Нови Пазар

Informacije o koronavirusu:
Zavod za javno zdravlje Novi Pazar
ul. Generala Živkovića br. 1, 36300 Novi Pazar
063/1623-776

Спахић: Информација са цовид19.рс је погрешна, потврђено је да ни једно тестирано лице из Пазара не болује корону

РТВ Нови Пазар пре 7 дана
Иако се на проталу цовид19.рс појавила информација да су два лица из Новог Пазара заражена корона вирусом, из новопазарског Завода за јавно здравље демановали су та писања. Директор Завода Др Шефадил Спахић, за… »

ЕКСКЛУЗИВНА ИНФОРМАЦИЈА! Ни једно лице које живи у Новом Пазару није заражено! Ево шта је истина!

Санџак хабер пре 7 дана
Нови Пазар – Ни једно лице које живи на територији Новог Пазара није заражено КОРОНА ВИРУСОМ сазнаје Санџакхабер. Како сазнајемо, два лица која стоје на сајту министарства здравља цовид19.рс су, једно из Врања и једно из… »

Број заражених у Србији по градовима до 28. марта

Мој Нови Сад пре 6 дана
У Србији је досад потврђено 659 оболелих од корона вируса, а највећи број заражених регистрован је у Београду, укупно 289. Следе Ваљево са 47 потврђених случаја и Ћуприја са 41, наводи се на сајту цовид19.дата.гов.рс. У… »

ПОТВРЂЕНО: Два лица из Новог Пазара позитивна на корона вирус

ИндексОнлине пре 6 дана
НОВИ ПАЗАР – Према подацима које је објавило Министарство здравља на званичном порталу цовид19.рс, у Републици Србији је до 15 часова 28. марта 2020. године регистровано укупно 659 потврђених случајева ЦОВИД 19. “Два лица… »

Градска топлана греје сат времена дуже

РТВ Нови Пазар пре 6 дана
Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац је обишао је данас и Градску топлану. Тамо је договорено да ће грејна сезона трајати колико год то буде потребно, а да ће станови сат времена дневно бити топлији него иначе. ”На… »

ПУ НП: Једно лице упућено у карантин у Пироту

РТВ Нови Пазар пре 6 дана
Новопазарска полиција поднела је шест прекршајних и једну кривичну пријаву у последња 24 сата против особа које су кршиле мере прописане у борби против ширења корона вируса, саопштила је ПУ Нови Пазар. Кривична пријава… »

Водоснабдевање без проблема, вода исправна за пиће

РТВ Нови Пазар пре 6 дана
Након седнице Штаба за ванредне ситуације, градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац са дректором ЈКП “Водовод и канализација” Ханефијом Брничанином обишао је Филтерско постројење, како би се уверио да се водаснабдевање… »

НОВИ ПАЗАР: Старији поштовали прописе, због кршења самоизолације једно лице спроведено у Пирот

ИндексОнлине пре 7 дана
НОВИ ПАЗАР – Новопазарска полиција је у последња 24 сата поднела једну кривичну и шест прекршајних пријава против особа које су кршиле мере које је Влада Србије прописала у борби против ширења корона вируса. Из Полицијске… »

У Новом Пазару још нема оболелих, епидемиолошка ситуација нестабилна

Данас пре 7 дана
У Новом Пазару још нема оболелих од корона вируса, али је епидемиолошка ситуација нестабилна и само је питање времена када ће се појавити. Ово је речено на јучерашњем заседању Градског штаба за ванредне ситуације… »

ЦОВИД19 први случај у Новом Пазару

ИндексОнлине пре 7 дана
НОВИ ПАЗАР – БЕОГРАД – У 35 градова у Србији су потврђени случајеви корона вируса, а највише заражених у Београду 219, Ваљеву 45, Цхуприји 41, Нишу 40, Крушевцу и Крагујевцу по 14 и у Чачку 11, саопштила је данас… »

Вести дана »