Њујорк

У САД први случај ширења вируса "у заједници"

Дневник пре 9 сати
ЛОС АНЂЕЛЕС: Особа у Калифорнији која није била у контакту ни са ким за кога се зна да је заражен коронавирусом и није путовала у земље у којима вирус циркулише, била је позитивна на тесту на овај смртоносни вирус. То је… »

Комерцијална не иде Словенцима, већ америчким инвеститорима

Политика пре 3 сата
Удео Републике Словеније у НЛБ-у пао је на 25 одсто, јер ју је на продају натерала Европска комисија. ЕБРД је деоничар НЛБ-а, па ће и након изласка из Комерцијалне банке поново постати њен акционар. Када се продаја Комерцијалне… »

Трамп поднео тужбу против Њујорк Тајмса

Дневник пре 13 сати
ВАШИНГТОН: Изборни штаб председника САД Доналда Трампа поднео је тужбу против листа "Њујорк тајмс" због, како се наводи, намерног објављивања лажне прице прошле године у вези са истрагом о мешању Русије у америчке… »

Мубараково наслеђе и даље оптерећује Египат

Нови магазин пре 6 сати
Заоставштина бившег египатског председника Хоснија Мубарака који је збачен 2011. током Арапског пролећа пошто су његову владавину обележили корупција, стагнација и репресија, и даље оптерећује најмногољуднију арапску… »

Сандерс „преживео“ нападе

Данас пре 1 дан
Дебата кандидата за демократску председничку номинацију Шездесетоминутну дебату кандидата за демократску председничку номинацију пред такозвани Супер уторак, када се у највећем броју америчких држава одигравају… »

Ау каква брука: Серија тениских легенди заборавила Ђоковића, појавио се кирјос! (фото)

Србија данас пре 35 минута
Срамота. Једна од најпознатијих фирми која се бави фигурицама направила је тениски сет, али, веровали или не, нема Новака Ђоковића. "Функо" праве фигурице од пластике које су попут карикатура познатих личности. Они су… »

Њујорк сити балет 13. и 14. марта у Новом Саду и Београду

Луфтика пре 1 сат
Прваци и солисти Њујорк сити балета наступиће у Тел Авиву, Хаифи, Будимпешти, Новом Саду и Београду током марта. Биће ово једина турнеја ове чувене трупе током текуће позоришне сезоне. Шеснаест играча које предводе звезде… »

Фејсбук забрањује огласе за "лекове" против коронавируса

РТВ пре 3 сата
ЊУЈОРК - Фејсбук ће применити нова правила о садржајима везаним за коронавирус који смеју да буду објављени на тој друштвеној мрежи, како би умањио хистерију на светском нивоу, преноси портал СееБиз. Тако ће бити… »

Наставља се агонија пада цена акција на светским берзама

Дневник пре 3 сата
ЊУЈОРК/ЛОНДОН: На светским берзама је шести дан заредом настављена агонија пада цена акција јер брзо ширење коронавируса утиче на инвеститоре да распродају ризичне активе и да своја улагања усмере у сигурну имовину, попут… »

По чему ћемо памтити Марију Шарапову

Политика пре 4 сата
Једна од најпопуларнијих и најплаћенијих спортисткиња света са 32 године одустала од борбе са повредама и последицама казне из 2016. – Лепоти Курњикове додала Ђоковићеву чврстину и срчаност. Већ дуго се очекивало, а… »

Вести дана »