Милош Теодосић

Василис Спанулис у тиму деценије Евролиге

Спортски журнал 12.05.2020
Идеални тим деценије чине још Богдан Богдановић, Нандо де Коло, Димитрис Дијамантидис, Лука Дончић, Кајл Хајнс, Серхио Љуљ, Хуан Карлос Наваро, Јоргос Принтезис и Милош Теодосић. Грчки кошаркаш Василис Спанулис… »

Кокошков: Тео је легенда српске кошарке, Богдан и Бјелица су уникатни

Вести онлине 12.05.2020
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Игор Кокошков причао је о разним темама. Помоћни тренер Сакраменто Кингса причао је о наставку сезону у НБА, животу у САД, српским кошаркашима у Сакраменту… Наравно, у опширном… »

Спанулис комплетирао Евролигин Тим деценије

Дневник 12.05.2020
БАРСЕЛОНА: Плејмејкер Олимпијакоса Василис Спанулис последњи је члан Тима деценије, саопштено је на сајту Евролиге. Троструки освајач и МВП Фајнал-фора, као и најбољии стрелац такмичења, целу декаду провео је у Пиреју, где… »

Кокошков најавио када се НБА лига наставља, па причао о Бјелици, Богдану и Теодосићу

Телеграф 12.05.2020
Оптимистичне речи српског селектора. Игор Кокошков, селектор кошаркашке репрезентације Србије и тренер Сакраменто Кингса, дао је један интервју руским медијима у ком је говорио о наставку НБА лиге, али и својим плановима у… »

Спанулис последњи члан "Тима деценије" Евролиге у ком су и двојица Срба

Телеграф 12.05.2020
Подсетимо, Богдановић и Теодосић су раније изабрани у ТОП 10. Плејмејкер Олимпијакоса Василис Спанулис последњи је члан Тима деценије, саопштено је на сајту Евролиге. Троструки освајач и МВП Фајнал-фора, као и најбољи… »

Комплетиран тим деценије Евролиге, без Срба није могло! Како вам се чини?

Спортске.нет 12.05.2020
Моћна имена. Евролига је данас комплетирала најбољи тим деценије (2010-2020) последњим именом. На списку се нашао и Василис Спанулис, Грк који је три пута освојио Евролигу и био најкориснији играч Фајнал фора. Најбољи тим… »

Комплетиран тим декаде: Спанулис последњи члан

Б92 12.05.2020
Комплетиран је тим декаде Евролиге. Плејмејкер Олимпијакоса Василис Спанулис последњи је члан Евролигиног тима декаде. Троструки освајач Евролиге и МВП Фајнал-фора изабран је као последњи члан овог тима. За тим декаде… »

Василис Спанулис у тиму деценије Евролиге

Данас 12.05.2020
Грчки кошаркаш Василис Спанулис уврштен је данас у тим деценије Евролиге. „Спанулис је постао један од највећих играча у историји европске кошарке“, наведено је између осталог у саопштењу Евролиге. Спанулис је… »

Славни грк се придружио тиму деценије Евролиге: Василис Спанулис уврштен међу најбоље европске кошаркаше (фото)

Курир 12.05.2020
Грчки кошаркаш Василис Спанулис уврштен је данас у тим деценије Евролиге. "Спанулис је постао један од највећих играча у историји европске кошарке", наведено је измедју осталог у саопштењу Евролиге. Спанулис је последњи… »

Евролига објавила: Два Србина у тиму деценије

Србија данас 12.05.2020
Велико признање. На званичном сајту Евролиге објављен је најбољи тим деценије (од 2010. до 2020. године), а у њему су се нашла два репрезентативца Србије - Милош Теодосић и Богдан Богдановић. Евролига је на свом сајту… »

Вести дана »