Њујорк

Необични коментари за активизам Грете Тунберг

РТВ пре 4 дана
ЊУЈОРК - Активизам шеснаестогодишње Грете Тунберг одавно је планетарно познат. Њен говор на септембарском Самиту у Уједињеним нацијама, готово никога није оставио равнодушним. Једни су је уздизали у звезде, други… »

Филмска ревија "Дани игре" у Београду и Новом Саду

РТВ пре 4 дана
БЕОГРАД, НОВИ САД - Београдски фестивал игре и Југословенска кинотека 7. пут за редом приређују ревију филмских и документарних остварења под називом "Дани игре", а пројекције су планиране од 29. јануара до 2. фебруара, у сали… »

Филмска ревија "Дани игре" у Београду и Новом Саду

Дневник пре 4 дана
БЕОГРАД: Београдски фестивал игре и Југословенска кинотека 7. пут за редом приређују ревију филмских и документарних остварења под називом "Дани игре", а пројекције су планиране од 29. јануара до 2. фебруара, у сали Кинотеке у… »

Парни Ваљак коначно 3. априла у Новом Саду!

Србија данас пре 4 дана
Ово се дуго чекало! Легендарни рок бенд Парни Ваљак у самој завршници изузетно успешне турнеје "Рунда 44" одржаће концерт 3. априла (20:30) у великој дворани "Спенса" у Новом Саду! Ваљак је на турнеји пунио велике дворане у… »

Амаре Стодемајер стиже у Београд: Макаби довео велику НБА звезду!

Телеграф пре 4 дана
Легендарни центар појачао је редове "поноса Израела" Макаби из Тел Авива је одлучио да се појача под кошем, након што је Омри Каспи доживео повреду колена због које мора на операцију и дужу паузу. Каспи је био један од… »

Серијски Луцид Аир на сајму у Њујорку

Ауто блог пре 4 дана
Амерички Луцид Моторс најављује да ће серијску верзију свог електричног аутомобила Аир представити на априлском сајму у Њујорку. Овај луксузни електрични седан ће бити доступан у две верзије, и то у базној са једним… »

"Италија и Британија ризикују суочавање са америчким тарифама"

Б92 пре 4 дана
Њујорк -- Друга фаза трговинског споразума са Кином не мора нужно да буде "велики прасак" који ће отклонити све постојеће тарифе. "Можемо да радимо на другој фази споразума с којим ће нестати неке тарифе. То можемо да… »

Валл Стреет склизнуо с рекордних разина због коронавируса

СЕЕбиз пре 4 дана
НЕВ ИОРК - На Валл Стреету су у уторак бурзовни индекси склизнули с рекордних разина јер је улагаче забринуо први случај коронавируса у САД-у, а поколебало их је смањење процјена раста свјетског господарства од стране… »

Волксваген ИД.4 на сајму у Њујорку

Ауто блог пре 4 дана
Сем серијског електричног хатцхбацка ИД.3, Волксваген је у септембру на сајму аутомобила у Франкфурту изложио и предсеријски примерак свог будућег електричног цроссовера. Затим је тај цроссовер приказан и у Кини, али и даље… »

Група злостављаних тигрова и лавова спасена из циркуса у Гватемали

Блиц пре 4 дана
Дванаест тигрова и пет лавова спасени су из циркуса у Гватемали и пресељени након много година злостављања и заточеништва и пресељени на једну фарму у Јужној Африци. Животиње су у уторак ујутру превезене чартер авионима… »

Вести дана »