Нови Пазар

ОДБОЈКА: Затрић на клупи женске екипе Новог Пазара

ИндексОнлине пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР – Одбојкашки тренер Хамза Затрић, који је недавно преузео вођење женске екипе Новог Пазара, рекао је да је циљ формити тим који ће за неколико година конкурисати за пласман у Суперлигу Србије. “Направљена је… »

Основна школа „Халифа бин Заид Ал Нахјан” добар пример односа према настави на босанском језику

ИндексОнлине пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР – Представници Бошњачког националног већа посетили су данас новопазарску основну школу „Халифа бин Заид Ал Нахјан” на Дојевићу и том приликом са представницима управе школе разговарали о имплементацији… »

Спортски журнал: Спортска 2019. кроз објектив Сенка Жупљанина

РТВ Нови Пазар пре 3 дана
Спортске дневне новине “Спортски журнал” објавиле су на целој страници одабране фотографије са борилишта, махом насталих у Новом Пазару, а на којима су спортисти појединци и спортски колективи, фотографа Сенада Сенка… »

Колашинац: Кецап и Хаџибулић квалитетна појачања

РТВ Нови Пазар пре 3 дана
Тренер фудбалера Новог Пазара Кенан Колашинац рекао је данас да су офанзивни играч Адмир Кецап и везиста Семир Хаџибулић квалитетна појачања за клуб, с којим је уговор продужио и крилни нападач Иван Пејаковић. “Кецап… »

Горани се на трибини представљају Санџаку

Радио сто плус пре 3 дана
Вечерас од 19 сати Санжаклије имају прву прилику да се ближе упознају са културним идентитетом Горана, на трибини коју организује Бошњачки институт за науку, културу и уметност из Новог Пазара, изјавио је вечерас један од… »

Завршена симулациона вежба “Нови Пазар 2020”

ИндексОнлине пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР – Симулациона вежба “Нови Пазар 2020”, по речима Насера Црновршанина, руководиоца Одељења за ванредне ситуације и послове одбране, успешно је реализована. “Ученици школе “Десанске Максимовић”; као и… »

“Ћиро” Тарика Филиповића одушевио новопазарску публику

ИндексОнлине пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР – Ауторска монодрама једног од најпознатијих глумаца у регији Тарика Филиповића – „Ћиро“, о животу Мирослава Ћире Блажевића изведена је синоћ у новопазарском Културном центру. Представа је прича о… »

Градоначелник Бишевац угостио представнике новопазарских медија

ИндексОнлине пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР – Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац био је домаћин традиционалног годишњег дружења са представницима медија. Конструктивни предлози у циљу унапређења сарадње нису изостали ни у крање опуштеној… »

Вежба: Земљотрес у Новом Пазару

РТВ Нови Пазар пре 3 дана
Град Нови Пазар организовао је симулациону вежбу за случај земљиотреса . Приказ могућег развоја догађаја заснован је на сценарију са најтежим последицама. Учествовало је 150 основаца са наставницима. “Један исправан потез… »

Традиционални сусрет Бишевца и новинара

РТВ Нови Пазар пре 3 дана
Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац угостио је новинаре и медијске упосленике овог краја, на традиционалном радном доручку. Циљ окупљања био је унапређење сарадње медија и Градске управе ради бољег и ефикаснијег… »

Временска прогноза »

Нови Пазар »
субота
Облачно
Облачно
-2 ˚C
понедељак
Делимично облачно
Делимично облачно
-5˚ / 0˚
уторак
Делимично облачно
Делимично облачно
-7˚ / 0˚

Вести дана »

Мелоун љут на играче: Сабонис нас је убио

Вечерње новости пре 21 минутјош 14 повезаних

Ђере: То је све из главе!

Б92 пре 51 минутајош 13 повезаних

Шта нас чека у земљи и свету ове недеље

BBC News пре 1 сатјош 9 повезаних

Федерер после прве победе чека Крајиновића или Хелиса

Вечерње новости пре 33 минутајош 8 повезаних