Нови Пазар

Informacije o koronavirusu:
Zavod za javno zdravlje Novi Pazar
ul. Generala Živkovića br. 1, 36300 Novi Pazar
063/1623-776

ЉАЈИЋ: Молим вас да будете опрезни и одговорни, нисмо сами имамо на кога да се ослонимо (видео)

Санџак хабер пре 1 дан
НОВИ ПАЗАР – Потпредседник Владе Србије Расим Љајић изјавио је да је данашња посета председника Србије важна не само због помоћи која је стигла већ и због поруке која се шаље да је то прва посета председника републике… »

Троје деце до три године заражено короном у Србији: Нико није имун на вирус

Србија данас пре 1 дан
Они су добро, без озбиљних респираторних симптома. Од 22 заражених пацијената новим коронавирусом у Новом Пазару, троје су деца стара до три године, каже директор Опште болнице у том граду Мехо Махмутовић. Он је рекао да су… »

На Косово послато 248 камиона са неопходном помоћи: Вучић истакао да Србија помаже свима без обзира на националност

Србија данас пре 1 дан
Председник је, такође, пренео да се тежи пацијенти са КиМ смештају у Ниш, Крагујевац или Београд, те да се систем труди да свима помогне. Председник Александар Вучић изјавио је да у претходних неколико дана укупно 248… »

Расим Љајић опоменуо: Само ако ово будемо поштовали, избећи ћемо најгори сценарио

Србија данас пре 1 дан
Сутра крећу припремни радови за преуређење два објекта за пријем болесника. Потпредседник Владе и министар за трговину, туризам и телекомуникације, Расим Љајић, нагласио је важност поштовања медицинских препорука како би… »

Срамно! Вучићу опет за све крива дијаспора: "Стиже на наплату све што је било између 10. и 16. марта" (видео)

Правда пре 11 сати
Председник Србије Александар Вучић најавио је током посете Новом Пазару да ће, поред данас допремљених десет клиничких и три транспортна респиратора, новопазарска болница добити и пет неинвазивних респиратора на којима Кинези… »

Хвала вам председниче Вучићу што постојите: Еминин састав о корона вирусу проглашен за најбољи у школи у Новом Пазару

Курир пре 11 сати
Ученица петог разреда Емина Камешничанин написала је најбољи рад о корона вирусу у свој школи, а њена мајка Амина не крије колико је поносна на ћерку. Амину Камешничанин јуче је изненадио позив разредног старешине њене… »

Помоћник градоначелника Новог Пазара: Вучићу, ово није помоћ, већ брутална политичка кампања!

Санџак пресс пре 13 сати
Предсједник Србије Александар Вучић обишао је Нови Пазар како би показао “бригу” за становништво града погођеног коронавирусом. Но, на његов гест није наишао на одобравање свих Новопазарца, међу којима је и помоћник… »

За месец дана у Србији од коронавируса преминуло 58, заражено 2.200 особа

Инсајдер пре 13 сати
У последња 24 сата у Србији је регистровано седам нових смртних случајева од коронавируса. Тиме је укупан број жртава достигао 58 – преминули су 42 мушкарца и 16 жена, саопштио је на данашњој конференцији за новинаре… »

Љајић: Ако се придржавамо мера, избећи ћемо најгоре

ИндексОнлине пре 14 сати
БЕОГРАД – Ако грађани буду поштовали мере и препоруке стручњака и остану код куће, можземо да избегнемо најгори сценарио, изјавио је данас потпредседник Владе Србије и министер трговине, туриза и телекомуникација Расим… »

Љајић: Ако се придржавамо мера, избећи ћемо најгоре

Вечерње новости пре 14 сати
Ако грађани буду поштовали мере и препоруке стручњака и остану код куће, можемо да избегнемо најгори сценарио. Ако грађани буду поштовали мере и препоруке стручњака и остану код куће, можемо да избегнемо најгори… »

Вести дана »