Нови Пазар

Исламска заједница у Србији потврдила да је срушила берберницу у Новом Пазару

Недељник пре 3 дана
Профимедиа Градски одбор Исламске заједнице Новог Пазара потврдио је данас да је током ноћи порушило берберницу Рамиза Дугопољца у Првомајској улици. “Нелегално подигнути објекат на вакуфском земљишту уклонила је… »

Ко је срушио берберницу у Новом Пазару? Власник каже да је Исламска заједница у Србији…

Недељник пре 3 дана
Профимедиа Берберница у Првомајској улици у Новом Пазару, у близини Арап џамије, срушена је током ноћи, а власник Рамиз Дугопољац изјавио је радију Сто плус да је порушена багером, по налогу, како тврди, челника Исламске… »

Нумановић: Победа над Слободом за АБА 2

Радио сто плус пре 3 дана
Кошаркаш Новог Пазара Асмир Нумановић рекао је данас да је његова екипа после победе над Динамиком у Београду, изузетно мотивисана да у 23. колу Кошаркашке лиге Србије (КЛС) пред својим навијачима савлада ужичку Слободу… »

Рукометаши Дубочице 54 поражени у Панчеву – Динамо ипак прејак противник

Југ пресс пре 3 дана
ЛЕСКОВАЦ – ПАНЧЕВО Са гостовања лидеру у Панчеву рукометаши „Дубочице 54“ се враћају поражени. Они су утакмицу 18. кола Суперлиге изгубили са 39:30 (19:15). У првих двадесет минута играна је равноправна и изједначена… »

Нумановић: Победа над Слободом за АБА 2 (понедељак, 18.00)

РТВ Нови Пазар пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР, 23. фебруара 2020. (Бета) – Кошаркаш Новог Пазара Асмир Нумановић рекао је данас да је његова екипа, после победе над Динамиком у Београду, изузетно мотивисана да у 23. колу Кошаркашке лиге Србије (КЛС) пред… »

Љајић има упалу крајника

Моззарт спорт пре 4 дана
Бешикташ демантовао вест да је српски репрезентатривац заражен коронавирусом. Репрезентативац Србије Адем Љајић је због високе температуре задржан у болници у Истанбулу. Италијански Медија Сет је пренео информацију да се… »

Заједно против непогода: Најава формирања службе за смањење ризика од природних катастрофа у сливу Западне Мораве

Вечерње новости пре 5 дана
Укупно 18 градова и општина солидарно ће учествовати у финансирању. ОПШТИНСКО веће у Горњем Милановцу је прво усвојило Предлог споразума о оснивању заједничке службе за послове у области смањења ризика од природних… »

Дугогодишњи директор ОШ: Шарчевић именовао в.д. директора који није учествовао на конкурсу

Данас пре 5 дана
Дугогодишњи директор основне школе „Авдо Међедовић“ у Новом Пазару Ахмедин Ђерлек казао је данас да је министар просвете Младен Шарчевић игнорисао изборну процедуру за директора те школе и „противзаконито именовао… »

Наставнику физичког из Тутина 18 месеци затвора због сексуалног злостављања девојчице

ИндексОнлине пре 4 дана
ТУТИН/НОВИ ПАЗАР – Пред судом у Новом Пазару у петак је изречена пресуда Осману Адемовићу осумњиченом да је две године сексуално злостављао ученицу која сада има 13 година. Он је дете више пута обљубио у сали за физичко… »

Нови Пазар посебно представљен у најпосјећенијем дану Сајма туризма

РТВ Нови Пазар пре 5 дана
На 42. Међународном сајму туризма своје туристичке потенцијале представио је Нови Пазар на традиционалном догађају, такозваном дану Пазара. Штанд овдашње Туристичке организације био је највећа атракција у хали 4 у… »

Временска прогноза »

Нови Пазар »
субота
Облачно
Облачно
3 ˚C
четвртак
Могућ јак снег
Могућ јак снег
-3˚ / 2˚
петак
Делимично облачно
Делимично облачно
-4˚ / 5˚

Вести дана »