Нови Пазар

Подршка Града „Удружењу стваралаца филма Нови Пазар“

ИндексОнлине пре 1 дан
НОВИ ПАЗАР – Градоначелник Нихат Бишевац састао се са представницима Удружења стваралаца филма Нови Пазар, који су презентовали свој актуелни пројекат и резултате досадашњег рада. Градоначелник Бишевац је овим поводом… »

Бишевац одбојкашицама Новог Пазара уручио вредну спортску опрему

ИндексОнлине пре 1 дан
НОВИ ПАЗАР – Градоначелник Новог Пазара, господин Нихат Бишевац, посетио је женски одбојкашки клуб и том приликом одбојкашицама уручио вредну спортаку опрему. Бишевац је том приликом истакао да одбојка, кошарка и рукомет… »

О догађајима у ОШ “Авдо Међедовић” – Пензионисани директор на силу узурпира државну имовину и манипулира радницима

Санџак пресс пре 1 дан
Пензионисани директор ОШ Авдо Међедовић, Ахмедин Ђерлек узурпира државну имовину, 700 дјеце и манипулира радницима. Вјетар у леђа директно, истичу, СДА и БНВ. Зашто новом вршиоцу дружности директора Сафету Смајовићу и с… »

Дјеца због страха не иду у школу: Наставник-напасник поново на слободи

Санџак пресс пре 2 дана
Након што је наставник Осман А. (65), из Тутина – који је двије године недозвољеним полним радњама сексуално узнемиравао и малтретирао једанаестогодишњу ученицу Основне школе “Рифат Бурџовић Тршо” – крајем… »

Нови Пазар се формирао, развијао преживио као град вакуфа

Санџак пресс пре 2 дана
ХАТИЏА ЧАР-ДРНДА “ОСНИВАЊЕ НОВОГ ПАЗАРА И ЊЕГОВ РАЗВИТАК ДО КРАЈА КСВИ СТОЉЕЋА” Као и сви градови позније исламске цивилизације и Нови Пазар се састојао из два капитална дијела – привредног и стамбеног. На основу… »

Протест због новог директора ОШ ”Авдо Међедовић”: Шарчевић игнорисао изборну процедуру и именовао професора који није…

Вечерње новости пре 2 дана
Именовање новог в.д. руководиоца у ОШ ”Авдо Међедовић” у Новом Пазару изазвало бурне реакције запослених. ДОСАДАШЊИ директор Ахмедин Ђерлек и део запослених нису данас дозволили професору физике Муамеру Смаиловићу… »

Повремено обустављање саобраћаја због радова на мосту код Бање

Санџак пресс пре 2 дана
Из новопазарског предузећа за путеве обавештавају да ће сутра, у времену од 7 до 17 сати, због радова на рехабилитацији моста преко „Бањске реке“ на државном путу ИБ-22 Рашка – Нови Пазар, бити повременог обустављана… »

Градоначелник обећао помоћ угроженом берберину

Радио сто плус пре 2 дана
Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац обећао је данас финансијску помоћ власнику бербернице коју је 23. фебруара порушила Исламска заједница у Србији (ИЗуС). „Желим да наши суграђани знају да породица Дугопољац неће… »

Шок пресуда наставнику педофилу (66): 18 месеци због блуда над ученицом (11)! Рођаци по правду и до Стразбура!

Курир пре 3 дана
Професор мора у затвор због кривичног дела недозвољене полне радње над малолетницом. О. А. (66) наставник у Основној школи „Рифат Бурџевић Тршо“ у Тутину осуђен је у Вишем суду у Новом Пазару на 18 месеци затвора… »

ОБУСТАВЉЕНА НАСТАВА! Штрајк радника школе у Селаковцу (ВИДЕО)

ИндексОнлине пре 3 дана
НОВИ ПАЗАР – Незадовољни избором новог директора Сафета Смаиловића, окупили су испред школе родитељи и запослени. Они су најавили штрајк који це се спроводити како казу у оквиру Закона , тако што ће часови трајати 35… »

Временска прогноза »

Нови Пазар »
субота
Могућ јак снег
Могућ јак снег
3 ˚C
четвртак
Могућ јак снег
Могућ јак снег
-3˚ / 2˚
петак
Делимично облачно
Делимично облачно
-4˚ / 5˚

Вести дана »