Нови Пазар

Informacije o koronavirusu:
Zavod za javno zdravlje Novi Pazar
ul. Generala Živkovića br. 1, 36300 Novi Pazar
063/1623-776

"Тешка ноћ је за нама..." (видео)

Ало пре 2 дана
Председник Србије Александар Вучић налази се у посети Новом Пазару. је уручио десет клиничких и три транспортна респиратора за болницу у том граду. Председника су испред зграде општине, где је паркиран камион са… »

Србија ради на развоју терапије против корона вируса

Ало пре 2 дана
Председник Србије Александар Вучић налази се у посети Новом Пазару. Вучић ће уручити десет клиничких и три транспортна респиратора за болницу у том граду. су испред зграде општине, где је паркиран камион са респираторима… »

Вучић у Новом Пазару: Стигли респиратори за болницу

РТВ Нови Пазар пре 2 дана
Председник Србије Александар Вучић допутовао је у Нови Пазар у пратњи министра здравља Златибора Лончара и потпредсједника Владе Расима Љајића. У Нови Пазар допремљено је 13 респиратора који ће бити уручени Општој… »

Нулти пацијент у Новом Пазару: Пекар заразио целу породицу и унуку од 8 година

Луфтика пре 2 дана
Нови Пазар је потенцијално ново жариште коронавируса у Србији, речено је на конференцији Кризног штаба Србије. Иако је овај град дуго одолевао зарази, за само неколико дана ситуација се нажалост потпуно променила. Према… »

У Новом жаришту короне у Србији заражено 3 деце до 3 године: Директор болнице открива у каквом су стању

Курир пре 2 дана
- Од 22 Новопазараца код којих је до јуче потврђена зараза корона вирусом троје су деца стара до три године - изјавио је јутрос директор Опште болнице у Новом Пазару Мехо Махмутовић. Он је за Тв Пинк рекао да су два детета… »

Информације о епидемији у Новом Пазару само на програму једне телевизије

Цензоловка пре 2 дана
Градоначелник Новог Пазара Нихад Бишевац изјавио је да је од укупно 16 тестираних контаката првозараженог пацијента у само једном случају резултат био позитиван. Казао је и да је у Новом Пазару тренутно 13 људи заражено… »

Троје мале деце заражено коронавирусом у Новом Пазару

Недељник пре 2 дана
Фото: Профимедиа Од 22 заражених пацијената новим коронавирусом у Новом Пазару, троје су деца стара до три године, каже директор Опште болнице у том граду Мехо Махмутовић. Он је за ТВ Пинк рекао да су два детета стара по две… »

Едис молио жену да му роди још једно дете? Тад се већ виђао с Драганом по престоници, а њу је хтео да затвори у кућу?!

Курир пре 2 дана
Извесни друг Едиса Фетића тврди да је задругар молио жену Зилху да му роди још једно дете, те да је њено "не" тешко поднео, иако се у том периоду већ увелико виђао са Драганом Митар по Београду. Како се наводи, он сумња да… »

Оболели пекар играо карте са родбином, заразио унуку и 3.000 људи сместио у изолацију: Нови Пазар постао жариште короне

Србија данас пре 2 дана
Нулти пацијент заразио целу породицу, међу њима и своју осмогодишњу унуку, а затим комшије и родбину који су му дошли у посету. До 2. априла у Новом Пазару није било заражених корона вирусом, а онда је за два дана буквално… »

Нулти пацијент заразио целу породицу, а најмлађи члан има само 8 година

Ало пре 3 дана
Ужас. , пекар се у Нови Пазар из Словеније вратио 11. марта и није имао забрану кретања и изречену меру изолације. У Србију је ушао преко граничног прелаза Батровци. - Он једноставно није знао да има вирус у себи. Од тада је… »

Вести дана »