно са бројним познатим личностима из света спорта присуствовао је јуче на Дивчибарама отварању хотела „Црни врх”. Председник Србије Александар Вучић на отварању савременог… »

Био је тешко повређен, сада је спреман да исприча спортску и животну причу (видео)

Ало 22.12.2019
Ускоро ће опет да предводи "Албатросе". Српски кошаркаш Стефан Пено је са 13 година напустио ОКК Београд и отиснуо се у Шпанију, те тада кренуо да гради свој кошаркашки пут. Након што је прошао омладинску школу славног… »

Вучић поручио домаћим улагачима: Поносан сам на Србију, још више ћемо помагати инвеститорима

Србија данас 22.12.2019
Држава ће још више помагати домаћим инвеститорима који су зарадили новац у свету и хоће да га уложе у нашу Србију, поручио је данас председник Александар Вучић на отварању хотела "Црни врх" на Дивчибарама. Вучић је… »

Не помаже ни Теодосић: Сасари убедљиво савладао Виртус

Србија данас пре 31 дан
Други пораз у три меча тима из Болоње. Кошаркаши Виртуса данас су поражени од Сасарија у дербију 13. кола италијанског шампионата са убедљивих 91:77 (22:17, 21:21, 27:19, 21:20) и тако су претрпели други пораз у три… »

Брат Милоша Теодосића много подсећа на њега, људи их мешају на улици (фото)

Ало пре 31 дан
Јован Теодосић има 34 године, а занимљиво је да се некада као и Милош бавио кошарком. Многи су помислили да се кошаркаш Милош Теодосић данас појавио у потпуно другачијем издању, без дугачке косе и браде приликом… »

Као близанци: Ово је брат Милоша Теодосића који толико подсећа на кошаркаша, да их људи мешају на улици

Блиц пре 31 дан
Многи су помислили да се кошаркаш Милош Теодосић данас појавио у потпуно другачијем издању, без дугачке косе и браде приликом отварања хотела на Дивчибарима. И то не да ју је само скратио, већ је направио потпуну… »

Александар Вучић: Ми правимо терене, ФСС поставља рефлекторе, а Дејан Станковић ће довести Звезду на "Црни врх" (фото)

Србија данас пре 31 дан
Председник Србије поручује. На Дивчибарама, зимском центру најближем великим градовима у Србији - Београду и Новом Саду, отворен је хотел "Црни врх", у присуству председника Србије Александра Вучића, као и бројних спортиста и… »

Кладионице уз црно-беле: Кошаркаши Партизана трећи фаворити за освајање Еврокупа

Курир 21.12.2019
Кошаркашки клуб Партизан по светским кладионицама трећи је фаворит по освајању Еврокупа ове сезоне. Највеће шансе дају се Уникахи, чија је квота 4,6, други је Виртус наших Салета Ђорђевића, Милоша Теодосића и Стефана… »

Имају кошаркашки амбијент – Ђорђевић: Тренер Виртуса је бираним речима говорио о Партизану!

Хот спорт 20.12.2019
Судбина је поново на пут Александра Ђорђевића ставила Партизан, а стратег Болоње истиче да лаких противника у то 16 фази Еврокупа нема. Кошаркаши Виртуса које са клупе предводи Александар Ђорђевић, а на паркету Милош… »

Црно-бели на корак од елите, планове им кваре Шпанци и Италијани

Ало 20.12.2019
Према проценама светских, али и домаћих кладионица кошаркаши Партизана спадају међу фаворите за освајање Еврокупа. Тим Андрее Тринкијерија на деоби је трећег места по шансама које му пружају кладионице да стигне до трофеја… »

Вести дана »