Парови

РЕЗЗИМЕ дана (уторак): Скоро па савршено 9/10

Моззарт спорт пре 24 сата
Погледајте ко вам је донео новац 24. новембра, а ко вас је продао. НАПОМЕНА: У рубрици РЕЗЗИМЕ ДАНА новинари протала МОЗЗАРТ Спорт користе податке кладионице МОЗЗАРТ о најигранијим паровима тог дана и на основу тога сумирају који… »

Шмизла смислила план да избаци Теодору из Марковог кревета (фото/видео)

Ало пре 4 сата
Постаје густо. која се у вилу “Парова” уселила прошле недеље, направила је општи хаос у Вили. Од њеног уласка Марко Перовић више не констатује Елену, због чега је она синоћ доживела нервни слом! Прво је физички… »

Лакић никад бруталнији: Гастозе, клошарчино једна! (фото/видео)

Ало пре 4 сата
Интригантни учесник забавно- хумористичког програма “Парови” , Никола Лакић не престаје са провокацијама на Гастозов рачун. Њега је јуче изнервирао нови распоред у спаваћој соби , будући да су се у вилу уселиле још… »

(ФОТО) Бившем мужу Гоце Тржан уништили аутомобил

Нова пре 4 сата
Бивши муж певачице Гоце Тржан, Иван Маринковић који је у међувремену постао ријалити учесник пожалио се на свом Инстаграм профилу да му је неко уништио ауто. Иван Маринковић школски је пример некога ко је преко грбаче… »

“Деца геј родитеља су боља у школи од деце стрејт парова”

Нова пре 5 сати
Према резултатима студије коју је на Оксфорду водио Дени Мазрекај, деца коју одгајају истополни парови чак боље напредују у школи него деца из традиционалних породица. Истраживање је укључило скоро 3.000 деце геј парова у… »

Парови се у последње време свађају око изненађујуће ствари

Вести онлине пре 5 сати
Прво на шта се вероватно помислили су невертство, неискреност или љубомора, али сте се грдно преварили.У питању је нешто сасвим друго. Испоставило се да чак ни новац ни љубомора нису толико високо на лествици ствари око… »

Женско појачање двојница Александре Пријовић, котролорка и медицинска сестра (видео)

Ало пре 6 сати
Стигло појачање. Луксузна вила "Парова" прошле ноћи постала је богатија за три атракивне такмичарке, а по свему судећи, женско појачање направиће хаос за памћење. Прва је у лускузно земунско здање ушетала смерна… »

Проверио у туш кабини какав језик она има па дао свима до знања (видео)

Ало пре 9 сати
Магнет за жене. Учеснице забавно- хумористичког програма “Парови” су редом кренуле у напад на Марка Перовића. Он више нема како да се одбрани па је смислио нову тактику. Обелоданио је свој однос са Нејлом. Марко Перовић… »

"Наида слика голо ду*е, ћути и покриј се ушима" (видео)

Ало пре 11 сати
Изненађењима нема краја. Учесница забавно- хумристичког програма „Парови“ Драгана Мирковић наишла је на осуду других учесника када је признала да је продавала фотографије својих стопала за новац. Ненад Маринковић… »

ПРЕДЛОЗЗИ и ТИПОВАЊА (уторак): ПСЖ враћа Биковима мило за драго

Моззарт спорт пре 12 сати
Прочитајте неколико предлога за 24. новембар…. НАПОМЕНА: У рубрици ПРЕДЛОЗЗИ И ТИПОВАЊА новинари портала МОЗЗАРТ Спорт износе своје мишљење поводом утакмица које се играју тог дана, и дају своје виђење који би исход могао… »

Вести дана »