Подгорица

Црногорска полиција привела девет особа због сумње да су оштетили државу за 3.4 милиона евра

Данас пре 3 дана
Полиција је јутрос привела девет особа из Бијелог Поља и Подгорице, међу којима и начелницу Пореске управе Подгорице Станиславу Бебу Мартиновић, због злоупотреба службеног положаја и фалсификовања исправа, пишу Вијести и… »

У Цетињском манастиру молебан – полиција на опрезу

Политика пре 3 дана
ПОДГОРИЦА - У више црногорских градова и вечерас су одржани протести због усвајања спорног Закона о слободи вероисповести, док је у Цетињском манастиру одржан молебан. Неколико стотина метара од Цетињског манастира, код… »

Марковић позива Амфилохија на договор

Политика пре 4 дана
Премијер Црне Горе је рекао да је митрополија за њега легитимна адреса за разговор и да о Закону о слободи вероисповести не може одлучивати ниједан страни актер, па ни Александар Вучић. Од нашег сталног дописника Подгорица… »

Дачић: На сваку меру из Подгорице одговорићемо реципрочно

Н1 Инфо пре 3 дана
Министар спољних послова Ивица Дачић најавио је да ће на сваку меру из Црне Горе у вези са спорним Законом о слободи вероисповести, Србија одговорити реципрочно. Дачић је на седници скупштинског Одбора за спољне послове… »

Литије у Црној Гори никад масовније: У Подгорици 50.000 верника, Бјелопољци оборили рекорд, Никшићани и Беранци све бројнији…

Вечерње новости пре 3 дана
Литија је кренула од манастира Блишково јутрос у 6 сати и 15 минута, и била је дуга 50 километара, што је досадашњи рекорд. Литија која је рано јутрос кренула из места Блишково ка Бијелом Пољу стигла је до свог одредишта… »

Шкаљарце ликвидирали плаћеници из Мексика

Ало пре 4 дана
Вође шкаљарског клана Игор Дедовић (43) и Стеван Стаматовић (43), који су сурово убијени у Атини пред децом, ликвидирани су по рецепту егзекутора из Мексика. Наши су у контакту с окрутним криминалцима око транспорта дроге… »

Масовне литије изненадиле Ђукановића

Политика пре 3 дана
Социолог Владимир Вулетић оценио је данас да је у интересу и Београда и Подгорице да се пронађе решење поводом ситуације настале након што је у Црној Гори усвојен Закон о слободи вероисповести. Он сматра да су масовне мирне… »

У Црној Гори и данас молебан и литије

Дневник пре 3 дана
ПОДГОРИЦА: У Цетињском манастиру служи се молебан због усвајања Закона о слободи вероисповести, преко пута манастира, на Ћипуру, окупила се група грађана, неколико хиљада грађана Берана прошетало је у мирној литији, а у… »

Наставак акције "Клап": Ухапшена начелница Пореске управе у Подгорици

Вечерње новости пре 3 дана
Терети се за стварање криминалне огранизације, злоупотребу службеног положаја и фалсификовање исправа. Због сумње да су од новембра 2011. године до краја 2019. године буџету Црне Горе причинили штету у износу већем од… »

Проблематичне измене: Суд испитује уставност нерадне недеље

Б92 пре 4 дана
Подгорица -- Уставни суд ЦГ требало би да оцени да ли је уставан Закон о унутрашњој трговини, којим је прописано да се трговина на велико и мало не може обављати недељом. Подгоричке Дневне новине преносе да је тај предмет… »

Временска прогноза »

Подгорица »
субота
Слаба киша
Слаба киша
9 ˚C
понедељак
Пљускови
Пљускови
7˚ / 12˚
уторак
Повремени пљускови
Повремени пљускови
2˚ / 10˚

Вести дана »