Милош Теодосић

Ђорђевић довео конкуренцију Теодосићу и Марковићу

Б92 20.07.2020
Амерички бек Џош Адамс нови је кошаркаш Виртуса из Болоње. Адамс је током дана наговестио, а потом је и сам клуб потврдио његов долазак. Американац се сели у Италију након што је завршио у Шпанији играјући за Уникаху… »

Трудна Јелисавета показала бујни деколте, па се препустила чарима мора

Телеграф 20.07.2020
Глумица је на Инстагаму објавила неколико кратких видеа са одмора. Глумица Јелисавета Орашанин, недавно је објавила да са супругом Милошем Теодосићем очекује друго дете. Иако се након рођења ћеркице Петре јако брзо вратила… »

Виртус довео новог кошаркаша, биће конкуренција Пефију и Теу

Спортске.нет 20.07.2020
Милош Теодосић и Стефан Марковић добили конкуренцију. Кошаркаш који је био и на радару Партизана, Џош Адамс, ново је појачање Виртуса из Болоње. "Веома сам узбуђен што ћу се прикључити Виртус Сегафредо Болоња… »

Саша Ђорђевић доводи још једног бека

Б92 17.07.2020
Амерички бек Џош Адамс близу је преласка у Виртус Болоњу. Александар Ђорђевић изузетно цени бившег студента универзитета Вајоминг и он би могао да се придружи Милошу Теодосићу и Стефану Марковићу у бековској линији… »

Код Теодосића не може без кошарке, црвено-бели „променили“ спорт

Спортски журнал 14.07.2020
Не може се без баскета у хотелу кошаркашког аса Милоша Теодосића. Воле фудбалери Црвене звезде да крај рада у сали обележе шутирањем на кош, а стручни штаб је одиграо и утакмицу – четири на четири. Екипа у којој су… »

Све спремно за долазак Звезде на Дивчибарама, погледајте где ће шампион тренирати

Спортски журнал 11.07.2020
Све је спремно за долазак Црвене звезде на Дивчибаре. Шампион Србије користиће на планини терен у склопу хотела „Црни врх“. Изабраници Дејана Станковића неће трошити време између тренинга и одмора. Црвено-бели крећу у… »

Звезда без промене плана припрема: Дивчибаре, па Врњачка Бања

Спортски журнал 04.07.2020
Страх од ширења коронавируса у екипи натераће поједине клубове да не тренирају ван сопствених база у летњем периоду и не оду на планину, али за сада у тој групи није Црвена звезда. Са Маракане су саопштили да план припрема… »

У овом двориштанцету је Тео провео детињство: Пазарио је и нови стан, у луксузној згради у Ваљеву

Телеграф 28.06.2020
Ваљево је његова база, кућа, родни град из ког је пошао у свет. "Кад завршим каријеру, нећу мрдати из Србије и Ваљева", рекао је једном приликом Тео. Милош Теодосић (33) рођен је 19. марта 1987. године у Ваљеву, где је… »

Ево како је стварно било пред јелисаветино и теово венчање! Глумица показала до сад невиђени снимак славља! (видео)

Курир 27.06.2020
Глумица Јелисавета Орашанин и кошаркаш Милош Теодосић прославили су трећу годишњицу брака. На њеном Инстаграм профилу поред емотивне фотографије тим поводом освануо је и до сада никад виђен снимак - лудог славља које се… »

(Видео) До сада невиђени снимак: Јелисавета на годишњицу брака обелоданила шта се дешавало у дому Милоша Теодосића пред…

Блиц 26.06.2020
Јелисавета Орашанин и Милош Теодосић јуче су прославили трећу годишњицу брака, а глумица је поделила видео снимак настао на дан њихове свадбе, који јавност до сада није имала прилику да види. Милош Теодосић се пре… »

Вести дана »