Нови Пазар

"Јутрос су нам пуштали песме лепе брене": Српски се све више чује у албанским летовалиштима, ево шта кажу наши који су…

Блиц пре 8 сати
Затварањем граница Грчке и Црне Горе за држављане Србије, многи туристи из наше земље одлучили су да овог лета пропусте одлазак на море, међутим, други су одлучили да пруже прилику Албанији, дестинацији коју су житељи… »

Саво најавио промене, сада је познато и које!

Спортске.нет пре 7 сати
Партизан мора нешто да мења, а сада је познато и шта. Након шокантног пораза у Новом Пазару, све грешке су изашле на видело и промене су неопходне. Партизан нема право на други везани кикс, а Саво Милошевић направиће… »

Срби одушевљени морем у Албанији, домаћини их дочекују Брениним песмама

Ноизз пре 7 сати
Затварањем граница Грчке и Црне Горе за држављане Србије, многи туристи из наше земље одлучили су да овог лета пропусте одлазак на море, међутим, други су одлучили да пруже прилику Албанији, дестинацији коју су житељи… »

Нови Пазар: Без преминулих пацијената, а 22 на болничком лечењу

Нови магазин пре 7 сати
На одељењима Регионалног ковид центра у Новом Пазару лече се 22 пацијената, од којих двоје на механичкој вентилацији (хигх-флов), саопштено је данас. Штаб за ванредне ситуације саопштио је да у петак у Регионалном ковид… »

У Општој болници Нови Пазар данас без преминулих, смањен број хоспитализованих

Санџак хабер пре 7 сати
НОВИ ПАЗАР – Према подацима који су на данашњи дан Штабу за ванредне ситуације доставили Регионални ЦОВИД центар Нови Пазар, Дом здравља и Завод за јавно здравље укупан број хоспитализованих пацијената је 22. У Општој… »

Наставља се Суперлига Србије: Звезда у Мачви, али мислима у Лиги шампиона, Партизан на поправном!

Блиц спорт пре 7 сати
Фудбалска Суперлига Србије наставља се у недељу, а у центру пажње биће гостовање Црвене звезде Мачви у Шапцу, као и Партизанов "поправни" у Хумској против Јавора. Актуелни шампион је после два кола одмах преузео лидерску… »

Јутрос су нам пуштали песме лепе брене: Све више Срба у албанским летовалиштима, ево каква су њихова искуства

Вечерње новости пре 7 сати
ЗАТВАРАЊЕМ граница Грчке и Црне Горе за држављане Србије, многи туристи из наше земље одлучили су да овог лета пропусте одлазак на море, међутим, други су одлучили да пруже прилику Албанији, дестинацији коју су житељи… »

Заседао кризни штаб у Хумској: Челници упутили последње упозорење играчима

Телеграф пре 7 сати
Генерални директор Вазура и шеф спортског сектора Илиев два сата састанчили са струком и фудбалерима. После слободног дана, који су добили силом прилика да “охладе главе” и размисле о последицама које је целом клубу нанео… »

Ђерлек: Ситуација под контролом, али нема места опуштању

РТВ пре 8 сати
НОВИ ПАЗАР - Ситуација изазвана корона вирусом у Новом Пазару сада је у потпуности под контролом, на болничком лечењу су 22 пацијента, а у последњих 24 сата није било смртних случајева, изјавио је данас координатор Опште… »

Без преминулих пацијената, а 22 на болничком лечењу

Радио сто плус пре 8 сати
Током јучерашњег дана на одељењима Регионалног ковид центра у Новом Пазару није било преминулих, а лечило се 22 пацијената, од којих двоје на механичкој вентилацији (хигх-флов). Штаб за ванредне ситуације је саопштио да… »

Временска прогноза »

Нови Пазар »
субота
Повремени пљускови
Повремени пљускови
18 ˚C
недеља
Пљускови
Пљускови
11˚ / 21˚
понедељак
Пљускови
Пљускови
12˚ / 21˚

Вести дана »