Њујорк

Милион морских птица угинуло услед топлотног таласа

РТВ пре 2 дана
ЊУЈОРК - Чак милион морских птица угинуло је изнад Тихог океана у периоду мањем од 12 месеци, а стручњаци наводе да је за то крива топла вода. У периоду од лета 2015. до пролећа 2016. угинуло је од глади скоро милион… »

Њујоршка компанија мора раднику платити медицинску марихуану

СЕЕбиз пре 3 дана
НЕВ ИОРК - У пресуди која би могла имати далекосежне посљедице, жалбени суд у Нев Јерсеиу одлучио је овога тједна да послодавац мора бившем раднику надокнадити трошкове за медицинску марихуану коју користи за ублажавање… »

Због новог вируса контрола путника из Кине у САД

Радио сто плус пре 2 дана
Амерички Центар за контролу и превенцију болести саопштио је вечерас да ће прегледати путнике који авионом стижу из централне Кине где се појавио нови вирус од којег су две особе умрле и неколико десетина инфицирано. Центар… »

Због новог вируса контрола путника из Кине у САД

Б92 пре 2 дана
Амерички Центар за контролу и превенцију болести саопштио је вечерас да ће прегледати путнике који авионом стижу из централне Кине. У Кини се појавио нови вирус од којег су две особе умрле и неколико десетина инфицирано… »

Због новог вируса контрола путника из Кине у САД

Нови магазин пре 2 дана
Амерички Центар за контролу и превенцију болести саопштио је вечерас да ће прегледати путнике који авионом стижу из централне Кине где се појавио нови вирус од којег су две особе умрле и неколико десетина инфицирано. Центар… »

Паника у САД због новог вируса из Кине: На аеродромима ће путницима мерити температуру и испитивати их

Курир пре 2 дана
Амерички Центар за контролу и превенцију болести саопштио је да ће прегледати путнике који авионом стижу из централне Кине где се појавио нови вирус од којег су две особе умрле и неколико десетина инфицирано. Центар је навео… »

Војска демантује Трампа — 11 америчких војника у болници после иранских удара

Спутник пре 2 дана
Укупно 11 америчких војника прегледано је у болницама у Немачкој и у Кувајту, због контузија задобијених током иранског ракетног напада на војну базу „Ајн ел Асад“ у Ираку, јавља „Њујорк тајмс“. „Иако ниједан… »

Језиво! Процурили снимци из ћелије педофила: Епстајн се није обесио, милијардера убили у затвору! (узнемирујуће)

Курир пре 2 дана
ЊУЈОРК - Форензички патолог доктор Мајкл Бејден тврди да је Џефри Епстајн, милијардер педофил, највероватније убијен и да се није обесио у својој ћелији затвора на Менхетну. Доктор Бејден је био један од патолога који су… »

Шта се налази у коферу који ће Мелоун понети у Србију?

РТС пре 2 дана
Кошаркашка НБА ноћ између уторка и среде била је веома занимљива онима који прате и воле српску кошарку. На сајту Кошаркашког савеза Србије нешто иза поноћи објављена је вест: тренер Денвера Мајк Мелоун постао је део… »

Наши преци у генима крију решење за загађење: Штетне честице утицале на еволуцију!

Србија данас пре 2 дана
Стручњаци за загађеност ваздуха тврде да су токсини који се налазе у ваздуху штетни до те мере да су могли да утичу на људску еволуцију. Под насловом "Зашто је загађеност ваздуха тако опасна" Њујорк тајмс је објавио… »

Вести дана »

Мелоун љут на играче: Сабонис нас је убио

Вечерње новости пре 1 сатјош 14 повезаних

Пораз Ђереа на старту Аустралијан опена

Политика пре 1 сатјош 13 повезаних

АО: Ђере заустављен на старту турнира

Радио 021 пре 4 сатајош 13 повезаних

Шта нас чека у земљи и свету ове недеље

BBC News пре 2 сатајош 9 повезаних